Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mina olin seal aktsioonis... käest oli asi kaugel, võtsin lihtsalt latis kinni, et ennast kõrgemale upitada kuna vastas mängija oli suht lähedal ja ta ähvardas ka seal pallile pihta saada.
Nii et vile vaikimine oli 100% õige
Leshiy, tahad öelda, et Mikk ikka hingab sulle kuklasse selle olukorra pärast??
mis asja ta teeb?
ta lihtsalt karjus nagu talle l88di noaga selga, et kurat kyll, kohtunik, seal oli puhas k2si ju. punane kaart ja penalti welcole
no mul on klipp situatsioonist ning võib 99% kindlusega väita, et seal meie platsimängija palli käega ei puutunud.
1. FC Aspen-JK Welco Elekter: 3:4
2. EMÜ SK-JK Tartu Löök ma usun, et mõlemad jäävad rahule
3. FC Rock & Roll-Navi Vutiselts: 2:1
4. FC Tabivere-Tartu SK 10 Premium II: 2:3
5. Tõrva FC Warrior-Tartu Quattromed no quattro viimane aeg oleks hakata mängima 1:1
6. FC Abja-SK Tääksi: müstiline paar, mäng tuleb kindlasti ka selline 3:3
Timur, kuidas me mõlemad saame rahule jääda Meie Viigiga rahule ei jää ja teie ei jää kaotusega rahule ! Ühesõnaga on raske jääda mõlemal rahule seisuga kuid muidugi mängupilt mängib ka ikka rolli et kui ei vigasta keegi ennast v ei teeni rumalusest kaarte siis sellega saab kokkuvõttes rahule jääda kuid kindlasti sa ei mõelnud seda asja ju nii Meie anname mis torust tuleb ja teie tehke mida te suudate
Timur, kuidas me mõlemad saame rahule jääda Meie Viigiga rahule ei jää ja teie ei jää kaotusega rahule ! Ühesõnaga on raske jääda mõlemal rahule seisuga kuid muidugi mängupilt mängib ka ikka rolli et kui ei vigasta keegi ennast v ei teeni rumalusest kaarte siis sellega saab kokkuvõttes rahule jääda kuid kindlasti sa ei mõelnud seda asja ju nii Meie anname mis torust tuleb ja teie tehke mida te suudate
no see oli mõeldud nii, et teie mõtlete hea, et niigi läks ja meie saame 3 punkti aga ega seda tohi kõvasti nüüd kuulutada. rock suutis ju ka 1 kord teid ainult üle mängida, ülejäänud aeg käis selline võrdne pusimine. peame ikka valmis olema igasugusteks üllatusteks.
Kommentaar