Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
    jalgavahelt tahad kaigas?

Nu hakkab jälle mingi jura pihta:S
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
      Pole midagi öelda... tore, kui inimene, kelle haridustee on 6ndas klassis pidama jäänud suudab elust nii palju rõõmu tunda
      krt..sul oleks nagu mingi ora pe...s,kui sul midagi öelda ei ole mis sa vingud siis.
      nr 31

Kommentaar

kui kõigele ei reageeri ei teki ka niipalju tühja möla. keegi ütleb midagi mis tundub sulle mõttetu vms siis sa EI PEA sellele ilmtingimata vastama. kui möliseda tahate minge delfisse kommenteerima

Kommentaar

ma ei hakka olema mingi peksapoiss, et kui mul yks kaigas ytleb, siis ma vastan sama sqnadega temale
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Kas ei ole mitte nii,et mänguajamuudatusest, tuleb eelnevalt vastasvõiskonna esindajaga rääkida ja alles siis EJL.

Welco Elekter - FC Abja Tamme kunst 22.06. kell 15.00(oli 11.00 Tamme kunst)
            Olen see kes olen

Kommentaar

Tartu Quattromed – Tartu FC HaServ 0:5 ei vaja kommentaare
              JK Luunja – FC Otepää 2:2 võrdsed meeskonnad
              FC Abja – FC Tabivere 1:x
              Tõrva FC Warrior – FC Elva Puka 1:3 Elva omab ära kõik
              JK Rock&Roll Löök – JK Welco Elekter 2:2 RR ei saa lihtsalt võita viimaseid mänge
              Tartu EMÜ SK – FC Aspen 2:3 EMÜ peab kaotama

Kommentaar

Tartu Quattromed – Tartu FC HaServ 0:4
                JK Luunja – FC Otepää 3:1
                FC Abja – FC Tabivere x:x
                Tõrva FC Warrior – FC Elva Puka 0:4
                JK Rock&Roll Löök – JK Welco Elekter 3:2
                Tartu EMÜ SK – FC Aspen 3:1

Kommentaar

Võimalik, kuid EJL oli siin ise pärli maha pannud. Meie ja 3. liiga Fauna mäng oli kalendris samal ajal, et miskipärast kalendrit tehes nad seda ise ei märkand.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                    Võimalik, kuid EJL oli siin ise pärli maha pannud. Meie ja 3. liiga Fauna mäng oli kalendris samal ajal, et miskipärast kalendrit tehes nad seda ise ei märkand.
                    Selge,aga see pole neil esimene ega viimane kord.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                      Tõeline nali on selles, et meil on see nädal hoopis võõrsil mäng SK 10-ga.

Kommentaar

Ooh Quattromed - HaServ 0:1
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Ooh Quattromed - HaServ 0:1
                          Tundub et Haservil lõi väsimus välja selle nädala sees ikkagi neil olnud 2 mängu eks Vahur räägib täpsemalt

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                            Tundub et Haservil lõi väsimus välja selle nädala sees ikkagi neil olnud 2 mängu eks Vahur räägib täpsemalt
                            mis seal ikka...kui inimene kes on aastaid esiliigat tampind ytleb mulle,et ta oli sitaks väsinud siis.. no ja ega järgmine nädal parem pole..teisip,kolmap,neljap mängu päevad.kui me nendest mängudest kah puhtalt välja tuleme siis oleme tublid kyll.2 nädalaga kuus mängu...ei ole just köige väiksem koormus.kiidusönad ka med-i kaadritele..kuradi kaadrid ei lasknud hetkeski jalga sirgeks lasta.jätkuvalt paneb kukalt kratsima olukordade kehv realiseerimine.
                            nr 31

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                              kui treener paneb mind ryndajasse, siis ma l66n kolli))

Ha-serv- ha-serv-haaa-seeerv
                              ytlesin ju, et kui treener paneks mind ryndajasse m2ngisin kaitses - ja ongi tulemus 0:1

puhastage minu kroon peal!
                              Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                mis seal ikka...kui inimene kes on aastaid esiliigat tampind ytleb mulle,et ta oli sitaks väsinud siis.. no ja ega järgmine nädal parem pole..teisip,kolmap,neljap mängu päevad.kui me nendest mängudest kah puhtalt välja tuleme siis oleme tublid kyll.2 nädalaga kuus mängu...ei ole just köige väiksem koormus.kiidusönad ka med-i kaadritele..kuradi kaadrid ei lasknud hetkeski jalga sirgeks lasta.jätkuvalt paneb kukalt kratsima olukordade kehv realiseerimine.
                                Ma täitsa usun jah seda aga kellega tee teisipäev ja kolmapäev mängitegi ?

Kommentaar

Working...
                                X