Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kristan Vaata postitust
    Üldiselt peaks kaks edasipääsejat praeguseks selge olema. Quattromed võib teoreetiliselt saada Meteciga samapalju punkte, kuid sellisel juhul vaadatakse esmalt võitude arvu ja selles Quattromed Metecit enam ületada ei saa. Nii et võitlus käib ainult üleminekumängu koha eest Luunja, Otepää ja Quattromedi vahel..
    Nii ta on. Aga järgmine voor toob väga tuliseid vastasseise. Kaalul on rohkem kui õlu.

JK Vaprus Pärnu II vs. JK Luunja - kui Luunja ei suuda võita, siis nägemist üleminekumängud. Samas tahab Pärnu kindlasti kodus I koha ära kindlustada.

FC Otepää vs. Rolling Doors - Kuna Qmed mängib viimases voorus Guwaldaga, siis peab Otepää siit kindlad 3 p ära tooma aga Rollingud on II ring head minekut näidanud.

Võhma Linnameeskond vs. WC Guvalda - keegi ei taha viimaseks jääda, seega läheb andmiseks.

Quattromed Tartu vs. FC Metec - eelmine mäng näitas, et Metec on rahul oma II kohaga ning seega peaks selle vooru pingevabaim mäng tulema. Niisama Qmedile võitu muidugi ei anta.

EPMÜ SK vs. JK Rock&Roll - Hull mäng tuleb Kaks liiga mölisejate tippu saavad kokku, lisaks mängus 6. koht ja Puujala karikas.

Kommentaar

Imelik vaatasin jalgpall.ee-st et Vaprus II on löönud 61 väravat, kuid tglt oleme löönud 67 :S:S

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
        Nii ta on. Aga järgmine voor toob väga tuliseid vastasseise. Kaalul on rohkem kui õlu.

EPMÜ SK vs. JK Rock&Roll - Hull mäng tuleb Kaks liiga mölisejate tippu saavad kokku, lisaks mängus 6. koht ja Puujala karikas.
        Kuna mina seekord ei mängi, siis EPMÜ poolt jääb platsipealne mölin oluliselt kesisemaks. Ma siiski loodan, et keegi teine toob kastanid tulest väja

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
          Kuna mina seekord ei mängi, siis EPMÜ poolt jääb platsipealne mölin oluliselt kesisemaks. Ma siiski loodan, et keegi teine toob kastanid tulest väja
          kle meil on olemas jah neli mängu "puhanud" mängija, kes samakiire suuvärgiga kui sina bob...
          pommitaja

Kommentaar

JK Vaprus Pärnu II vs. JK Luunja - kui Luunja ei suuda võita, siis nägemist üleminekumängud. Samas tahab Pärnu kindlasti kodus I koha ära kindlustada.

FC Otepää vs. Rolling Doors - Kuna Qmed mängib viimases voorus Guwaldaga, siis peab Otepää siit kindlad 3 p ära tooma aga Rollingud on II ring head minekut näidanud.

Võhma Linnameeskond vs. WC Guvalda - keegi ei taha viimaseks jääda, seega läheb andmiseks.

Quattromed Tartu vs. FC Metec - eelmine mäng näitas, et Metec on rahul oma II kohaga ning seega peaks selle vooru pingevabaim mäng tulema. Niisama Qmedile võitu muidugi ei anta.

me jätame selle tipu heameelega ikka teile...
            pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
              kle meil on olemas jah neli mängu "puhanud" mängija, kes samakiire suuvärgiga kui sina bob...
              keegi kes keelu all oli?

Kommentaar

Ägeda asja peale käib võistlus teil, kes on suurema ja jõulisema suuvärgiga

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                  keegi kes keelu all oli?
                  seesama teiega mängust saadik.
                  ja no ma usun sellesuuvärgi asja paneb r ja r ikka pika puuga meile seekord :P
                  pommitaja

Kommentaar

see sama kes meie mehele ipponi tegi
                    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Kõlab nagu väljakutse.Tuleb tõsine kodutöö teha. btw, Risto sai 4 mängu keeldu? Päris karm.

Kommentaar

Kõlab nagu väljakutse.Tuleb tõsine kodutöö teha. btw, Risto sai 4 mängu keeldu? Päris karm.
                        eks see oli õiglane ma arvan, et sealt oleks ka rohkem võinud veel tulla. ja huvitav oleks teada, milles su kodutöö seisneb:P
                        pommitaja

Kommentaar

eks see oli õiglane ma arvan, et sealt oleks ka rohkem võinud veel tulla. ja huvitav oleks teada, milles su kodutöö seisneb:P
                          Ei ole siin midagi huvitavat. Rutiinne EPMÜ mängude videosalvestuste analüüs, Viggo uute standardolukordade juurutamine ja meeskond 2 x nädalas psühholoogilisel seansil.

Kommentaar

Tuleb väga pingeline eelviimane voor:P, EDU kõigile

Kommentaar

Küsiksin juba ette, et kus see Vändra nimeline staadion täpsemalt asub???

Kommentaar

pakuks et vändras

Kommentaar

Working...
                                X