hea töö, Kaitz (Y)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitusthull... nyyd v6idate IV liigat
Täna oli viimane päev regamiseks ja kõik eelpoolnimetatud mängijad said kah regatud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Turniiritabel peale kevadringi lõppu:
1. Tartu FC HaServ 11 11 0 0 55:3 33
2. FC Otepää 11 9 1 1 41:11 28
3. JK Luunja 11 8 0 3 55:17 24
4. JK Rock&Roll Löök 11 8 0 3 28:19 24
5. FC Tabivere 11 7 0 4 39:17 21
6. Tartu EMÜ SK 11 5 1 5 19:23 16
7. Tartu JK Welco Elekter 11 5 0 6 21:23 15
8. FC Aspen 11 3 1 7 19:31 10
9. Tartu JK Quattromed 11 2 2 7 15:25 8
10 FC Abja 11 2 0 9 8:41 6
11.FC Elva Puka 11 2 0 9 18:45 6
12. Tõrva FC Warrior 11 1 1 9 9:72 4Olen see kes olen
Kommentaar
-
Tabeliseisu vaadates tulevad kõige tihedamad rebimised minu ennustuse järgi (mitte et ma osasid nüüd maha kannaks):
2-3 Luunja ja Otepää on ikkagi minu jaoks selgelt tugevamad Rock&Rollist, kuid eelise annaksin Luunjale
4-5 Rock ja Tabivere madistavad ja siinkohal eelis Tabiverele
6-7 EMÜ ja Welco, tahaks loota et napsame koha nende ees.
10-12, Abja,Puka,Warrior. Kuigi Warrior tundub siin kõige viletsamas olukorras olevat, siis mine tea, ehk õnn naeratab neile ja püsivad konkurentsis, Puka/Abja kohta ei oska ka öelda,kes neist see tugevaim.
Samas mine tea mis saab, vb on sügisringi lõpuks kohad täiesti sassis.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustTabeliseisu vaadates tulevad kõige tihedamad rebimised minu ennustuse järgi (mitte et ma osasid nüüd maha kannaks):
2-3 Luunja ja Otepää on ikkagi minu jaoks selgelt tugevamad Rock&Rollist, kuid eelise annaksin Luunjale
10-12, Abja,Puka,Warrior. Kuigi Warrior tundub siin kõige viletsamas olukorras olevat, siis mine tea, ehk õnn naeratab neile ja püsivad konkurentsis, Puka/Abja kohta ei oska ka öelda,kes neist see tugevaim.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustTabeliseisu vaadates tulevad kõige tihedamad rebimised minu ennustuse järgi (mitte et ma osasid nüüd maha kannaks):
Kommentaar
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustloodame et Abja täienduste abil suudab oma kohta parandada tabelis
Kommentaar
-
Algselt postitas spoke Vaata postitustLootus pidi olema lollide lohutuspommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTartu FC HaServ on siis saanud ilma mänguta KV järgmisesse ringi kuna III L klubi,Kehra JK Tempori loobus.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustTeisipäev, 22. juuli
Kell 18.45 Tartu EMÜ SK (IV) - Tallinna FC Levadia (ML), Ülenurme staadion
Loodetavasti tulevad liigakaaslased epakatele kaasa elama. Sellist kino ei näe ju iga päev!
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustTeisipäev, 22. juuli
Kell 18.45 Tartu EMÜ SK (IV) - Tallinna FC Levadia (ML), Ülenurme staadion
Loodetavasti tulevad liigakaaslased epakatele kaasa elama. Sellist kino ei näe ju iga päevmuidu tuleks hoiaks EMÜ'le pöialt kül
FC Otepää II
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar