Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
    Sain just Eestimaa pinnalt kõne, et äsja lõppes Kambjas SK10 ja Welco mäng, mis oli Welco jaoks väga raske. Siiski suutis Welco võtta 1:0 võidu ja värava autoriks ei keegi muu kui M. Valtna,kes realiseeris mängu viimasel veerandtunnil karistuslöögi. Peale L.Jobikõrva, puudusid Welco põhirivistusest ka meie väravavaht Lauri, keskväljamootor Eldar "Kondimurdja" Rassulov ja keskkaitsja Matis. Seega oligi oodata väga rasket mängu, aga õnneks said punktid koju toodud.
    Kondimurdja
    http://www.skimavere.com

Kommentaar

SK10 vs Welco mäng oli päris raske. Võib nentida, et SK10 oli domineerivam pool ja meil oli tõsiseid raskusi ja kohati ka õnne. Nende õnnetuseks raiskasid nad ühe ideaalse võimaluse kui ka mitmeid teisi, samas polnud Welcol ka olukord kiita ning võimalused tekkisidki peamiselt standarditest. Meie õnneks kõmmutas Valtna ühe puraka lati alla ja võtsime võidu. Seega rõhutan taas, meil oli õnne ja mis veelgi olulisem, meil oli meie kapitan.

Mäng oli täis ohtrat möla,vingumist ja ebasportliku käitumist. Väljakul hoiti vastastel peast kui kaelast kinni ja muidu taheti vastaseid murda. Aga veelkord tuleb rõhutada möla. Seda jagus mõlemale poole ka võistkonnasiseselt. Keegi SK10 pingil sai ka kohtunikult hoiatuse juba, et peab lahkuma sealt fännide sektori teisel poolel.

Welco jaoks andis mäng aga meeletut motivatsiooni treenida. Nimelt oldi pärast mängu üksmeelel, et tuleb 3. liigasse jõuda ja seal püsida, et mitte ealeski ei peaks SK10 II mängima. Lihtsalt see võistkond on nii ebasümpaatne kui vähegi olla saab meie jaoks. Üks asi on väljakul tõmblemine ja mölin, mida juhtub alati mõlemal poolel. Aga et mehed peale välja vahetamist mitte oma pingi juurde ei lähe, vaid vastaste pingi juurde seletama ja tüli norima, seda ei pea väga normaalseks. Eriti häiriv on SK10 II puhul see,et tüübid on tegelikult väga head, mida ka mäng meie vastu näitas kui ka siis ka teised tulemused kohati, kuid tundub, et nende liigakoht jääb pigem mölina,tõmblemise ja mõtlemise/intelligentsi taha, sest oskuste poolest peaksid nad kindlad 3. koha hoidjad olema. Nende mängus on näha, et on trennis käidud ja jalgpalli ABC on päris paljudel selge, aga kahjuks veavad vist närvid neid alt.

Kommentaar

Sk 10 mängijatel viskas üle kohtuniku väga idiootne tegutsemine. Valtna oleks pidanud mängus kohe kindlasti saama vähemalt kollase. Tema on väga ebasümpaatne mängija, kes mitte ainult ei mölise vastastega, vaid ka oma meestega. See et ta liiga parim väravalööja on ei anna talle mingeid eeliseid. Tavaline mängija nagu iga teine.
        Ja -mirko-, see oli SK 10 esimene mäng üle pika aja, kui meie mängijad pidevalt häält tõstsid. Teistega pole sellist asja olnud. Selle põhjustajaks olid kohtunik ja Welco enda meeskond.
        "Sometimes you see beautiful people with no brains. Sometimes you have ugly people who are intelligent, like scientists." Jose Mourinho

Kommentaar

Mis Naviga juhtus,et tõrvalt paki said 1-5?
          Olen see kes olen

Kommentaar

Täna lihtsalt mängis Tõrva paremini ja kõik. Navil eile oli kohtumine Westminster Wanderersiga (1:1) (ligigkaudu 300 pealtvaatajat)ja see mäng veel paljudel jalgades. Pärasat afterpartyl sai Inglaste käest küsitud, et kuidas siis tase ka tundus ja aus vastus oli, et nad arvasid, et võidavad suureskooriliselt. Ometigi pingutati II poolajal välja viik, aga reaalne mängupilt näitas et oleksime väga vabalt ka 6:1 ära saada. Pisut mängust: Väga jõuline keha mäng, kõrget palli peaaegu 0 ja kui oligi siis esimesest puutest maha ja kiirelt sööt. Koguaeg omavahel suheldi ja juhendati, varumeeste pink laulis ja elas valjuhäälselt kaasa sõpradele. Vaatamata jõulisele kehamängule jalgadesse mängu ei olnud ja kui meie meeskonnast keegi eksis siis väga valjult vilistati kohtunikule, kui viga andmata jäi. Eile siis väga kiire ja füüsiline mäng, mille tulemuseks täna mõned mehed puudu, ja mõnde väsinud aga see ei ole mingi vabandus. Tõrva oli täna parem ja seda näitab ka mängu skoor 5:1

