320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väike Karikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Pärnu JK - FCF TLÜ paistab siit. See oleks huvitav mäng.

Türi - Ajax on normaalne vastasseis. Nõmme united vs. Paide II võib ka huvitavaks minna.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kas ma olen pime või on Jalgpalliliit laisk ja ei viitsi Väikese Karika 1/16 finaali loosi tulemusi kuhugi üles riputada?
    FC Elva II – Pakri SK Alexela
    Türi Ganvix JK – Lasnamäe FC Ajax
    Pärnu Jalgpalliklubi vs SK Imavere Forss mängu võitja – FCF Tallinna Ülikool
    Vastseliina FC Tannem vs Tartu FC Bronx Wood mängu võitja – FC Otepää
    JK Kernu Kadakas – FCF Tallinna Ülikool II vs Tallinna FC Twister mängu võitja
    Pirita JK Reliikvia – JK Tondi
    Maardu United – Tõrva JK
    FC Tartu – Saue JK Laagri
    Tallinna SK Dnipro – Viimsi FC Igiliikur
    JK Loo vs Tallinna FC Castovanni Eagles mängu võitja – Kiviõli FC Irbis II
    Läänemaa JK Haapsalu – Tartu FC Merkuur
    FC Toompea vs Rõngu United mängu võitja – Võru JK vs JK Õismäe Torm mängu võitja
    Pärnu FC Metropool – Tallinna JK Dünamo
    Tartu JK Welco – Navi Vutiselts
    Maardu FC Starbunker II – JK NPK
    FC Nõmme United – Paide Linnameeskond II

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas ma olen pime või on Jalgpalliliit laisk ja ei viitsi Väikese Karika 1/16 finaali loosi tulemusi kuhugi üles riputada?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Even Vaata postitust
    MoM palus öelda, et ta mängis terve mäng tegelikult keskkaitses
    Täitsa huvitav. Ma ka vaatasin vist sarnaselt nagu SoccerGoal.

Keskkaitses tundus mulle oelvat alguses Taska ja Arst ja lõpuks kui Põld tuli siis Anton liikus Arsti kohale.

Leave a comment:

• Kristo7
    replied
    Korralik "derbi" , kaarte jagati mõlemale poole

Leave a comment:

• Even
    replied
    Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
    Et ma kõige teravam pliiats pole ja aegajalt ikka saab tõdeda, et loll pea on kehale nuhtluseks, siis nüüdsest võib öelda, et lisaks muule olen pime ka
    ei olnud selle mõttega üldse kirjutatud. väga hea, et ülevaateid ikka aegajalt tuleb! romka jõudis tõesti igasse väljaku osasse.

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Et ma kõige teravam pliiats pole ja aegajalt ikka saab tõdeda, et loll pea on kehale nuhtluseks, siis nüüdsest võib öelda, et lisaks muule olen pime ka

Leave a comment:

• Even
    replied
    MoM palus öelda, et ta mängis terve mäng tegelikult keskkaitses

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eelmise aasta võitja on ka väljas.

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Tallinn CF - FCF Tallinna Ülikool 0:2 (0:1)

Tõeline maiuspala, kus kohtusid mänguliselt kaks üsna võrdset meeskonda. Algusperioodil omasid võõrustajad kerget initsiatiivi, järjest teeniti kolm nurgalööki ja üritusi oli rohkem, kui vastastel. Tasapisi hakkasid ka TLÜ omad ohtlike lööke teele panema, kuid väravas ükski pall veel ei lõpetanud. Kodumeeskonna poolelt virutas Rejal Alijev karistuslöögist palli latti ja kohe teenis kollase kaardi, kuna jätkuolukorras läks agaralt palli lööma, aga tabas hoopis vastaste väravavahti.

Kiita tuleb TLÜ puurilukku, tänu kelle mitmele pantritõrjele ei jäädud kaotusseisu. Ühe ohtliku löögi puhul tõrjus kindamees palli latti, pärast mida oli juba kaitsja valmis ning klaaris palli minema. Poolaja keskel läksid külalised juhtima, kui võõrustajad keskväljal palli kaotasid, TLÜ omakorda rünnakul mööda äärt värava suunas läks, kus Sander Lepik madala palli külmavereliselt väravasse lajatas. Ühest olukorrast teenisid mõlema meeskonna poolelt hoiatuskaart. Richard Vald väljakuperemeeste poolt ja keegi külaliste poolt. Ei saanudki aru milles asi oli ja pealtnäha tundus väga kergesti antud kaardid olema, kuigi ei näinud kogu juhtumit algusest. Enne poolaja lõpuvilet teenis mölisemise eest hoiatuskaardi C.F. mängija.

Teist poolaega iseloomustab kõige paremini realiseerimatus, kuna häid momente oli palju mõlemal meeskonnal ja paljudel juhtudel oli sentimeetrite küsimus, kui ahastuses vaadati, kuis pall väravaraamistikust napilt mööda tuhises. Juba kolmandat korda suudeti külaliste väravaraame tabada, kui pall latiriivest üle lendas. Närvilisust oli terve kohtumise vältel tunda, kuid i-le pandi punkt viimastel minutitel, kui C.F. suurte jõududega ründesse oli lülitunud, kuid sealt sai alguse TLÜ kontra, kus tuldi sisuliselt kolm ühe vastu. Martin Klasen ei jätnud väravavahile võimalustki ja nõnda vormistati raske võit.

MoM - Roman Minlibajev

Jõuline ja tehniline äärekaitsja oli taas TLÜ poolelt üks silmapaistavamaid. Lust vaadata, kui rahulikult teise käigu sisse lülitab ja vastastest mööda lidub. Ühes olukorras tõmbas kolm, kui mitte suisa neli kodumeeskonna mängijat kohvile, kuid tsenderduse järel ei suudetud trahvikastis midagi ohtlikku korraldada. Lisaks oli mängumees teisel korrusel vastastest sõna otseses mõttes peajagu üle ja lõpupoole, kui C.F. otsis kohtumise päästmiseks väravat, hoidis kaitses korralikult tegutsedes asjad kontrolli all.

Leave a comment:

• ertz
    replied
    Algselt postitas ertz Vaata postitust
    Esmaspäeval on päris ainulaadne mäng tulemas, kui (minu andmetel) kohtuvad esimeses Viimsi derbis Viimsi MRJK (II liiga) ja Viimsi FC Igiliikur (IV liiga) meeskonnad, kusjuures Igiliikur on veel MRJK duubliks teist aastat järjest .
    Kahjuks toimub see mäng Sportland Arenal, mitte arusaamatult ebakompetentsete seniste Viimsi valla juhttegelaste tegevusetuse tõttu Viimsis, mis võtab pool võlu mängust ära ent siiski... Oleks täismõõtmetes staadion (mis LÕPPUDE LÕPUKS väidetavalt peaks valmima sügiseks?) ammu valmis, oleks sära antud mängul palju juures .
    Aga siiski, keda huvitab, siis astuge läbi :
    https://www.facebook.com/events/1561158027505958/

Leave a comment:

• antz-
    replied
    Juba homme (6.05) läheb korralikuks madinaks, II-liigade tabelitipud omavahel teevad asja selgeks, kumb see kõvem II liiga on ning kes jätkab jahti karika nimel.
    Vaata, mida huvitavat pakub Tallinn C.F. poolajal.
    Pole kahtlustki, et tuleb vägev andmine!

Leave a comment:

• tiriam
    replied
    Algselt postitas ertz Vaata postitust
    Esmaspäeval on päris ainulaadne mäng tulemas, kui (minu andmetel) kohtuvad esimeses Viimsi derbis Viimsi MRJK (II liiga) ja Viimsi FC Igiliikur (IV liiga) meeskonnad, kusjuures Igiliikur on veel MRJK duubliks teist aastat järjest .
    Kahjuks toimub see mäng Sportland Arenal, mitte arusaamatult ebakompetentsete seniste Viimsi valla juhttegelaste tegevusetuse tõttu Viimsis, mis võtab pool võlu mängust ära ent siiski... Oleks täismõõtmetes staadion (mis LÕPPUDE LÕPUKS väidetavalt peaks valmima sügiseks?) ammu valmis, oleks sära antud mängul palju juures .
    https://www.facebook.com/events/1561158027505958/
    Kas Reim ise ka mängib? Teda tuleks küll vaatama

Leave a comment:

• ertz
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    CF vs. Tallinna Ülikool on magus vastasseis.

Leave a comment:

Working...
X