Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    ise arvan,et sellist jalutuskäiku nagu lootosega vaevalt tuleb..vot ei oska kuidagi vörrelda kah kumb sektor kövem on kas löuna v lääne 3-s liiga.igaljuhul anname endast parima,eks näha ole kuda nad mudaliiga satsiga toime tulevad.
    Siiski sisetunne ütleb,et võidate ja edu, hoidke ikka veel,(kuna järgmine aasta teid IV enam pole) 4 liiga Lõuna tsooni lippu kõrgel.

Viheks veel natuke,eriti head on nad teisel korrusel.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
      tuleks ikka, aga kell seitse on ju tsehhi-portugal.
      võibolla isegi esimesele poolajale satub. annelinna arenal ikka mäng?(igaks juhuks võiks mängupaika alati mainida, ega ma ei tea, äkki olete kuskile murule kolinud)
      annelinnas toimub mäng.mis on pöhiline,et mäng tösteti ettepoole kuna muhulased kartsid,et juhul,kui läheb pendlate löömisele ei jöua nad öigeks ajaks praami peale..krr..ise arvan,et sellest mängust tuleb kyll köike muud,kui pendlate löömist.
      nr 31

Kommentaar

Tartu Quattromed – Tartu FC HaServ 0:4, haservi koormust vaatades tuleb võit neile
        JK Luunja – FC Otepää x:x, ei hakka ennustama
        FC Abja – FC Tabivere 2:3 Abja annab endast parima
        Tõrva FC Warrior – FC Elva Puka 1:3 Puka poisid saavad taas võidu
        JK Rock&Roll Löök – JK Welco Elekter 2:1 on tulemas üsna võitluslik mäng mille Rock&Roll siiski võidab
        Tartu EMÜ SK – FC Aspen 3:2, Aspen teeb mis suudab

Kommentaar

Tartu Quattromed – Tartu FC HaServ 0:5, haserv veits väsinud ja siis aint 5 kas
          JK Luunja – FC Otepää 1:2, naabritesse peab uskuma
          FC Abja – FC Tabivere 1:4 abja usun et annate endas küll parima aga taseme vahe on hetkel selline, hoian pöialt
          Tõrva FC Warrior – FC Elva Puka x:x
          JK Rock&Roll Löök – JK Welco Elekter 2:1 väga raske ennustada
          Tartu EMÜ SK – FC Aspen 2:2, viike pole just tihti

eelviimane voor siis kevadringis, tõotab huvitav tulla!
          FCE Puka

Kommentaar

nu teen tänamatu ennustuse kah:

Tartu Quattromed - HaServ parem ei kommenteeri 0:7
            Luunja - Otepää kui Otepää saab ikka võiskonna kokku siis võib sealt võit tulla 1:2
            FC ABJA - FC Tabivere X:X Keskendume täielikult oma mängule,kui võiskond koos, siis võidame
            Tõrva - FCE Puka väga raske midagi ennustada,aga tore oleks Tõrva esimest võitu,aga ei usu seega 1:4
            JK Rock Roll Löök - Welco nu mai tea pole Welco mängu veel näinud ,aga Rock Rollil sellise mänguga pole vast midagi teha,mis nad meie vastu esitasid 1:5
            EMÜ- FC Aspen 3:2 EI KOMMENTEERI.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              nu teen tänamatu ennustuse kah:

Tartu Quattromed - HaServ parem ei kommenteeri 0:7
              Luunja - Otepää kui Otepää saab ikka võiskonna kokku siis võib sealt võit tulla 1:2
              FC ABJA - FC Tabivere X:X Keskendume täielikult oma mängule,kui võiskond koos, siis võidame
              Tõrva - FCE Puka väga raske midagi ennustada,aga tore oleks Tõrva esimest võitu,aga ei usu seega 1:4
              JK Rock Roll Löök - Welco nu mai tea pole Welco mängu veel näinud ,aga Rock Rollil sellise mänguga pole vast midagi teha,mis nad meie vastu esitasid 1:5
              EMÜ- FC Aspen 3:2 EI KOMMENTEERI.
              herr kaitzz..:d ma olen suht heas vormis meie mänguks

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                herr kaitzz..:d ma olen suht heas vormis meie mänguks

Vääga rõõm kuulda,et keegi vormis on,aga mis vorm ikka aitab,kui pall ei püsi jalal sellel väljakul.
                Olen see kes olen

Kommentaar

kui kedagi huvitab siis 4 liiga on (väikse karika)veerandfinaalis esindatud...
                  nr 31

Kommentaar

kui kedagi huvitab siis 4 liiga on (väikse karika)veerandfinaalis esindatud...
                    Väääga hea:P Võit oli küll minimaalne,aga võit on võit.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

eks igal satsil ole hetki kus vöib öelda,et lihtsalt must päev oli.no kuramus..ma ei valeta a palli valdamise prosa oli kyll 70:30 meile..ja kui palju veel löömata jäi..töe huvides oli vastastelgi paar head momenti a nigu öeldakse önn on tugevamate poolel..
                      nr 31

Kommentaar

eks igal satsil ole hetki kus vöib öelda,et lihtsalt must päev oli.no kuramus..ma ei valeta a palli valdamise prosa oli kyll 70:30 meile..ja kui palju veel löömata jäi..töe huvides oli vastastelgi paar head momenti a nigu öeldakse önn on tugevamate poolel..
                        täna oli näha jah et teil jäi nii mõnigi värav löömata aga järgmine ring korvate selle

Kommentaar

Tartu Quattromed – Tartu FC HaServ 0:6
                          JK Luunja – FC Otepää 3:2
                          FC Abja – FC Tabivere x:x Annan endast parima
                          Tõrva FC Warrior – FC Elva Puka 1:2 Puka võiks ka siit punkte korjata.
                          JK Rock&Roll Löök – JK Welco Elekter 1:3 Meie vastu oli Rockil küll probleeme ja meid oli ainult kaheksa, samas oli see ainult üks mäng
                          Tartu EMÜ SK – FC Aspen 1:1 Kuskile võiks viiki ka ju pakkuda.
                          JK Liverpool Pub

Kommentaar

kui treener paneb mind ryndajasse, siis ma l66n kolli))

Ha-serv- ha-serv-haaa-seeerv
                            Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                              kui treener paneb mind ryndajasse, siis ma l66n kolli))

Ha-serv- ha-serv-haaa-seeerv
                              Pole midagi öelda... tore, kui inimene, kelle haridustee on 6ndas klassis pidama jäänud suudab elust nii palju rõõmu tunda

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                                Pole midagi öelda... tore, kui inimene, kelle haridustee on 6ndas klassis pidama jäänud suudab elust nii palju rõõmu tunda
                                jalgavahelt tahad kaigas?
                                Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Working...
                                X