Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
teie tase on võrdne kohtuniku tasega, mis viga? kõik ok. Ma sain aru veel, kui meistriliigas või esiliigas oleks sellised kohtunikud, aga teil on 4 liiga, mis profi-kohtuniku te tahate?))))
jah kohtunikule näitama mingi fuck see on klounaad.
kuule tõmba kott pähe endale ja jäta oma kerad uksevahele siis ei pea sa enam mune värvima!
teie tase on võrdne kohtuniku tasega, mis viga? kõik ok. Ma sain aru veel, kui meistriliigas või esiliigas oleks sellised kohtunikud, aga teil on 4 liiga, mis profi-kohtuniku te tahate?))))
jah kohtunikule näitama mingi fuck see on klounaad.
Samas õige jutt: kohtunikke alles nüüd peale tulemas ja tase on nagu ta on. Samas on võistkondade arv suurenenud viimastel aastatel. Kohtunikega üldse müstika, mina alati imestanud, kus inimestel üldse viitsimist sellega tegeleda, mina ilmselt ei tee kunagi neid pabereid.
Samas eks varsti vast kvantiteedist kasvab välja kvaliteet, nii nagu meie kõik siin liigas
Welco hooajast aga niipalju, et sihime tabeli 1. poolt, mida hooajaeelsete mängude põhjal reaalseks võib pidada. 6. kohast allpool lõpetamine oleks selge pettumus. Ideaal oleks 3. koht = piisavalt palju võite, aga ei kvalifitseeru 3. liigasse kus ilmselt ei oleks nii lõbus enam
Koosseis aga 2009 hooaeg Welcol:
vv Lauri Särak
vv Johannes Vedru
k Hardi Pilvet
k Priit Raamat
K Rasmus Lubi
k Kristo Must
k Timo Kuus
k Andreas Lunge
pk Mirko Kikkamägi
pk Kait Elbe
pk Juhan Luik
pk Märt Soplepmann
pk Mikk Valtna
pk Matis Ulp
pk Martin Karindi
pk Mihkel Meriste
pk Uku Loskit
pk Andres Reiljan
pk Silver Jahimees
r Kristjan Noormets
r Pärt Erikson
r Risko Majas
Navi Vutiselts, teiega mäng on P 20.00 Tamme staadioni kunstmurul, saatsin jalkaliitu ka uue kirja, varasema puhul pole nad muutnud seda. Annelinnas mingi noorteturniir.
said aru loom, mis sulle üleval tark mees ütles: dieetile ja nahhuj tammekast
kle aitab juba, mõlemad olete neljandast liigast läinud, milleks see kraaklemine siin. ega ilus ole siin tõesti kasutada sõnu, mida lasped ei tohiks kasutada. igatahes säästke oma energiat ja jõudu palliplatsijoaks. läheb ehk vaja.
kle aitab juba, mõlemad olete neljandast liigast läinud, milleks see kraaklemine siin. ega ilus ole siin tõesti kasutada sõnu, mida lasped ei tohiks kasutada. igatahes säästke oma energiat ja jõudu palliplatsijoaks. läheb ehk vaja.
mul on palju energiat. Jaksan nii joosta, kui rääkida))()
Löök vs SK 10 premium2 2:0 natuke üllatav tulemus,mina poleks seda pakkuda julgenud.Vanemad mehed kuidagi õnnega ja vastase väravavahi abiga jooksid kaks palli sisse .Noortel kuttidel oli jalg veits teises suunas .Plats oli kole muidugi , tekib küsimus miks mängud peetakse nii vara ?Õiged platsid pole veel mängukõlblikud,welcome to ESTonia.
Kommentaar