Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    asi jummala öige..ise just tulingi alko trennist..tase suht nadi..näitasin kuda 4-ndas palli mängitakse..16meetri pealt käärlöök täiega risti..staadion ahhetas..
    Indeed.

Kommentaar

asi jummala öige..ise just tulingi alko trennist..tase suht nadi..näitasin kuda 4-ndas palli mängitakse..16meetri pealt käärlöök täiega risti..staadion ahhetas..
      Käid K-Järvel trennis? Miks ma ei usu seda kõike?

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
        ,asi on põnevaks tehtud
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          ,asi on põnevaks tehtud
          eks see üks turundustrikk ole

Kommentaar

Mida mõttelendu Vahur, võtad eilsest saati?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
              Mida mõttelendu Vahur, võtad eilsest saati?
              ei ole küll sobiv teema...aga alkohol on paha ja seda peab hävitama,et see noorteni ei jöuaks.
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                alko trennis saab mujal kah käia.tartus näiteks suudlevates tudengites.
                nr 31

Kommentaar

alko trennis saab mujal kah käia.tartus näiteks suudlevates tudengites.
                  Nüüd ma usun juba palju rohkem.

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                    eee, ma ei öelnud seda teie mängu põhjal vaid selle ütluse põhjal , mille ta siia postitas, loe üle, saad aru
                    ja ütlesin, moti viib maha kui nemad saavad sama asja eest penalti, mille eest me ei saa... nemad said penalti ja lõid 3:1, ja siis me enam ei mänginud, krt need lapsed on lollid

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                      ja ütlesin, moti viib maha kui nemad saavad sama asja eest penalti, mille eest me ei saa... nemad said penalti ja lõid 3:1, ja siis me enam ei mänginud, krt need lapsed on lollid
                      jaja kui me seda penalti ei l66nud, siis te v6itsite nagu nii ja kindlasti meid 6:7 kohtunik oli t2itsa pede, see 1 penalt ei teinud midagi selles m2ngus
                      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Nu vaevalt,et "saavad",penalt ikka tuleb välja teenida mänguga,loodes teravusi ründeliinis
                        Olen see kes olen

Kommentaar

ma sain täpselt sama moodi aru, et lasite lõdvaks peale "ülekohtust" peanltit...ja selles viimases postituses räägid sa ju sama asja - et andsite alla? ja mis need lapsed siia üldse puutuvad?!?
                          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

nado skazat proshe sosali-sosete i budete sosat
                            Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                              jaja kui me seda penalti ei l66nud, siis te v6itsite nagu nii ja kindlasti meid 6:7 kohtunik oli t2itsa pede, see 1 penalt ei teinud midagi selles m2ngus
                              asi pole selles et me oleks võitnud teid vaid selles et teil oli sama asi nagu meil käsi karistus alas
                              kui me oleks ka penalti saanud siis oleks 2:2 olnud ja asi oleks väiksem kaotus olnud mitte seda et me oleks 6:7 teid võitnud!

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                                asi pole selles et me oleks võitnud teid vaid selles et teil oli sama asi nagu meil käsi karistus alas
                                kui me oleks ka penalti saanud siis oleks 2:2 olnud ja asi oleks väiksem kaotus olnud mitte seda et me oleks 6:7 teid võitnud!
                                Kahjuks jalgpallis oleksid ei loe,aga ok penalt on vaja ikka kõigepealt realiseerida kui saanuks te penalti nii,et sa ei saa väita "oleks" seis olnud 2:2.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X