Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Originally posted by Bobik

ma sain oma veast aru. Ma ei viitsi tervele ilmale halada kui raske mu elu on. Esialgne jutt tuli suurest tuhinast vastata su tõeliselt sisukale kirjale. Sinu õnn, et seda jõudsid lugeda vähesed foorumlased. Suurem piinlikkuse moment jääb ära.
    Nagu Bobik ka ise on öelnud, on ta kõva kirjutaja ja loodetavasti on see kirjutis arhiivis alles ja sul hea lugeda kui suureks poisiks kasvad.

ps Suur tüliõun, vest, ootab sind

Kommentaar

Originally posted by Janek

Originally posted by Bobik

ma sain oma veast aru. Ma ei viitsi tervele ilmale halada kui raske mu elu on. Esialgne jutt tuli suurest tuhinast vastata su tõeliselt sisukale kirjale. Sinu õnn, et seda jõudsid lugeda vähesed foorumlased. Suurem piinlikkuse moment jääb ära.
      Nagu Bobik ka ise on öelnud, on ta kõva kirjutaja ja loodetavasti on see kirjutis arhiivis alles ja sul hea lugeda kui suureks poisiks kasvad.

ps Suur tüliõun, vest, ootab sind
      Sa oled tore vend, aga klaari oma asi mujal ära. Alati on probleemil kaks poolt. Nii, et saa üle ja aruta seda privaatsõnumite abil. Päästad meid mõttetutest postitustest. Aitäh.

Kommentaar

FC Reaal-SC Tallinna Kuradid 0-1(0-0)
        värav: Pantelejev

Kommentaariks ütleks,et mäng oli väga võrdne.Reaalil oli palju viigivõimalusi kuid neilt võeti kaheldava suluseisu pähe värav ära ja samuti ei suutnud lüüa keegi neist täiesti vabana olles tühja väravasse.Aga väga põnev mäng oli.Tasus vaadata

Kommentaar

Originally posted by promootor

FC Reaal-SC Tallinna Kuradid 0-1(0-0)
          värav: Pantelejev

Kommentaariks ütleks,et mäng oli väga võrdne.Reaalil oli palju viigivõimalusi kuid neilt võeti kaheldava suluseisu pähe värav ära ja samuti ei suutnud lüüa keegi neist täiesti vabana olles tühja väravasse.Aga väga põnev mäng oli.Tasus vaadata
          Kuni väravani oli ülekaal Kuradite poolel, pärast seda aga peab ainult õnne tänama et Reaal vähemalt 4-1 ei võitnud.Küll osati 1-1 olukorrast üle värava lüüa, järgmises 1-1 olukorras anda täiesti mõtetu sööt suluseisu,kuigi oleks võinud ise ära lüüa.
          Jep,ei saadud ka täiesti tühja väravasse, korra päästis kaitse peaaegu väravajoonelt.
          Õnneks tuleb nüüd pikem paus, sellise mänguga nag praegu pole Kuraditel 2.ringis midagi teha.
          "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Kuradid peaksid seda võitu tähistama kuna see läheb ajalukku Kuradite ajaloos esimene nulli mäng

Kommentaar

Tänan Kuradeid väga ilusa ja korrektse mängu eest. Teie muidugi peaksite tänama mind, et ma ei suutnud seda palli tühja väravasse ära lüüa, lihtsalt ei suutnud uskuda, et asi mulle nii lihtsaks tehtud on ning ei suutnud otsustada, millega palli väravasse peaksin lööma ning siis ei löönudki:P Põdema me ei hakka seda kindlasti, aga vähemalt viiki väärisime sellest mängust küll, aga vähemalt suutsime ühegi vahetusmeheta mängu lõpuni esitada väga ilusa partii. Ning kiidusõnad ka kohtunikule, kes tegi viienda liiga kohta väga hea vilepartii, vähemalt minu arvates.

Selliste tasavägiste mängude nimel tasub õlleliigat mängida!

Kommentaar

Originally posted by luuraja

Ning kiidusõnad ka kohtunikule, kes tegi viienda liiga kohta väga hea vilepartii, vähemalt minu arvates.
                See kohtunik on minu meelest siiamaani parim olnud....ja Kuraditel on vedanud selle kohtunikuga :P kõik 3 mängu temaga on võidetud

Kommentaar

Päris tore oli üle pika pika aja muru peal mängida kuigi peab tunnistama, et oli päris harjumatu. Igatahes tänud Reaalile hea mängu eest
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Jep,kohtunikult palju parem partii kui Kuradite mängust EBS-ga, kus tal ei olnud hea päev. Aga tänane mäng oli ka suht lihtne vilistada, kuna mõlemad meeskonnad mängisid väga korrektselt ja ei olnud ühtegi konflikti. Tänud Reaalile mängu eest, siiani meeldivaim punt kelle vastu mängitud.
                    "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Kõrvalt vaatajatel oli seda mängu jube igav vaadata
                      Vaikne.....

Kommentaar

Vabandan Reaali mängijate eest kui see võis tekitada solvangut kui enne ja peale mängu ütsin \"vastastele Kuradipõrgusse\"

Kommentaar

vabanda oma mängijate ees ka!

Kommentaar

Originally posted by Ramm

Originally posted by luuraja

Ning kiidusõnad ka kohtunikule, kes tegi viienda liiga kohta väga hea vilepartii, vähemalt minu arvates.
                            See kohtunik on minu meelest siiamaani parim olnud....ja Kuraditel on vedanud selle kohtunikuga :P kõik 3 mängu temaga on võidetud
                            Kes kohtunik oli? Vbla nimi ei ütle mulle midagi, võiksite igaks juhuks välimust ka kirjeldada :P
                            Supplies!

Kommentaar

Originally posted by Ramm

Vabandan Reaali mängijate eest kui see võis tekitada solvangut kui enne ja peale mängu ütsin \"vastastele Kuradipõrgusse\"
                              Pole hullu, kuigi mängu lõpus tundus see väikse disrespektina, eriti peale sellist korrektset mängu, aga ma täiesti usun, et Sa ei mõelnud seda niimoodi.

Soovin siis omalt poolt kõigile ilusat kuuajalist puhkust ning loodan teiselt hooaja poolelt veel selliseid mänge nagu täna, no siis võiks muidugi ka skoor meie poolt vaadates teistpidine olla

Kommentaar

Oleks tore kui keegi igast klubist oma väravalööjad siia kirja paneks

Kommentaar

Working...
                                X