Algselt postitas kristjan27
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2012
Collapse
X
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKas kohtuniku töö on minna pealtvaataja juttu kuulama? Antud hetkel sain sinu jutust aru, et kuulsid et keegi lubas su ära tappa ja sina läksid vaatama, et äkki tapabki? Sellisel juhul pole su avaldusest politseis mingit kasu.
Kommentaar
-
Kristiine - Soccerneti mängu nägemata ütlen oma subjektiivse arvamuse. Kristjan on olnud mängijana tip-top kaaslane ja üritab ka kohtunikuna olla korralik ning oma tööd hästi teha. Julgelt võib teda igale poole vilistama kutsuda, kõvasti üle keskmise vilemees on. Ka see, kui ta hiljem jäigi olukordi lahti seletama, näitab vaid tema heasoovlikku suhtumist suhelda ka mängijatega situatsioonid lõpuni. Mingine üle võlli minemine peaks päädima siin vabandusega ikkagi. Pole võimalik, et kohtunik seal üht võistkonda teisele eelistas, tal pole selleks mingit põhjust. Jäägem ellu!Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKes üldse III Liigasse plaanivad minna?
Algselt postitas oops Vaata postitustNo hetkel on JK JH mängijad küll kõik mulle öelnud, et proovima peaks ka korrus kõrgemal. 90+% kindlusega võin väita, et JH siis järgmine hooaeg aste kõrgemal mängib.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas smaller Vaata postitustNüüd jääb vaid üle üritada "sekkuda tiitliheitlusse"
Ellmann, krt, sa oskad ka kirgi üles kütta selliste reklaamidega. Palju ajakirjanikke tulemas on? Ja nende peresid?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLMANN 11 Vaata postitustTervitus,
hea mäng oli eile( Kalju - Trummi)! Kindlasti lõhkus mängu sitt ilm, Kalju meeskondlikus ja Haigla mängijad kes seekord olid tulnud kõvalärmi tegema. Tundub et Kaljut ikka motiveeris see kast, aga eks mõlemad meeskonnad pingutasid 100% ja seda oli näha! Kõrvalt vaatajana ütleks ka et Trummi ei läinud niiväga midagi närvi kui mõnes eelnevas mängus. Ka Kalju poisid oli vaoshoitud!
Nädalapärast 30.september on tõesti Suur Finaal, ja meie "casillas" ütles et seda on tõesti oodata ka internetti!
Kohapealt on kindlasti Kalevi kunstmuru staadionil seda parem vaadata!
Kohtumiseni
Ellmann 11
Kastike oli tühi suht kiirelt. Lihased vajasid siiski lõdvestamist
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustRein ei anna kindlalt luba Trummil tõusta. Pigem läheks aastakeseks viiendasse, kui seal sama lahedad satsid ees ootaks. Kuid pole kahjuks enam seda liigat. Mingid rahva-,amatöör-, ja maakonnaliigad ka paraku ei tõmba...
Esiliiga ümber kujundamine, peaks ju tähendama, et ka III liiga tipp läheb II liigasse ning III liiga tagaotsa satsidega peaks IV põhi tiimid olema küll võimelised mängima.
IV liigasse peaks seega uusi satse juurde tekkima. Üks liiga taseme poolest tehakse nagu ülespoole juurde lihtsalt. Nii olen mina aru saanud. Parandage või täpsustage.
Ülemineku mängud ikka toimuvad see aasta üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustRein ei anna kindlalt luba Trummil tõusta. Pigem läheks aastakeseks viiendasse, kui seal sama lahedad satsid ees ootaks. Kuid pole kahjuks enam seda liigat. Mingid rahva-,amatöör-, ja maakonnaliigad ka paraku ei tõmba...
Rein tahab, et Trummi vanakesed ikka loomulikku surma sureks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustEile oli tõesti vihane võitlus kogu 90 minutit ning müts maha Trummi meeste ees, sitked vanad on, et jooksevad noortega sedasi võidu veel. Mängu tempo tundus suht kõrge, kuidas kõrvalt vaatajale see paistis?
Kastike oli tühi suht kiirelt. Lihased vajasid siiski lõdvestamist
Ülemineku mängud ikka toimuvad see aasta üldse?
Üleminekumänge, sain aru, et sel aastal ei toimu?!
