Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kokkuvõtteks võiks öelda, et vahet pole mida see kohtunik seal tegi, tont on tont. Kui rusikad jalad ja pead käiku lastakse, siis see näitab lihtsalt missugune mees tegelikult on. Ärge tulge ütlema, et muidu vagur kui talleke ja nüüd esimest korda elus selline vihapurse. Kurat maailmatasemel mängides kus on tiitlid ja rahad mängus suudavad mängijat ikka enamvähem emotsioonid niipalju tagasi hoida, aga mingis kuradi neljandas liigas kus niikuinii teada et, nii mängijate kui kohtunike tase on nagu on, minnakse nii närvi. TONT, TONT, TONT

Kommentaar

Tartu HaServ – FC Otepää x:x tuleb raske mäng.
      FC Elva Puka –JK Luunja väike prohmakas on selleks korraks unustatud ja luunja siin midagi juhuse hooleks ei jäta.5:0 neile.
      JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK rokkarid jätkavad vöidulainel.3:1 tulemus ei tohiks kedagi yllatada.
      JK Welco Elekter – Tartu Quattromed medikamentidel oleks aeg hakata mängima,kui nad elektrikute vastu midagi ei saavuta siis tabeli keskele neil asja pole.viik,juhul,kui elektrikutel nende mängumees kohal on,kui ei siis kedagi teist kes neil mängu käima lykkaks ei ole ja med vötab 4:0 vöidu.
      FC Aspen – FC Tabivere eks nyyd näha ole,kui suurt innustust vöru suuskurid mängust nuustakuga said.samas tabiverel oleks kah vaja 4-ndat kohta hoida..krr..ei oska öeldagi..panen siis 2:1 emba-kumba.
      Tõrva FC Warrior – FC Abja noored omavahel..naginat ja mölinat tuleb palju..pakun warriori vöitu,et poistel säiliks veel mingisugunegi tahtmine siin liigas palli taga ajada ja ehk annab see roheline betoon kah mingi väikse eelise neile.et siis 2:0 warriorile.
      nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
        Kokkuvõtteks võiks öelda, et vahet pole mida see kohtunik seal tegi, tont on tont. Kui rusikad jalad ja pead käiku lastakse, siis see näitab lihtsalt missugune mees tegelikult on. Ärge tulge ütlema, et muidu vagur kui talleke ja nüüd esimest korda elus selline vihapurse. Kurat maailmatasemel mängides kus on tiitlid ja rahad mängus suudavad mängijat ikka enamvähem emotsioonid niipalju tagasi hoida, aga mingis kuradi neljandas liigas kus niikuinii teada et, nii mängijate kui kohtunike tase on nagu on, minnakse nii närvi. TONT, TONT, TONT

Noo sellise jutu pühjal võib ju ka sind tondiks nimetada.
        Ei maksaks niisama selliseid sõnu välja lasta.

Kommentaar

vahur kas sa täna maakaid ikka mängid või mitte

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
            MINA sain palju kaarte?
            hooajas mul on olnud maximaalselt 3 KOLLAST kaarte ja yhtegi punast KUNAGI

2kki ajad sassi mind vennaga?
            ajab küll su vend oli omal ajal kõva kaartide koguja

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
              vahur kas sa täna maakaid ikka mängid või mitte
              Jep Vahur on täna platsis

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                ajab küll su vend oli omal ajal kõva kaartide koguja
                vend oli mina kunagi
                kui mul yhtegi punast ei olnud,siis ju v6ib 8elda et mina olen disciplineeritud jalgpallur

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                  Noo sellise jutu pühjal võib ju ka sind tondiks nimetada.
                  Ei maksaks niisama selliseid sõnu välja lasta.
                  krt...ma olen palju n2inud mis toimub 3-4 liiga m2ngudes... aga sellist endale lubada? noh NORMAALNE ADEKVAATNE INIMENE niimodi kyll ei teeks!!! see on juba loom ja tema koht ei ole antud spordis kui v2ga aus olla, siis polegi nagu eriti vahet kas oli punane v6i ei olnud...(kuigi minu kindel arvamus on k6igile teada) NO EI VÕI jalgpallur niimodi k2ituda

kui te nii targad olete,siis v6tke viled ja n2idake meile oma tase.
                  edu teile k6ikidele!

Kommentaar

Postimees

Kommentaar

Tartu HaServ – FC Otepää 3:2 HaServ ei komista
                      FC Elva Puka – JK Luunja 1:6 muu on suht mõeldamatu
                      JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK 3:1
                      JK Welco Elekter – Tartu Quattromed x:x ei oska siit midagi arvata
                      FC Aspen – FC Tabivere 2:2 äkki tuleb ka viik kuskilt vahepeal
                      Tõrva FC Warrior – FC Abja x:x oleks aeg juba mõni punkt ka abjal juurde võtta aga eks näha mis toimuma hakkab, mõlemad tahtmist täis kindlasti.
                      JK Liverpool Pub

Kommentaar

ja sellega paneme selle teema siis lukku...
                        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Tommy Vaata postitust
                          Tartu HaServ – FC Otepää 3:2 HaServ ei komista
                          FC Elva Puka – JK Luunja 1:6 muu on suht mõeldamatu
                          JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK 3:1
                          JK Welco Elekter – Tartu Quattromed x:x ei oska siit midagi arvata
                          FC Aspen – FC Tabivere 2:2 äkki tuleb ka viik kuskilt vahepeal
                          Tõrva FC Warrior – FC Abja x:x oleks aeg juba mõni punkt ka abjal juurde võtta aga eks näha mis toimuma hakkab, mõlemad tahtmist täis kindlasti.
                          krrr..juba teine kes pakub yheväravalist vöitu..teeks siis asja huvitamaks.paneme viski pudeli vahele,et tuleb rohkem..vötab keegi osa v?
                          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                            krrr..juba teine kes pakub yheväravalist vöitu..teeks siis asja huvitamaks.paneme viski pudeli vahele,et tuleb rohkem..vötab keegi osa v?
                            oleneb mis viski?

Kommentaar

ma ei usu et jääb ainlt 1 värav vahet, ma usun et jääb vähemalt 2 ja otepää lööb maks 1 värava...

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                Minugi poolest võib riskida

Kommentaar

Working...
                                X