Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saku Sporting korraldab korraliku perepäeva pühapäev ja päevanaelaks mäng Nõmme Kalju III-ga. Võimas! Aitähh teile.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
      Miks Suema üldse põhja jooksis, nüüd ollakse viimased, isegi Majandusmagistrist taga ja kaotasid isegi Kalju 3-le
      Mis sa ise arvad miks nad tahtsid IDA tsoonist PÕHJA tsooni üle minna, kui kõik mängijad on Tallinnast?

tainas....

Kommentaar

Mina kuulsin, et nad kartsid Idas mängida, kuna Tapa kuttidelt kartsid peksa saade. Lisaks kartsid pokkeriprodelt pähe saada.

Kommentaar

Alfonso on jätnud oma tabletid jälle võtmata
          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Soccerile tehtud saunast saab enneolematu võit ?
            ÜLESANDMATA mängija?

Kommentaar

Tegu on mitteametliku protokolliga. Eks kui originaal Liitu jõuab, siis ole näha.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Saku Sporting vs Nõmme JK Kalju III 1-1 (0-0)
                Kalju ei kasutanud oma võimalusi ära, Sakul mängu jooksul 1 tekkis ja selle imesime ka sisse. Paras Ameerika Jalgpall oli.
                Publiku number meeldivalt suur.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                  Soccerile tehtud saunast saab enneolematu võit ?
                  ÜLESANDMATA mängija?

http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=46981&b=IV.N
                  Nüüd kindel, Soccernetile 1:- võit.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Üks sats tegi Eestis ajalugu. Meeskonnal on isiklik naistearst.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Üks sats tegi Eestis ajalugu. Meeskonnal on isiklik naistearst.

Hahahahaha, liiga hea!

Kommentaar

JK Suema Cargobus - Pirita Reliikvia 5:0(2:0)
                        Siltanen 2, Karimõisa 2, Pedosk

Pirita vanurid on vist liialt palju inglise ja hispaania liigat vaadanud ja üritasid kenasti täna möllata. Üks vend peale vea tegemist üritas asja teravaks teha, lüües meie mängijale labakäega väikese patsu vastu põske. Teine ajuhiiglane tahtis kakelda, peale seda kui Suema kaitsja vea tegi ja pirita vend tõusis ja tõukas meie mängija ümber. Kogu möll algas teise poolaja alguses kui õlg-õla vastu Pirita mees alla jäi ning kukkus ja kohtunik vilistas. Püsti tõustes kiitles, et teen sulle tagasi!!!

Piritale soovitus - vähem vigiseda ja rohkem mängida.

Loodatavasti saab teie väravavaht terveks, vigastas vist mingis olukorras hüppeliigest.

Kommentaar

Suema ei tohiks piuksuda, eelmine aasta olite ühed suuremad vigastajad meie liigas.

Samuti vihjeks, et oma kodulehel võiks adekvaatset infot avaldada, Twisteri üle 5:0 võit ilutseb siiani - niimoodi pettusega saadud võitudega uhkustada ei tohi, muidu teie noored ja rumalad fännid arvavadki nii, et ainult võidate.

Kommentaar

Tainas oled? See võit oleks Twisteri üle tulnud nagunii ja tegu polnud pettusega, lihtsalt väike arusaamatus. Ära ole nii kibestunud kogu aeg.

Kommentaar

JK Suema Cargobus - Pirita JK Reliikvia 5:0(2:0)
                              6., 64. Siltanen, 81.,90. Karimõisa, 35. Pedosk

Ülevaade - http://jksuema.net/?lmenu=1&id=261

Kommentaar

Kahjuks hakkab üha enam tunduma, et suema ongi selline meeskond, kes võtab asja liiga tõsiselt, ehk rakendab võitmiseks räpast mängu. Loodan, et jõuate kiiresti kolmandasse liigasse.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X