Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Life is a bitch, who hits back .
    AC Milani fänniga on päris nukker nõus olla

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
      Pras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?

Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...
      Kus on kirjas, et ei tohi ?

Kommentaar

Pras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?

Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...
        Meie regasime ka 6 meest endale, et nad meil mängida saaks. Oleme Kernu Kadaka duubel nö.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
          V
          Lugesin hooaja eel mitmel puhul läbi, kuid seda punkti ma ei leidnud mis nüüd sinna tekkinud on kuidagi.
          Üldiselt väga rumal reegel, et kas on oma klubi või mitte.
          Selline reegel on ju kogu aeg kehtinud. Või vähemalt aastaid.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
            Selline reegel on ju kogu aeg kehtinud. Või vähemalt aastaid.
            Sel aastel mõned aspektid muudetud

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Viinamarjad on ikka hapud veel????
              Lugesin hooaja eel mitmel puhul läbi, kuid seda punkti ma ei leidnud mis nüüd sinna tekkinud on kuidagi.
              Üldiselt väga rumal reegel, et kas on oma klubi või mitte.
              Aga mis ikka, tuleb siis need soccernetid ja muud kaikad kotti panna. Eriti veel siis kui Eston ja Tõnis Soccerneti eest pelavad
              ei ole hapud. hoopis magusad on, sest nüüd on veel teinegi sats, kel tühistatud tulemus kirjas.

Kommentaar

Nõmme Jk Kalju III- Pirita Reliikvia 2-0, (0-0)
                Väravad Arulaid ja Hermat
                Pirita jäi I poolaja lõpus vähemusse punase kaardi (2 kollast) tõttu.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                  Ma olen koguaeg rääkinud, et Hermat on andekas poiss.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                    Viimased 6 järjestikust aastat väravapõuda Eesti IV liigas sai läbi Õnnitlen teid noormees Hermat, ma ei uskunud, et minu silmad seda aega näevad, aga mine võta kinni...
                    "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                      Viimased 6 järjestikust aastat väravapõuda Eesti IV liigas sai läbi Õnnitlen teid noormees Hermat, ma ei uskunud, et minu silmad seda aega näevad, aga mine võta kinni...
                      See vist on koht, kus treener peab endale ka otsa vaatama Kui ikka mees mängida ei saa, siis ei saa ka väravaid talt nõuda või kui ta äärekaitses mängib.
                      Mängib meeskond!

Kommentaar

Eeh, ei saa öelda, et Suema poleks parem olnud, aga tahaks sealt kokkuvõttest üht osa kommenteerida:
                        "Vilemehe suunas hakkasid lendama roppused ning Twisteri pallurid kimbutasid meid üha jõhkramalt - tasuks ka esimene kollane kaart."

Tuju võttis meilt hoopis see ära, et kui meie mees sai seljaga värava suunas söödu, siis togiti pidevalt korralikult jalgadesse ja kohtunik lasi sel toimuda terve mängu. Kui meie aga vähe jõulisemat mängu näitasime vilistati kohe viga. Samas Suema mehed said rahulikult võidujooksu ajal meie mehi küünarnukkidega eemale lükata. Eks neid vilesid oli ka teisele poole valesti, aga närvi ajas ikka.

See viimane kollane oli naljanumber. Suema mees lükkas kahe käega meie mehe eemale ja siis hüppas veel kaks talda ees sisse, ühe jalaga mööda aga teisega pihta. Meie mehel läks sellest üks jalg alt ära ja kukkus tallaga Suema mehe otsa...ja meie mees sai selle eest kollase!

Kommentaar

17a poiss

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                            See viimane kollane oli naljanumber. Suema mees lükkas kahe käega meie mehe eemale ja siis hüppas veel kaks talda ees sisse, ühe jalaga mööda aga teisega pihta. Meie mehel läks sellest üks jalg alt ära ja kukkus tallaga Suema mehe otsa...ja meie mees sai selle eest kollase!
                            jällegi, vaata protokolli, mille eest mõistus teise kollase sai - põhjus on midagi muud...

Kommentaar

jällegi, vaata protokolli, mille eest mõistus teise kollase sai - põhjus on midagi muud...
                              Ütlen esmalt kohe ära, et ma ei süüdista kohtunike tööd kaotustes, tingimused olid mõlemale poole võrdsed.
                              Jah, tegemist oli tõesti välja räägitud teise kollasega, kuid samas ei muuda see fakti, et nii Twisteri kui Suema mängijad kogunesid juba Suema trahvikasti, et karistuslööki lahti mängida, kuid viga vilistati hoopis teisele poole.

Kusjuures poisi vanus tuli mullegi üllatusena.. kas sellest mingit juriidilist probleemi ei või tekkida, et ta veel täisealine pole? Et allkiri ei maksa veel vms. Muidu hea on, et nii noorelt alustatakse, siis on aega atra seada, kuid ehk peaks tõesti enne rohkem noorteklassi mänge vilistama. Täiskasvanute seas enda kehtestamisega võib tal päris raskeks minna.

Siiski - ma pean meie eelmise mängu (Kalju III vastu) vilet hullemaks. Kui seekord võttis kohtunik palju valesid otsuseid vastu, siis tol korral vilistas kohtunik seda mis talle ette öeldi.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                Siiski - ma pean meie eelmise mängu (Kalju III vastu) vilet hullemaks. Kui seekord võttis kohtunik palju valesid otsuseid vastu, siis tol korral vilistas kohtunik seda mis talle ette öeldi.
                                Kusjuures jah. Täpsem skeemi kirjeldus oleks järgnev:

1. Kalju juhatuse töögrupp töötab tagatubades palehigis nuputades välja kohtunike mõjutamise programmi.
                                2. Juhatuse töögrupp edastab roosa klade vahel hoolikalt kodeeritud tähtsad dokumendid spordidirektorile.
                                3. Spordidirektor omakorda annab vastavad juhtnöörid hoolikalt valitud ajal ja kohas edasi iga klubi võistkonna treenerile.
                                4. Kogu protsessi jälgivad ja kordineerivad Tompa ja Istvan Koso, kes tuntud ka kui AKA "vanad torisejad"
                                5. Mängueelse päeva taktikatreeningul annab võistkonna treener roosa klade vahel olevad kodeeritud juhised ja "Enigma" nimelise kodeerimismasina üle võistkonna esindajale/administraatorile (Kalju III esindajaks on jalgpallimaailmas paremini tuntud mees nimega "Seminarikorraldaja")
                                6. Mängupäeval infiltreerub Seminarikorraldaja tasahilju kohtunike riietusruumi ja kleebib juba lahti kodeeritud vilistamisjuhendid seinale. Paremaks mõjutamiseks jätab ta riietusruumi pingile ka väikse küpsise ja ruumi nurka viiruki põlema.
                                7. Nüüd peaks asi korras olema ning totaalne koduvile tagatud. Vahest sattub esimese aasta kohtunik, sel juhul tuleb tõesti Seminarikorraldajal ja eksorsistil väljaku kõrvalt kohtunikule meelde tuletada ja ette öelda kuidas vilistada tuleb. Aastate jooksul õpivad kõik kohtunikud ilusti ära Hiiu staadionil lubatud võtted.

Siit siis ka Kalju III täiseduga tabeliliidri positsioon, mänguoskustel pole asjaga pistmist
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X