Algselt postitas mirko
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustmell..järsku aitad poisse..?
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustNo ega meid palju pole nüüd,aga kasvõi mingisse vabasse tiimi kas võinr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsry..selle koha pealt ei saa aidata.ha-servi oli tung nii suur,et kahjuks peame ära ytlema.Äkki leidub mingi muu variant,kus saab vast madistada
Kas Denis ja Ren kah hakkavad maakaid mängima?
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustno pole hullu,aga tänud muidugi abistava käe eestÄkki leidub mingi muu variant,kus saab vast madistada
Kas Denis ja Ren kah hakkavad maakaid mängima?
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustno ikka..täislaks tuleb kokku..
Kommentaar
-
Mirko Ega teist keegi Kutsehariduskeskuses ei õpi?Siis saaksin teid kooli satsi panna.Aga usun ,et kui tahate saan teid sinna sisse suruda .Mängudega tahetakse alustada nädalajooksul.Vahur teil on koht olemas ,Prutsenkoga meil tiil tehtud.Karev teeb varsti ajakavad ära.Küll annan teada.Mirko mis satsis sa neljandas liigas mängid kas elektris?Kui nii ,saab Tammal mängul kokku saab rääkida.Ma ka siis targem.Mell
Kommentaar
-
Algselt postitas mäksakunn Vaata postitustMirko Ega teist keegi Kutsehariduskeskuses ei õpi?Siis saaksin teid kooli satsi panna.Aga usun ,et kui tahate saan teid sinna sisse suruda .Mängudega tahetakse alustada nädalajooksul.Vahur teil on koht olemas ,Prutsenkoga meil tiil tehtud.Karev teeb varsti ajakavad ära.Küll annan teada.Mirko mis satsis sa neljandas liigas mängid kas elektris?Kui nii ,saab Tammal mängul kokku saab rääkida.Ma ka siis targem.Mell
Mirko peaks nagu Luunja all mängimaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas mäksakunn Vaata postitustMirko Ega teist keegi Kutsehariduskeskuses ei õpi?Siis saaksin teid kooli satsi panna.Aga usun ,et kui tahate saan teid sinna sisse suruda .Mängudega tahetakse alustada nädalajooksul.Vahur teil on koht olemas ,Prutsenkoga meil tiil tehtud.Karev teeb varsti ajakavad ära.Küll annan teada.Mirko mis satsis sa neljandas liigas mängid kas elektris?Kui nii ,saab Tammal mängul kokku saab rääkida.Ma ka siis targem.Mell
ma mõtlen asja annan teada hiljemat laupäevaks
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Marx0 Vaata postitustÄkki keegi seletaks mis mängudega tahetakse alustada nädalajooksul.(maakondlikud)Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas mäksakunn Vaata postitustTahetakse alustda Tartu Maakonna Meistrivõistlustega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar