Tänud Pukale hea mängu eest, seekord läks mäng nii aga arvestades vanust siis potensiaali on kõvasti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
tabivere-luunja 4:3
mäng oli suht tasavägine.esimese poolaja lõpus jäime 10kesi.kohtunik andis meie mängijale teise kollase ja siis punase järgi kuigi oleks võinud hoiatada ka luunja mängijat aga noh mis seal ikka.... olid veel mõned imelikud otsused sellised need 4liiga vilemehed paraku on. pidasime 10kesi hästi survele vastu olime isegi ohtlikud mõnel korral. tänud luunjale mängu eest.
Kommentaar
-
FC Tabivere - JK Luunja-
3:0
3:1
4:1
4:3
nii läks siis seis..
poolaeg 3:0
kohtunikult paar imelikku otsust , võttis värava ära, andis teise kollase kuigi vastane hoidis kinni, mõned üks-ühed võttis ära.
kokkuvõtlikult hea mäng, vihmane, aga Luunja oli hea vastane,
aitäh hea mängu eest siis Luunjale.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustFC Tabivere - JK Luunja-
3:0
3:1
4:1
4:3
nii läks siis seis..
poolaeg 3:0
kohtunikult paar imelikku otsust , võttis värava ära, andis teise kollase kuigi vastane hoidis kinni, mõned üks-ühed võttis ära.
kokkuvõtlikult hea mäng, vihmane, aga Luunja oli hea vastane,
aitäh hea mängu eest siis Luunjale.nr 31
Kommentaar
-
Tundub et 3. koha peale läheb hooaja teises pooles kõvemaks andmiseks! Kiire ninanips kõigile, kes R&R hooaja alguses maha kandsid! Mina isiklikult ennustaks edasipääsu Tabivere poolt, tundub et lihtsalt meie vastu oli Teil lihtsalt tiba "Säästu mäng" ja mõlemapoolse kobinaga tuli meile 3-2 ära. Hooaja teisel poolel usun et tuleb kõva lahing meilt nii Tabiverele, Luunjale, kui ka Kääriku kuttidele. HaServ on ehk natukene teiselt planeedilt hetkel meie liiga jaoksIgatahes jõudu ja jaksu kõigile!
Kommentaar
-
Welco-Abja 2-1.
Abja juhtima siis meie enda käkist, sööt väravavahile, sealt sööt ründajale ja siis jubavärav.
Poolaja lõpus lõime 2 vastu (K.Noormets). Olukordi oli meil (ise lõin pmst tühjast väravast mööda), mängu kontrollisime ka, kuid 2. poolaeg oli ikka väga nadi meil.
Kui me süüdaks mängida oma fännide toetuse vääriliselt, oleksime vist esimesel kohal liigas:P
Abjalt aga korralik võitlus (nad olid ka vähemuses- ei saadud vist mehi kokku)
Kommentaar
-
Algselt postitas hobba Vaata postitustKeegi võiks siis tabeliseisu ka postida
Ja kunas siis sügisvoor algab?Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas hobba Vaata postitustKeegi võiks siis tabeliseisu ka postida
Ja kunas siis sügisvoor algab?
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustWelco-Abja 2-1.
Abja juhtima siis meie enda käkist, sööt väravavahile, sealt sööt ründajale ja siis jubavärav.
Poolaja lõpus lõime 2 vastu (K.Noormets). Olukordi oli meil (ise lõin pmst tühjast väravast mööda), mängu kontrollisime ka, kuid 2. poolaeg oli ikka väga nadi meil.
Kui me süüdaks mängida oma fännide toetuse vääriliselt, oleksime vist esimesel kohal liigas:P
Abjalt aga korralik võitlus (nad olid ka vähemuses- ei saadud vist mehi kokku)
Täpselt nii ta oli,esimesel poolajal läks veidike aega betooni peal harjumiseks,mängu kontrollis Elektripoisid see oli selge,aga omad võimalused olid ka meil,Valtnaga saime teisel poolajal hakkama(korra kaotas vist väikesekontrolli enda üle,mille eest sai ka kohtunikult karistada),muidu rahulik mäng ja eks sügisringiks võtame murul tagasi.Seniks head Jaani ja edu edaspidiseks. Fännid olid teil muidugi suurepärased.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitusttänud luunjale
teil oli kyll palju võimalusi aga siiski ei suutnud realiseerida neid
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitusttõesti võimalusi oli palju mida jätsime löömata pole hullu sügisel korvame selle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar