Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

see on mingi kohtuniku pask. sellist meest meil see mäng küll platsil ei olnud....

Kommentaar

18 all mängib Egert Erm. Ei tea kuidas kohtuniku härra Olympicu mängija sinna leiutas.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Isegi ei tunne sellist venda . Mida siin imestada, see kohtunik ei suutnud ju 5 päeva jooksul isegi protokolli sisestada.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
          niipalju siis kolosovist....

Kommentaar

pirital tehakse head tööd fännidega - terik ja lillo on integreerinud ühiskonda kamba vikerlase tänava platelt pärit ontlike idarahva esindajaid.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
              pirital tehakse head tööd fännidega - terik ja lillo on integreerinud ühiskonda kamba vikerlase tänava platelt pärit ontlike idarahva esindajaid.
              Need on väga ägedad vanad. Iga mäng on kohal ja pidevalt elavad kaasa. Vikerlase või Paekaare tn, fännidena super

Kommentaar

Järgmises voorus saavad siis kokku (löödud ja sisse lastud väravaid arvestades) liiga parim kaitse ja liiga parim rünne. Põnev

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                  Need on väga ägedad vanad. Iga mäng on kohal ja pidevalt elavad kaasa. Vikerlase või Paekaare tn, fännidena super
                  Pidev kohtunikuga mölisemine, teiste pealtvaatajatega tüli norimine, seda nimetad sa pidevaks kaasaelamiseks?
                  Nagu juba eston tabavalt märkis, siis kohati jäi mulje, et vennad on otse platelt toodud ja pole veel kaineks saanud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Pidev kohtunikuga mölisemine, teiste pealtvaatajatega tüli norimine, seda nimetad sa pidevaks kaasaelamiseks?
                    Nagu juba eston tabavalt märkis, siis kohati jäi mulje, et vennad on otse platelt toodud ja pole veel kaineks saanud.
                    Kohtunikuga mölisemise osas - seda tegid ka mängijad mõlemast meeskonnast ja häälekamalt. Ei pane pahaks.

Kaasvaatajatega suhtluse kohta ei oska ma midagi öelda. Ma tõesti ei jälgi tribüüni terve mäng. Kuulen platsil vaid ergutusi ja neid on palju.

Lisa: ma ei viitsi jälle pikalt süveneda, aga... Soccerneti fännid on alati kained olnud? jalgpallifännid tervikuna?

Kommentaar

Rein on alati kaine.
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                        Järgmises voorus saavad siis kokku (löödud ja sisse lastud väravaid arvestades) liiga parim kaitse ja liiga parim rünne. Põnev
                        Ja panused?

Kommentaar

Arvestades, et tugevaimal kaitsel pole paha rünne ja, et tugevaimal ründel pole just kõige tugevam kaitse.. pole vist eriti keeruline Kalju peale panustada.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
                            Ja panused?
                            Raske öelda, sõltub sellest, kumb mängu kontrollima hakkab. Pakuks, et ruumi pole kummalgi palju, aga Kalju kaitse peab, samas teisel pool suudetakse vastased paar korda eksima panna. Nt 2-0 Kaljule.

Kommentaar

Aitäh tunnustuse eest, aga mina nii optimistlik poleks.. tegemist kevadringi viimase mänguga ja põhimehed jäävad selleks korraks koju ning täismängu saavad juba teha need, kes muidu palju mängida pole saanud ja varumehed. Aga eks proovime lahingut ikka anda.
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Pets ajab jälle jama suust välja, nagu hooaja alul. Küllap toob esiliigast 3 poissi nagu Ahvrobotite vastu.

Kommentaar

Working...
                                X