Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Õnne Tõrva,ületasite sisselastud väravatega 100,aga nagu näha olete ka ikka väravaid hakkand lööma,seda negatiivse poolepealt ,aga posit poolepealt on Luunjal veel üks värav 100 puudu
    Suure teene tegi muidugi 0:22 kaotuse Luunjale kevadringis..

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
      Suure teene tegi muidugi 0:22 kaotuse Luunjale kevadringis..
      Mnjaaa ja HaServiga teil teist mängu üldse polnud.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Ega siin positiivse väravatevahega paljud kiidelda ei saa.
        Meiegi saime napilt täna bilansi positiivseks...

Tõrval ma olen aru saanud, on terve hooaeg väravavahi positsioon kitsaskohaks olnud. Mängupildi järgi ei vääri nad küll sellist skoori (ega Abja oma 89t sisselastut väravat )

Kommentaar

Algselt postitas Rythar Vaata postitust
          Ega siin positiivse väravatevahega paljud kiidelda ei saa.
          Meiegi saime napilt täna bilansi positiivseks...

Tõrval ma olen aru saanud, on terve hooaeg väravavahi positsioon kitsaskohaks olnud. Mängupildi järgi ei vääri nad küll sellist skoori (ega Abja oma 89t sisselastut väravat )
          Ega tõepoolest pole midagi hõisata,aga proovime sadat mitte lastaja järele jäänud kolmest mängust ise lüüa 30 ära.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Abja väravavaht jättis positiivse mulje, vägagi korralikku partii tegi, püüdmisekunst on korralikult omandatud ja mõtetuid pillamisi ei näinud
            võttis nii mõnedki olukorrad ära, paramatus et osad ikka läbi lipsasid

Kommentaar

FC HaServ hõivas taas liidri positsiooni 6:1 võiduga FC Tabivere üle.

Tabel hetkeseisuga www.fcabja.pri.ee
              Olen see kes olen

Kommentaar

Keegi kuulnud pole, et ega mängjaturul keegi hea väravavaht endale meeskonda ei otsi?

Kommentaar

FC HaServ hõivas taas liidri positsiooni 6:1 võiduga FC Tabivere üle.
                  no kus sa juba tead? nii see oli ja nüüd vöib juba öelda,et nägemist 4-liiga ja tuleb hakata mötlema juba järgmise hooaja peale.
                  nr 31

Kommentaar

NU tõenäoliselt saab JK Luunja minna üleminekumängule,vaevalt Tabivere järle jõuab
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                      no kus sa juba tead? nii see oli ja nüüd vöib juba öelda,et nägemist 4-liiga ja tuleb hakata mötlema juba järgmise hooaja peale.
                      Täpselt nii,edu III Liigas,kuna ma ise kah kohtunik,siis me ikka suhtleme omavahel Liiga võit on veel siiski kolmenädala kaugusel veel,aga loodame mingitel turniiridel ikka kohtuda.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Täpselt nii,edu III Liigas,kuna ma ise kah kohtunik,siis me ikka suhtleme omavahel Liiga võit on veel siiski kolmenädala kaugusel veel,aga loodame mingitel turniiridel ikka kohtuda.
                        tänud.1 vöimalus kohtuda on muidugi karika mängud ja näiteks kasvöi lootos cup kus meil järgmine aasta tuleb minna esikohta kaitsma.
                        nr 31

Kommentaar

NU tõenäoliselt saab JK Luunja minna üleminekumängule,vaevalt Tabivere järle jõuab
                          vastus su kysimusele tabivere ei lase nii kergesti minema..
                          mängitkse lõpuni
                          aga tänane mäng oli kohutav meie poolt esimene poolaeg oli (Y)
                          teine aga jumala võsas:S

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                            vastus su kysimusele tabivere ei lase nii kergesti minema..
                            mängitkse lõpuni
                            aga tänane mäng oli kohutav meie poolt esimene poolaeg oli (Y)
                            teine aga jumala võsas:S
                            tabivere valem väga lihtne.vöita järgmised 3 mängu ja loota,et luunja komistab 2x
                            nr 31

Kommentaar

Igatahes suure õnned soovid Ha servile ja Otepääle ja edu järgmisel aastal III liigas

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                tabivere valem väga lihtne.vöita järgmised 3 mängu ja loota,et luunja komistab 2x
                                teil on neist yx mäng nendega peaks olema seega palun et te neile koti pähe tõmbaksite

Kommentaar

Working...
                                X