Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustSuure teene tegi muidugi 0:22 kaotuse Luunjale kevadringis..Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Rythar Vaata postitustEga siin positiivse väravatevahega paljud kiidelda ei saa.
Meiegi saime napilt täna bilansi positiivseks...
Tõrval ma olen aru saanud, on terve hooaeg väravavahi positsioon kitsaskohaks olnud. Mängupildi järgi ei vääri nad küll sellist skoori (ega Abja oma 89t sisselastut väravat)
ja järele jäänud kolmest mängust ise lüüa 30 ära.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
FC HaServ hõivas taas liidri positsiooni 6:1 võiduga FC Tabivere üle.
Tabel hetkeseisuga www.fcabja.pri.eeOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustFC HaServ hõivas taas liidri positsiooni 6:1 võiduga FC Tabivere üle.nii see oli ja nüüd vöib juba öelda,et nägemist 4-liiga ja tuleb hakata mötlema juba järgmise hooaja peale.
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustno kus sa juba tead?nii see oli ja nüüd vöib juba öelda,et nägemist 4-liiga ja tuleb hakata mötlema juba järgmise hooaja peale.
Liiga võit on veel siiski kolmenädala kaugusel veel,aga loodame mingitel turniiridel ikka kohtuda.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTäpselt nii,edu III Liigas,kuna ma ise kah kohtunik,siis me ikka suhtleme omavahelLiiga võit on veel siiski kolmenädala kaugusel veel,aga loodame mingitel turniiridel ikka kohtuda.
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNU tõenäoliselt saab JK Luunja minna üleminekumängule,vaevalt Tabivere järle jõuab
mängitkse lõpuni
aga tänane mäng oli kohutav meie poolt esimene poolaeg oli (Y)
teine aga jumala võsas:S
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustvastus su kysimusele tabivere ei lase nii kergesti minema..
mängitkse lõpuni
aga tänane mäng oli kohutav meie poolt esimene poolaeg oli (Y)
teine aga jumala võsas:Snr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusttabivere valem väga lihtne.vöita järgmised 3 mängu ja loota,et luunja komistab 2x
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar