Haigla - Trummi mängul oli vägahea kohtunik liikus ringi ja reageeris adekvaatselt. Trummi oli üle ja võttis teenitud võidu, jättis ka palju löömata. Lõpus muidugi Haigla näitas ka kenasti hambaid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustSee ei olnud mingi hea uudis, tahtsin seda õlut väga osta
Minu pakkumine laieneb Hansa United´le
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustSee ei olnud mingi hea uudis, tahtsin seda õlut väga osta
Minu pakkumine laieneb Hansa United´leTean, et ühel õigel mehel pole kunagi kastist õllest kahju, kui selle saaks vahetada neljanda liiga kolmanda koha vastu!
Kommentaar
-
Trummile õnne ja taaskord panite noortele ära, müstika kuidas te jaksate!
Kommentaar
-
JK Jalgpallihaigla - Trummi SK mäng on siin üleval http://www.tipikas.tv/sportKuldar
www.pulmapaev.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNo kurat, kus nüüd alles läks jagamiseks. Ise te ei suuda meid võita aga teisi utsitate küll takka, ai ai.
Trummile õnne ja taaskord panite noortele ära, müstika kuidas te jaksate!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustKast õlut Pirita ja Kristiine kohtunikule kui ta selle mängu suudab viiki vilistada !Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Õlleliiga küll, aga hetk oli selline, et mis seal pattu salata - väike väljateenitud "terav" oli täitsa omal kohal.
Suured tänud kõikidele heasoovlikele õnnitlejatele! Neid polnudki nii vähe peale mängu. Ja ka siin.., ei, see on hea tunne, südame alt tõmbab kohe soojaks.
Pole olnud tänavu kerge mitte kellegagi, saati siis Haiglaga. Nendega olid mõlemad mängud pingelised. Nüüd veel enamus mängust 10vs10, mis lõi kummalgi mansal kaalukas mängus rütmi segi. Pluss hirmuäratavalt kehv väljakukate. Ebatasasused, loigud ja tundus, et vihm oli ka vaiba alla läinud, kuidagi eriti rõve oli põrge ja samuti palli liikumine maas. Kogu austuse juures Kalevi ja Raimo vastu, aga see kate tuleks üle aia puhkama viia, pronkssõdurile seltsiks. No ei säästa ta (vana)inimest ega ühtki looma!
Üleliigsed riskid jäid ära, kuid siiski olid suured võimalused 3:0 ette minna. Kahju sellest, oleks saanud ehk selgroo murtud, ent nüüd punnis Haigla viimse veretilgani lõpuni vastu, põnev oli. Julgelt võib öelda, et see võistkond on arengu teinud. Kohtunikule etteheiteid pole, raske mäng talle ja sai üle keskmise hästi hakkama. Tänamatu amet küll, kui nõutakse, et anna iseendale vähemalt kollane, sest särk on sul juba niigi punane!...Ei tea, kas foorumis kraaksumine on kah kaasa aidanud, aga kohtunikud on läinud tüki maad stabiilsemaks, minu meelest.
Õllerikast viimast vooru, võitlejad!Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustKast õlut Pirita ja Kristiine kohtunikule kui ta selle mängu suudab viiki vilistada !
Kommentaar
-
Algselt postitas tanielo Vaata postitustÄkki mõni suudabki. Kui Nõmme JK Kalju III mängija seda mängu vilistama tuleb, on kõik võimalik. Kogemus on olemas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMuretsemiseks pole põhjust, viimases voorus valitakse hoolikalt kohtunike ja keda kuhu saata.
Kommentaar
-
III liiga üleminekumängud:
14.10.2012 kell 13:00 IV liiga Põhi 3. – III liiga Põhi 10.
21.10.2012 kell 13:00 III liiga Põhi 10. - IV liiga Põhi 3
28.10.2012 kell 13:00 III liiga Põhi 10. vs IV liiga Põhi. 3. kaotaja - III liiga Ida 10. vs IV liiga Ida 3. kaotaja (esmalt mängitakse kas madalamas liigas olnud võistkonna või sama liiga võistkondade korral turniiritabelis vähem punkte omanud võistkonna koduväljakul)
04.11.2012 kell 13:00 III liiga Põhi 10. vs IV liiga Põhi. 3. kaotaja - III liiga Ida 10. vs IV liiga Ida 3. kaotaja (teine kohtumine)
Päris pikalt läheb see hooaeg veel nagu näha.
Ning Jalgpallihaigla kutid, teeme laupäev peo? Tähistaks väheke hooaja lõppu :P
2. Teise ja madalamate liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel
võrdsete punktide korral arvestatakse:
a) väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu
turniiritabelis;
b) suuremat võitude arvu;
c) omavaheliste mängude punkte;
d) omavaheliste mängude väravate vahet;
e) üldist väravate vahet;
f) suuremat löödud väravate arvu;
g) suuremat võõrsil löödud väravate arvu.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustIII liiga üleminekumängud:
14.10.2012 kell 13:00 IV liiga Põhi 3. – III liiga Põhi 10.
21.10.2012 kell 13:00 III liiga Põhi 10. - IV liiga Põhi 3
28.10.2012 kell 13:00 III liiga Põhi 10. vs IV liiga Põhi. 3. kaotaja - III liiga Ida 10. vs IV liiga Ida 3. kaotaja...
Kommentaar
-
Õhtusest mängust siis viik jah?Võitja oleks tabelis 3. real meie asemel.
Kalevis kell 19.30 tõsine thriller tulemas seega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar