Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oh sind kriitikut Härra Trumm Võibolla tõesti liialdasin, et keegi küll ei olnud kõhtkõveras kuid nalja sai kui hästi omavahel pingelistel olukordades läbi saate
Nalja peab saama, Härra ELLMANN. Siis on eesmärk täidetud. Eile sai, nabani.
Kahjuks pean tõdema, et tehnikal on head ja halvad küljed.
Seekord sai mäng linti võetud, kuid töötlema hakkamisel suutnud faile avada ning teatas foramtit tuleb teha. Hiljem ei õnneustunud taastada. Vabandame oma vaatajate ees.
Kullakallis kucker, teeme nii et enam nii ei juhtu eks
nüüd panen südamele Tallinna FC Reali poistele. Vaadake et siis ära võidate pühapääval! Olete võitu väärt ja meie liidrikohta.
Pühapääval olen Teie fänn Go Real...go real..go..go...go...real Vastased on head ja kogenud mängumehed seega olge ettevaatlikud.
Oojaa, soov väikest üllatust teha on suur, välismaalt on naasnud paar meie salarelva ning ka eelmisel aastal õnnestus esimese ringi viimases voorus toonast liidrit (TLÜ-d) võita, taolist trikki võiks täitsa korrata. Loodetavasti tuleb põnev mäng!
nüüd panen südamele Tallinna FC Reali poistele. Vaadake et siis ära võidate pühapääval! Olete võitu väärt ja meie liidrikohta.
Pühapääval olen Teie fänn Go Real...go real..go..go...go...real Vastased on head ja kogenud mängumehed seega olge ettevaatlikud.
Liidrikoht tuleb ikka endal välja võidelda. Esimeses järjekorras passige peale, et Majandusmagistri käest hamba peale ei saa. Seal, olen kuulnud, mängitakse suurepärast vutti ja kutsutakse isegi siin foorumis Laagri staadionile kaasa elama.
Kui juba enne mängu võitu väärt, salarelvad välismaalt ja eelmise aasta trikid mängus, siis vaevalt, et mingit põnevust tuleb. Panustan Magistrile.
Liidrikoht tuleb ikka endal välja võidelda. Esimeses järjekorras passige peale, et Majandusmagistri käest hamba peale ei saa. Seal, olen kuulnud, mängitakse suurepärast vutti ja kutsutakse isegi siin foorumis Laagri staadionile kaasa elama.
Kui juba enne mängu võitu väärt, salarelvad välismaalt ja eelmise aasta trikid mängus, siis vaevalt, et mingit põnevust tuleb. Panustan Magistrile.
Hei,
Arvasingi et sa ei suuda mu kirja niisama allaneelata ja pead vastu süsima Tore et aitad meid selle infogagi mis meil vastases karta tuleks! Ja arvan et kõigil on õigus oma arvamust avaldada Mina Reali poolt, sina Magistri. Aga pühapäevaks jõudu ja jaksu
Pole suurt neelaja ega süsija(?!) tüüp. Mulle lihtsalt kukub see eelis sülle, et saan õlut libistades Teie mängule kaasa elada... Et vähe huvitavam oleks, paneme äkki paar tükki vahele ka? Et kas suudate neid suuremalt lüüa, kui meie suutsime? Nooh, pole võimatu ülesanne peatsetel liidritel, mäletan, et raiskasime kõvasti.., ja on teil äkki motivatsiooni ka rohkem?
Aga see on teostamist väärt väljakutse 5:0 on juba päris hea skoor...KIIDAN! Teeme mis suudame! Teile jääb ka siis väike ülessanne, Realile rohkem lüüa kui me lõime(3:1 võitsime) Vaata siis et kaasaelamisega vaikseks ei jää Ühed purjus Kalju tüübid mingil mängul juba elasid kaasa ja suht lärmakalt Loodan ja usun et Teie olete inteligentsemad kaasaleajad
Aga head õlle libistamist siis ja edu mängul
Kalju tüübid on ka purjus peaga intelligentsemad kui Haigla omad kainega! Tegelt ma pakun,et ka kõikide teist klubide mängijad on seda
Tore muidugi Tom,et sa lõpuks kirjutamise selgeks said ja foorumi avastasid enda jaoks
Kalju tüübid on ka purjus peaga intelligentsemad kui Haigla omad kainega! Tegelt ma pakun,et ka kõikide teist klubide mängijad on seda
Tore muidugi Tom,et sa lõpuks kirjutamise selgeks said ja foorumi avastasid enda jaoks
You,
Minu viga, vabanda et seda enne ei teadnud, aga tore...nüüd tean Nagu ennegi ütlesin siis võib ju igaüks öelda mis arvab! See on minuarvamus ja saan aru ka sinu arvamusest! Me paraku ei ole jah ka kainepeaga nii inteligentsed kui teised.
Ja foorum on tõesti lahe
mängukäik: I poolaeg: saku lõi 1-0, väljaku kõrval murdus puu, soccer lõi latti...
II pooaleg: soccer väsis ära, sakutati kaks veel(põhimõtteliselt saku satis üks pisike poiss lüpsis kõike... krt.. pikali ka ei kukkunud). tuul vaibus.
Tallinna SK Mercury - Tallinna FC Twister 1:2(1:0)
Twister alustas kohe survega ja omas esimese paarikümne minutiga ca 7-8 head võimalust. Korra laksatas ka latt, aga löömata ta jäi. Kuna tõusime natuke liiga julgelt, siis Mercury kasutas oma ainukese võimaluse ära. Äärel jäi mees vabaks, andis söödu kasti, kust vastu tulnud mees esimese puutega meie vv käest sisse lõi.
Teisel poolajal jätkasime oma mängu. Võimalusi nii palju ei olnud, aga kasutasime neid efektiivsemalt. Esimene värav heast varasest tsenderdusest, meie ründaja esimesena pallini ja ilusti peaga ette nurka 1-1. Teine värav siis olukorrast, kus meie mees sai äärele jooksu peale hea palli ja otsustas seekord keskele terava söödu andmise asemel peale lüüa. Löök õnnestus ja eest postist sisse.
Mercury kohati päris sisukas meeskond, vasakul äärel oli neil üks kogukam tüüp, kes päris hästi meid seal lüpsis, aga väravast kaugel ja terava söödu või löögini ei jõudnud. Üsna palju jäeti meile ruumi mängu ehitada samas. Mäng oli üsna sõbralik üldiselt, kohtunik täitsa korralik. Twisterile vilistati vist ca 15 suluseisu kui vähegi kahtlane oli, siis pani vilet.
Kommentaar