Kommentaar

rolling-liverpool 0:8 rollling mängis vähemuses ja meie mängisime raiskavalt.selline pühapäevane liigutamine oli pigem kui jalgpall.aga tänud neile kes rollingutel suvatsesid kohale tulla.-side lõpp-

Kommentaar

...ja Welco ligi 2 tundi kestnud troonimine tabeli liidrina saigi selleks korraks läbi. Vooru üllatustulemuseks oli kindlasti Tõrva suur võit Navi üle (kuigi natuke isegi ootasin Tõrva võitu, koduväljak ikkagi). Nüüd võib juba päris kindlalt öelda,et Welcol ja Liverpoolil on järgmiseks hooajaks 3nda liiga koht taskus. Welco peab selle kindlustamiseks 5 mänguga koguma 4 punkti, Liverpool 4 mänguga 2 punkti, eeldusel,et Navi kõik ülejäänud kohtumised võidab. Paistab,et Navi võtab rahulikult 3nda koha ja hooaeg saab suure kulminatsiooni 26. septembril Tartus. Tore, et kalender selline on,et pinge peaaegu lõpuni säilib.

Kommentaar

Algselt postitas Roman10 Vaata postitust
                  rolling-liverpool 0:8 rollling mängis vähemuses ja meie mängisime raiskavalt.selline pühapäevane liigutamine oli pigem kui jalgpall.aga tänud neile kes rollingutel suvatsesid kohale tulla.-side lõpp-
                  Skoor skooriks Doorsil olevat 8 mängijat olnud
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Mäng läks käest ära juba esimestel minutitel ning endal kui mängijal on väga raske sellises mängus vaikselt ja rahulikult olla ning nagu tundus läksid mölemad meeskonnad selle üldise kisafooniga kaasa ja sellest tuligi publikumile küllaltki atraktiivne mäng. Sellise mängupildiga Teile eriti pikalt kolmandas liigas asja ei ole, nii et kui tõusete pääsete meist ainult üheks hooajaks Aga üldiselt kutsuks ülesse Welco mängijaid, et sebige endale natuke eneseväärikust... ei ole vaja kogu aeg tuututada, vigu anuda ja möliseda kohtunikuga! Kui kohtunik hakkab kuskilt otsast kärisema ei suuda ka teine meeskond enamastiseda pealt vaadata ja läheb kaasa.

Ahjaa, ja siis see situatsioon, kui meie mees, kes välja vahetati läks Teie pingi suunas. Tundub, et sul vist jäi mängu tuhinas kahe silma vahele, miks ta seda tegi või sa arvadki siiralt, et kui Teie mees pingilt provotseerib mingite nilbustega, siis on see normaalne. Ning kui meie kutt läheb ja ütleb, mis ta arvab nendest nilbustest, siis see on ennekuulmatu

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                    SK10 vs Welco mäng oli päris raske. Võib nentida, et SK10 oli domineerivam pool ja meil oli tõsiseid raskusi ja kohati ka õnne. Nende õnnetuseks raiskasid nad ühe ideaalse võimaluse kui ka mitmeid teisi, samas polnud Welcol ka olukord kiita ning võimalused tekkisidki peamiselt standarditest. Meie õnneks kõmmutas Valtna ühe puraka lati alla ja võtsime võidu. Seega rõhutan taas, meil oli õnne ja mis veelgi olulisem, meil oli meie kapitan.

Mäng oli täis ohtrat möla,vingumist ja ebasportliku käitumist. Väljakul hoiti vastastel peast kui kaelast kinni ja muidu taheti vastaseid murda. Aga veelkord tuleb rõhutada möla. Seda jagus mõlemale poole ka võistkonnasiseselt. Keegi SK10 pingil sai ka kohtunikult hoiatuse juba, et peab lahkuma sealt fännide sektori teisel poolel.

Welco jaoks andis mäng aga meeletut motivatsiooni treenida. Nimelt oldi pärast mängu üksmeelel, et tuleb 3. liigasse jõuda ja seal püsida, et mitte ealeski ei peaks SK10 II mängima. Lihtsalt see võistkond on nii ebasümpaatne kui vähegi olla saab meie jaoks. Üks asi on väljakul tõmblemine ja mölin, mida juhtub alati mõlemal poolel. Aga et mehed peale välja vahetamist mitte oma pingi juurde ei lähe, vaid vastaste pingi juurde seletama ja tüli norima, seda ei pea väga normaalseks. Eriti häiriv on SK10 II puhul see,et tüübid on tegelikult väga head, mida ka mäng meie vastu näitas kui ka siis ka teised tulemused kohati, kuid tundub, et nende liigakoht jääb pigem mölina,tõmblemise ja mõtlemise/intelligentsi taha, sest oskuste poolest peaksid nad kindlad 3. koha hoidjad olema. Nende mängus on näha, et on trennis käidud ja jalgpalli ABC on päris paljudel selge, aga kahjuks veavad vist närvid neid alt.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Skoor skooriks Doorsil olevat 8 mängijat olnud
                      Katzu sa oled ikka niii lammas,sellest ma kirjutasin ju

Kommentaar

Algselt postitas Xavi Vaata postitust
                        Sk 10 mängijatel viskas üle kohtuniku väga idiootne tegutsemine. Valtna oleks pidanud mängus kohe kindlasti saama vähemalt kollase. Tema on väga ebasümpaatne mängija, kes mitte ainult ei mölise vastastega, vaid ka oma meestega. See et ta liiga parim väravalööja on ei anna talle mingeid eeliseid. Tavaline mängija nagu iga teine.
                        Ja -mirko-, see oli SK 10 esimene mäng üle pika aja, kui meie mängijad pidevalt häält tõstsid. Teistega pole sellist asja olnud. Selle põhjustajaks olid kohtunik ja Welco enda meeskond.
                        Ma vaatasin seda mängu ja Sk 10 mängis hästi ja vile oli hea. Ei teinud kohtunik teile liiga.

Kommentaar

Egas ei ütlekski, et kohtunik liiga tegi, lihtsalt vilistas jube juustult. Valtnagi puhul oli jorss väga otsekohene, hoiatas, et saad kollase järgmise asja eest... siis kaks minutit hiljem hoaiatas uuesti ning viis minutit hiljem tegi ka kolmanda hoiatuse. Samas andis teistele kuttidele kollaseid küllaltki kergekäeliselt. Et ei olnud aru saada mis joont kutt oma vilega ajas.

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                          Ma vaatasin seda mängu ja Sk 10 mängis hästi ja vile oli hea. Ei teinud kohtunik teile liiga.

Kommentaar

Valtna mängis ikka ettevaatlikult, tal on 2 kollast juba all. Ei usu, et ise väga vehkima läks seal pidevalt. (Navi mäng jääb talle viimaseks enne ärasõitu ja siin kollane tähendanuks selle mängu vahelejätmist).
                            Kohtunik mõned kollased oleks võinud ikka ära anda veel kindlasti, nõustun.
                            Kohtunikule ei tohiks öelda "tead, kohtunik, nii paska vilet ma pole 3-4 aastat näinud" kui vahetusse minek on. (nr 69)

Eelmine aasta (kui ma nüüd tõesti ei eksi ) jooksis teil sama mängija ka vehkima (üritas seal jalaga mingit karate kidi võtet teha, aga edutult) kui kahe mängija vahel tekkis rüselus/andmine tamme staadionil (mõlemad said 4 mängu vist.. see juurdejooksja muidugi tõmmati oma mehe poolt tagasi ja asi kuidagi rahunes maha)

Lihtsalt ulme.. kaks meest vehivad omavahel, ülejäänud üritavad lahutada asja ja üks vend lendab peale kaost juurde tekitama, ise teadmata, mis täpselt juhtus (jooksis kõige kaugemast stataäärest, ma jooksin talle järgi)

Poisil endal on eneseväärikusega probleeme. Näost ja kaelast oskab kinni hoida kui kohtunik ei vaata (massi ju poisil pole, aga küll aastatega tuleb), aga vingub et tal elatakse seljas, käsi kasutamata on positsioonivõitlus lubatud ja see toimus väga ausalt teel senimaani, kui vajalik oli peast kinni haarata ja väänama hakata.
                            Lihtsalt kõik sõimu ja mölina suudab üle vindi keerata ja mingis kuradi fantaasiamaailmas tundub olevat - (selle ja eelmise aasta mängu põhjal)
                            Asi hakkab juba maha rahunema, aga ainult paneb edasi ja röögib, päris piinlik isegi oleks kõrvalvaataja ilmselt seda kogeda, eriti lähedastel, ausõna.
                            Särginumber on muidugi vinge (69), aga prooviks rahulikult mängida, kui nii äge number on
                            Selliseid kutte muidugi võib pea igas meeskonnas olla, aga siis on teiste meeste asi maha rahustada oma satsi mängijad.

Muidu mingeid ülitooreid sissesõitmisi ma väga ei näinud, kohtunik oleks võinud kindlam ja karmim olla, aga küll õpib. Suluseise võttis väga hästi ära minu meelest üks-mees-platsil kohta (ainuke kord kui ei võtnud minu meelest, kui meie meie mees oli sulus ja tuli pikk diagonaalpall, kaitse liikus järgi ja mängija sai palli mängida)

Mul pole enamus sk10 mängijate vastu absoluutselt mitte midagi, kui mängib põhimansa või duubel olen ikka olnud sk10 kui tartu satsi poolt, minu meelest suudavad paar kisakõri meeskonna mänguliselt ja moraalselt alla viia. Pole vaja endale nooruspõlve traumasid (hingelisi siis ) tekitada väljakul karjumisega, päris jube.

Ise mängisin põhiliselt teie vasaku äärepooliku vastu - absoluutselt omavahelist möla ega musti võtteid ei olnud, pole nii palju päris kaua jooksnud ja jalad siiani valutavad jooksmisest ja palli pärast võitlemisest. Tänan teda ja täielik respekt, tekitas pea- ja jalavalu ikka mõnusalt!

0:1 kodus kaotada, kui olla domineerivam, mida teisel poolajal sk10 ka oli kindlalt, siis jääb kibe maik ikka suhu küll ma usun.
                            Me oleme õnnelikud, et saime 3 punni tasku pista (ja täiesti ausal moel)

Edu ja ma tõesti loodan, et kui kuskil turniiril või mujal tulevikus kohtume, siis mingite eelarvamustega kumbki meeskond väljakule ei tule ja mängu ära ei riku.

Täna ainuke eelarvamus mängust oli meil: põhimehi on küllalt palju puudu ja sk10 vastu on alati väga ebamugav ja raske mängida. Nii ka oli. Mingeid "noored kuked" suhtumisega peale ei mindud ja sellest keegi ei rääkinud (v.a. peale mängu siis).

Negatiivne jutu nr 69 kohta ma panin siia kenasti ikka kirja. Minu arvamus selle poisi käitumisest ja olekust.

Jutt, et sellise mänguga meil 3ndasse liigasse asja pole. On raskemaid ja lihtsamaid mänge. Seni kõige vähem oleme lasknud endale üldse kõikidest liigadest väravaid lüüa (9 siis) ja top3s oleme ka löödud väravate poolest. Sellise tänase mänguga ise ka muidugi ei usuks seda jah võibolla, aga mängupilt oli täna nõrk väga head jalgpalli mängivate vastaste tõttu + keskpoolikus oleme vb liiga mugavaks läinud ühe-kahe hea mängija pideva rapsimise ja pallivõitmise pärast, täna neid polnud.
                            Küll me õpime erinevate ja areneme ka. : )
                            Vahel on kehvem päev, mis teha, aga sellepärast püssi põõsasse ei viska. Vahel ei suuda tabeli viimasest jagu saada, teinekord lööd top3 meeskonna kõvasti auti. Jalgpalli võlu!

Soovitan vaatama tulla meie järelejäänud mänge, eks mängupilt ole iga mäng erinev ja täpsemaid järeldusi saab teha mitme järjestikuse mängu vaatamisega.

Njaa, võite vinguda, et elu mul pole, kirjutan siin romaane : )

Aga jah, lennake Illegaardi täna welcorahvas, pidu käib juba!

Kommentaar

Tänane nr 69 pole sama mees, kes eelmisel hooajal kakles. See mees mängib nüüd II liigas.
                              "Sometimes you see beautiful people with no brains. Sometimes you have ugly people who are intelligent, like scientists." Jose Mourinho

Kommentaar

Algselt postitas Xavi Vaata postitust
                                Tänane nr 69 pole sama mees, kes eelmisel hooajal kakles. See mees mängib nüüd II liigas.
                                ma võibolla kirjutasin halvasti, aga ma ei rääkinudki kaklejast. tean ise ka, kes kakles. Lihtsalt tänane nr 69 (päris kindel olen) oli see, kes jooksis ja tahtis ka äktsionist osa saada ja roundhouse kicki produce'is

See selleks, oleme muhedad edasi

Kommentaar

Working...
                                X