Algselt postitas Smart
Vaata postitust
Kui siin veel 50/60 olukordadest rääkida, siis Kristiine väravavaht tahtis mängu lõpus Soccernetile kingituse teha, tagurdades pall süles pool meetrit väravasse (meie äärepooliku jutu järgi, kes peale seda joonel väravavahi ette seisis). Kohtunik vilistas vea meie mängijale. Kuna olin teises platsi otsas, siis seisukohta võtma ei hakka.
Kristiine esimene värav oli imho määrustepärane: väravavahil läks pall ilma kõrvalise abita käest lahti ja kuigi ründaja ja vv kehad liibused pea samal hetkel teineteise vastu, mingit viga küll ei olnud. Jah, ma olin lähedal.
Kui mängija tuleb ikka tald ees palli mängima ja kaitse proovib palli puhastada, aga tabab vastase kõrget jalga( kes kohe suri valust) siis selle eest pennalt anda on ikka väga vale liigutus. Ennem oleks pidand kõrge jala ohtlikuksmänguks vilistama. tundub, et kohtunik ei osanud selle puhul midagi öelda. Lihtsalt värises natuke
Järgmine kord vaata telekast vutti või tribüünilt
) on ära teeninud ka too vasaku-jala-mees, kes kaunilt kaarega ära lõi, millele eelnes meilt suur prohmakas ise palli vallates. Objektiivselt võttes oleks Kalju ilmselt viigigagi rahule jäänud, aga pingutus tasus ära ja tuli lausa võit. Tunnustus ja soovime edu! Hea oleks "aidata" omakandimehed kah medalile. Loodame, et Kalju jõuab selle pulli hooaja lõpus kinni maksta, kui Hiiu pubis tellimiseks läheb...
Kommentaar