Rein, ära jama, sa olid üks potensiaalsetest kandidaatidest, keda mängudel ääre peal "ära kodustada". Hea elu maksab ka midagi, kui laud on koguaeg kaetud, mille taga siis arutada, kuidas vastasel uutmoodi mune pihku võtta?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustRein, ära jama, sa olid üks potensiaalsetest kandidaatidest, keda mängudel ääre peal "ära kodustada". Hea elu maksab ka midagi, kui laud on koguaeg kaetud, mille taga siis arutada, kuidas vastasel uutmoodi mune pihku võtta?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi anna.
Rein tahab, et Trummi vanakesed ikka loomulikku surma sureks.
Mis puutub vahejuhtumit ja kogu seda kammajaad, siis võtke vabalt ja puhake jalga. Mehed, see on IV liiga! Kordan IV liiga! Iga väikese pettumuse peale ei tasu kohe kohtunikule kõrri karata. Mees tegi oma tööd väga hästi ning respekt selles osas. See, kui mingisugune suvaline pealtvaataja arvab, et tal on õigus kedagi tappa või maha lasta, siis palun vabandust, aga tegemist on idioodiga. Konkreetselt idioodiga. Kuskilt jookseb piir ja see ei ole enam normaalne.
Kristiine sats üldiselt on väga muhe. Teiega on alati tore ja võitluslik mängida. Selles osas mul pretensioone pole. Õlleliigas võiks kohati ikka vähe vabamalt võtta. Mängus elatud õnnestumised ja ebaõnnestumised võiks ikkagi väljakule jääda. Kelle iganes tuttav või sõber see tüüp ka ei olnud, siis kõrvalseisjana oleks võinud keegi teda vähe rohkem korrale kutsuda.Last edited by Silver; 24.09.12, 19:27.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustKristiine sats üldiselt on väga muhe. Teiega on alati tore ja võitluslik mängida. Selles osas mul pretensioone pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustMängu tempo tundus suht kõrge, kuidas kõrvalt vaatajale see paistis?
Minu silmis üleplatsi mees oli kindlasti hea sõber Getulio, uskumatu kuidas vanuses 58 suudetakse joosta nagu noor redis ja vallata veel äärmiselt korralikku tehnilist sooritus palliga mängides!
Haigla kutid lisasid ka kindlasti värvi, väga kihvt oli"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kuldar
www.pulmapaev.ee
Kommentaar
-
JK Jalgpallihaigla kutsub vaatama amatööride heitlust
21_vaike.jpg
30. septembril kell 17:00 Tallinnas Kalevi kunstmurustaadionil peetava Eesti meistrivõistluste IV liiga põhja XXI vooru võib hellitavalt nimetada ka liiga SUPPER FINAALIKS. Vastamisi läheb JK Jalgpallihaigla ja SK Trummi. Meie viimane omavaheline mäng lõppes 2:1 võiduga Hiiu staadionil.
Toona sahistas palli kahel korral väravavõrku Toomas Eenlo ja vastastel Rafig Adigazalov.
Toonase mängu protokolli ja kokkuvõtet saab juba lähemalt uurida: http://jk.jalgpallihaigla.ee/node/324
Omavahel oleme kohtunud täpselt 7 korral - 3 korral oleme nii võitnud kui ka kaotanud ja ühel korral mänginud viiki. Täpsemad tulemused juba allpool:
10.06.2012 võit võõrsil 1:2(0:2)
29.08.2010 viik kodus 2:2(2:2)
16.05.2010 kaotus võõrsil 5:0(3:0)
09.08.2009 võit kodus 2:1(1:1)
19.04.2009 kaotus võõrsil 6:0(1:0)
12.10.2008 võit võõrsil 1:3(1:2)
22.06.2008 kaotus kodus 1:3(0:3)
Samas on see meie aasta kestnud kodumängude kaunis finaal, kus loosime välja peaauhinnad 32' televiisor, piletid sulle ja kahele sõbrale Eesti-Ungari mängule.
Lisaks jalgpallihaigla fännidressi komplekt, 4tk jalgpallihaigla sallid, kõrvaklapid, fotoaparaat ja palju muud...
Nii et kohtume juba 30. septembril kell 17:00 Tallinnas Kalevi kunstmurustaadionil.
Kui keegi ei tea kus asub, siis aadressiks on Staadioni 8.Kuldar
www.pulmapaev.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar