Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Alfonso, sa pole küll õige mees rääkima. Ise norisid seal platsil ainult tüli ja kaotasid palle, kuni su ülemused sind välja vahetasid

Kommentaar

Suema peab õnne tänama,et mind täna vigastuse tõttu mängus ei olnud,oleks vabalt mõned olukorrad väravaks ära teinud ja 3-st punktist teid ainult unistama pannud...
      Tänage õnne..järgmises ringis näeme!

Kommentaar

Algselt postitas -pennu- Vaata postitust
        Suema peab õnne tänama,et mind täna vigastuse tõttu mängus ei olnud,oleks vabalt mõned olukorrad väravaks ära teinud ja 3-st punktist teid ainult unistama pannud...
        Tänage õnne..järgmises ringis näeme!
        Meelis, sa poleks koosseisugi mahtunud ju

Kommentaar

mis see loeb
          Teie koosseisus oleks või ?

Kommentaar

Algselt postitas -pennu- Vaata postitust
            mis see loeb
            Teie koosseisus oleks või ?
            Ei, Isegi Osula on sinust parem

Kommentaar

no siis ei saa isegi omaväravaid lüüa...nii et kahjuks jääb järgmine ring ka värav ära :P

Kommentaar

Pras ma ei räägi ainult endast (kuigi olen vist tükiks ajaks nüüd vigane), aga teie mehed koksisid ikka asjatult käte ja jalgadega pallivälistes olukordades, meenutate juba Kalev Jun kukkesid varsti. Polnud meie päev lihtsalt isegi kingitust ei osanud ära kasutada.

Kommentaar

Prasi arust on muidugi ok, kui meeskonnakaaslased kätega tõukavad ning löövad sellistes olukordades, kus pall pole mänguski. Eriti jäi meelde see siilisoenguga tüüp - kohe kui kohtunik oli selja pöörand siis tõukas kätega nt nurgalöögi ajal jne. Meeskonnakaaslane isegi ütles peale mängu, et too sama tüüp oli munadest teda näpistanud. Sellised vennad tuleks jalgpallist eemal hoopis hoida, aga tundub Pras aina kiidab takka.

Kommentaar

Ja-jah, teil see üks kutt jällegi peksis kõiki meie poisse jalaga ning treener tuli pidevalt, kui kohtunik ei näinud, platsile meie omasid togima ja siis teil üks see koleda näoga vend veel ütles, et ma olen jobu ja nagu mingi täiega kole noh. Üks mu sõber ütles ka, et see teie üks pingipoiss oli teda tagumikust näpistanud ja nagu mingi palli ära võtnud talt mängu ajal!!!!!!!!!

LASTEAED
                    Newton Heath 1878

Kommentaar

huvitav kumb enne kinga saab, kas pras või alfonso? kui veel paar vooru tagasi olin kindel et pras, siis nüüd pakuks juba alfonsot

ps. igi mängis kasakatega 1-1

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                        huvitav kumb enne kinga saab, kas pras või alfonso? kui veel paar vooru tagasi olin kindel et pras, siis nüüd pakuks juba alfonsot

ps. igi mängis kasakatega 1-1
                        Eero, miks ma peaks kinga saama ?
                        Ennem saad sina, kuna pole kolmandal järjestikkusel aastal ikka kolmandasse saand ja ei saa sel aastal ka

Kommentaar

Oli, mis oli. Jah Suema paar (rõhutan) mängijat vehkisid liialt kätega, kuid selle jaoks on kohtunik ning ka ühe mängija ta platsilt minema saatis. Loeb tulemus ja mängupilt ning seekord pidime taas alistuma.

FC Pokkeriprod - JK Suema/Cargobus 1-2.

Kokkuvõte: https://www.facebook.com/notes/fc-po...31210186954166

Kommentaar

no miks sa peaks, ma ei tea, küsi omanikelt

Kommentaar

Algselt postitas Blend Vaata postitust
                              Prasi arust on muidugi ok, kui meeskonnakaaslased kätega tõukavad ning löövad sellistes olukordades, kus pall pole mänguski. Eriti jäi meelde see siilisoenguga tüüp - kohe kui kohtunik oli selja pöörand siis tõukas kätega nt nurgalöögi ajal jne. Meeskonnakaaslane isegi ütles peale mängu, et too sama tüüp oli munadest teda näpistanud. Sellised vennad tuleks jalgpallist eemal hoopis hoida, aga tundub Pras aina kiidab takka.
                              Kuule poiss ma võin sulle anda helesinist L&M tõmmata anda kui see Blend sinu pea valutama paneb.

Kui te kaotade ei oska ja süüdistate meid tõukamises siis tõesti mängige pokkerit edasi.

Näeme sügisel ja siis juba meie koduväljakul.

Kommentaar

Jah Ertz, meil toimub areng, a teil on see aasta pigem väikene taandareng näha. Aga jah, asja tulebki rohkem huumori ja mõnuga võtta. Suema tänased lükked küll ilusad polnud, asjatu togimine, kui nurgalöögiajal ikka küünarnukiga kaela lüüakse siis ei saa ma kuidagi enam palli lüüa ja kohtunik ei vilistanud ilmselget viga kui tallad ees löögimomendil sissesõideti, irw, ütles et mängis palli. Uurisin, et kui ma mängin palli ja panen kellelegi molli samal ajal, kas see polegi viga? Kurb, et asja mõnuga ei võetud, aga eks see intriig oli juba varem üles punutud.

Kommentaar

Working...
                                X