Kalevi mängijad lõid jalaga pallita olukorras kohtunikuseljataga meie mehel põlve sodiks, siiamaani vigane. Teiseks ei pannud keegi meist seal molli, joosti lihtsalt mängijale pihta, mida kohtunik luges löögina, see et see nägu sinna käe ette jäi ei tähenda et löök oleks olnud. Ma arvan kui ma oleks rusikaga lüüa oleks tahtnud, siis oleks juhtunud palju tõsisem kukkumine jne. Mul polnud põhjust kedagi lüüa jne, kohtunik vilistas mingeid luulusid seal. Pealegi, meie saime 1 punase ja 2 kollast, mis võrdub teise punasega, seega kokku 4 kaarti. Kui kohtunik oleks esimese punase asemel kollase andnud (mis oleks olnud õige, sest vägivaldne käitumine puudus), oleks meie ainult 3 kollast saanud. Järgmine mäng oskame siis valmistuda Kalevi ja Suema vastu - mina nägin neid võistkondi 1. korda, nüüd tean mis strateegia valime, isegi kui ei võida saate võrdväärse kohtlemise. Fair playd te ei tunne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2012
Collapse
X
-
Salvestatud.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustTeiseks ei pannud keegi meist seal molli, joosti lihtsalt mängijale pihta, mida kohtunik luges löögina, see et see nägu sinna käe ette jäi ei tähenda et löök oleks olnud.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Eelmine aasta te küll nii ei ulgunud,kui peaaegu kõik mängud pähe saite,nüüd saite suhu ja nüüd on kõik süüd peale teie ise,kohtunik sitt,Suema tegi haiget,väljak oli sitt,ilm oli pask,puutsad olid valed misiganes..Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKalevi mängijad lõid jalaga pallita olukorras kohtunikuseljataga meie mehel põlve sodiks, siiamaani vigane. Teiseks ei pannud keegi meist seal molli, joosti lihtsalt mängijale pihta, mida kohtunik luges löögina, see et see nägu sinna käe ette jäi ei tähenda et löök oleks olnud. Ma arvan kui ma oleks rusikaga lüüa oleks tahtnud, siis oleks juhtunud palju tõsisem kukkumine jne. Mul polnud põhjust kedagi lüüa jne, kohtunik vilistas mingeid luulusid seal. Pealegi, meie saime 1 punase ja 2 kollast, mis võrdub teise punasega, seega kokku 4 kaarti. Kui kohtunik oleks esimese punase asemel kollase andnud (mis oleks olnud õige, sest vägivaldne käitumine puudus), oleks meie ainult 3 kollast saanud. Järgmine mäng oskame siis valmistuda Kalevi ja Suema vastu - mina nägin neid võistkondi 1. korda, nüüd tean mis strateegia valime, isegi kui ei võida saate võrdväärse kohtlemise. Fair playd te ei tunne.
Võiks tõele näkku vaadata ja rohkem trenni teha,mitte tulla siia ja kõiki süüdistada .
Kommentaar
-
Trenni oleme kõvasti teinud, selle taha asjad pole jäänud. Pigem ongi just see, et mängupilt mida me näidanud oleme ei vasta tulemustele mida me hetkel saavutanud oleme.Algselt postitas #11 Vaata postitustEelmine aasta te küll nii ei ulgunud,kui peaaegu kõik mängud pähe saite,nüüd saite suhu ja nüüd on kõik süüd peale teie ise,kohtunik sitt,Suema tegi haiget,väljak oli sitt,ilm oli pask,puutsad olid valed misiganes..
Võiks tõele näkku vaadata ja rohkem trenni teha,mitte tulla siia ja kõiki süüdistada .
Kuid eks tuleb veel rohkem trenni teha ja järgmises ringis Suema vastu revanš võtta.
.
Kommentaar
-
Kõigest hoolimata see on ju Alvin. Saagem aru. Eelnevalt oli selliseks kohaks III põhi nüüd on IV ida. Mainiks ära et Alvin mängis mitmeid aastaid Kalev III-s
Ta on elupõline vinguja foorumis ja kõik jooksevad tema käe ja jala ja mistahes kehaosa otsa.
Hämmastav on see,et Pokkeripoisid olid täismehed, kuid neile on liiga teinud mingid lapsed
Tehke trenni ja valmistage mingi selge mängujoonis välja ja siis ka tulemused tulevad. Mitte nagu viimane mäng, kus seitse erinevat venda karjuvad kus vahetusest sisse tulev vend mängima peaks.
Kahju et mõned täitsa poistiivsed vennad Pokkerist saavad selle kaika ja poksija Alvini pasa enda kaela
Kui te Rakverele ka 1-2 kaotate siis võite vabalt kõik Igiliikuri mängima minna
Kommentaar
-
Jätkusuutlik on mis?Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKus sa ulgumist näed? Kaotus oli aus. Lihtsalt teades 4. liiga kohtunike nõrkust on imelik, et vastasvõistkonnad propageerivad jalgpalli, mis ei ole jätkusuutlik.
Kommentaar
-
Teisele vastu nägu küünanukiga löömine ja siis rasvase rinnaga näkku löömine on hellitamineAlgselt postitas Alfonso Vaata postitustTeineteise hellitamine ja mitte asjatult vigastamine.
Well done
Meie mees ütles,et tal siiamaani nägu õline
Kommentaar
-
Oot kes kõik sinu mehed siis on, Suemal oled treener, aga Kalevi poisid ka juba sinu omad?Algselt postitas PraS Vaata postitustTeisele vastu nägu küünanukiga löömine ja siis rasvase rinnaga näkku löömine on hellitamine
Well done
Meie mees ütles,et tal siiamaani nägu õline
Kommentaar
-
Kõik on minu omadAlgselt postitas Alfonso Vaata postitustOot kes kõik sinu mehed siis on, Suemal oled treener, aga Kalevi poisid ka juba sinu omad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar