Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasin selle Luunja - Welco mängu. No oline punane kaart - oli! Mees hüppas tagant ja lõi nii palli, kui ka jalgu (polnudgi näha mis oli varem, kas pall või jalad). See oleks kollane, kui asi toimuks kuskil keskel või ükskõik kus mujal, aga selles olukorras ründaja jookseks üks ühele ja ainult seetõttu punane. Teine asi on see, kuidas meest peale seda käitus. Rünnata kohtuniku on vägagi rumal tegu. Ta vist enam platsile kunagi ei saa nagu ma aru sain. Muidu Luunja tubli et jõudsid 10kesi 0-3'st tulla 4-3! Ilus mäng
aga, kes see "õnnelik" mees oli kes sellise "vägiteoga" hakkama sai? ise mängu ja olukorda ei näinud ja loomulikult pole kohtuniku ründamine kunagi õigustatud, aga .... ma parem ei ütle mis ma asjast arvan
nr 7 sai meil jah vigastada, ning temata miskipärast lagunes totaalset me mäng. Saan aru et ülioluline mees meile,kuid siiski me olime ju meheliseses ülekaalus,kuid miskipärast kadus kindlus temata. Sh minul isiklikult. Eks see olegi vist tõeliste liidrite ülesanne,et teevad ka teisi paremaks.
positiivse poole pealt, et see nädal 2 tugevat mängu: Anzhi ja Luunja vastu ning tundub,et need mängud andsid meile rohkem infot kui ka mõtteainet kui kogu senine hooaeg.
Aga Fc Aspeni ja FC Otepää 2:2 viik ei ole üllatus
no eks ta vaikselt ikka on üllatus. otepääl ja luunjal olid mõlemal palju mehi puudu eks see tegigi mängust sellise asja nagu paistab. ja selle maha tõmbamisega on jällegi täpselt nii nagu on- mina nägin, et kaitsja mängis puhtalt ja mõni teine mitte.
no eks ta vaikselt ikka on üllatus. otepääl ja luunjal olid mõlemal palju mehi puudu eks see tegigi mängust sellise asja nagu paistab. ja selle maha tõmbamisega on jällegi täpselt nii nagu on- mina nägin, et kaitsja mängis puhtalt ja mõni teine mitte.
luunjal puudus vaid 1 oluline mängija,pigem peitus kehvavöitu alguse pöhjus..näiteks reede öhtu tähistamises.
rääkides welco ja luunja mängust, siis tegelikult esimesel poolajal, isegi enne seda intsitenti,olid meil (welcol) head olukrorrad, saime päris mitu head võimalust..ja väravad olid välja teenitud...
tunnistan, luunja oli parem (super vahetused tegite!!), kuid loodan, et me ei pidanud väljakult norus pea lahkuma, kuna lõpu eel oli isegi viigi lõhna tunda.
oli inetu mäng, aga selles ei saa kumbagi meeskonda süüdistada!!
rääkides welco ja luunja mängust, siis tegelikult esimesel poolajal, isegi enne seda intsitenti,olid meil (welcol) head olukrorrad, saime päris mitu head võimalust..ja väravad olid välja teenitud...
tunnistan, luunja oli parem (super vahetused tegite!!), kuid loodan, et me ei pidanud väljakult norus pea lahkuma, kuna lõpu eel oli isegi viigi lõhna tunda.
oli inetu mäng, aga selles ei saa kumbagi meeskonda süüdistada!!
luunja oli esimesel tõesti kahvatu teist ma pealt enam ei vaadanud, kuid kes siis inetus mängus veel süüdi on kui mängijad ise. kes oma tundeid vaos hoida ei saa see ärgu mängigu.
luunjal puudus vaid 1 oluline mängija,pigem peitus kehvavöitu alguse pöhjus..näiteks reede öhtu tähistamises.
siis peaks järgmiseks hooajaks ehk järele uurima millal kellelgi tähistamist vajavad sündmused on ning sellele vastavalt ka mängude ajakava tegema- selle all ma mõtlen seda, et siis on ehk meil ka võimalus kui luunjal rasked mängueelsed õhtud on.
Kommentaar