320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'

julmalt kurb olen

Kommentaar

Algselt postitas eestlased

Veelkord küsin oma suunatule kohta? Kas keegi nägi kuulis midagi? Järgmine kord sõidan autoga muidu platsil ringi, et ehk siis sõidu pealt ei hakata midagi küljest ära kruvima
      Võta rahulikult ning platsil sa oma autoga kindlasti kohe ei sõida. Oled sa 100% kindel, et suunatuli mängu ajal Sakus kaduma läks, sest see on ikka mission impossible, võttes arvesse fakte, et teie varumehed ja igast muud kaluid olid kohe 5-10 meetri kaugusel autodest ning toimus pidev liikumine. Sakus mängu vaatamas käinud nägudest polnd kedagi kahtlast ning yleyldse ainukesed kes sakus midagi korda saadavad on Kiili põngerjad kes käivad öösiti paakidest bena välja imemas ning mingid venkud ka, kes kuskil omaette kopitavad. Mõtle ikka järele, äkki käisid enne kuskil linnas supermarketis vms, seal parklates kaovad mõnikord ikka asjad väga kiiresti....
      Kõike paremat
      Võta ette ja löö ära- ära ainult mölise !!!

Kommentaar

See väistatud et sõidu ajal vms..pmst kui tulime platsile oli olemas,,ja kui mäng lõppes siis üks kuraditest märkas et üks suunatule koht on tühi

Kommentaar

Algselt postitas meier11

Veelkord küsin oma suunatule kohta? Kas keegi nägi kuulis midagi? Järgmine kord sõidan autoga muidu platsil ringi, et ehk siis sõidu pealt ei hakata midagi küljest ära kruvima
          Võta rahulikult ning platsil sa oma autoga kindlasti kohe ei sõida. Oled sa 100% kindel, et suunatuli mängu ajal Sakus kaduma läks, sest see on ikka mission impossible, võttes arvesse fakte, et teie varumehed ja igast muud kaluid olid kohe 5-10 meetri kaugusel autodest ning toimus pidev liikumine. Sakus mängu vaatamas käinud nägudest polnd kedagi kahtlast ning yleyldse ainukesed kes sakus midagi korda saadavad on Kiili põngerjad kes käivad öösiti paakidest bena välja imemas ning mingid venkud ka, kes kuskil omaette kopitavad. Mõtle ikka järele, äkki käisid enne kuskil linnas supermarketis vms, seal parklates kaovad mõnikord ikka asjad väga kiiresti....
          Kõike paremat
          Kahjuks toimus see asi kindlasti sakus mängu ajal .. kuna sinna sõites oli kõik okei .. suunatule tuli hakkab ju kiiremini vilkuma kui mõni pirnidest ei põle - ja sinna sõites oli kõik okei. Veel fakt et sinna tulles oli suunakas olemas on see et meeskonna kaaslane seisis otse auto ees kui autot parkisin .. ja uskuge mind .. kui oleks juba siis puudu olnud oleks ta seda märganud .. sest see kohe karjub silma kui suunakat ei ole. Ja marketis enne kuskil ei käinud. Niiet .. järgmine kord kui sakku tulen panen koera ketiga ümber auto jooksma .. Ma ei süüdista kedagi aga loodan et äkki keegi nägi või kuuleb miskit! Asi ei olegi nii selles suunakas - saab ju alati uue osta, vaid asi on põhimõttes ... sellistel pikanäpumeestel tuleks natuke näppe lühemaks teha - nt sama pikaks kui lihtrahval!

Ärge tundke ennast puudutatuna saku meeskond aga kurb kui sellised asjad juhtuvad .. ja veel et sellised asjad juhtuvad sellises kohas kus autoga saab peaaegu et platsi küljejooneni sõita!

Kommentaar

Saku vs Kuradid 3:1 (2:1). Ilm oli ilus jne jne.

Tegelikult miks ma kirjutan on see, et mu autol varastati saku staadioni ääres üks suunatuli eest ära. Ma ei tahaks midagi paha öelda aga karta on et sakus on keegi kellel on liiga pikad näpud mis hakkavad valede asjade taha! Kui keegi nägi musta audi a6 juures kedagi nokitsemas siis olles viisakad jalgpallurite vastu võiksite sellest informeerida mind!

Ma lihtsalt ei saa aru kellele see suunatuli nüüd ette jäi! Kas keegi sai sellest nüüd omale leiva lauale?

Lihtsalt võite mailida kui midagi nägite: arli@luanvi.ee või helistada telefonil: 5127572

Tänud!
            mis kuradi pärast pidi keegi sul selle suunatule ära varastama. mõtle nüüd ikka hästi järele! kas see oli ikka alles, kui sa sakku jõudsid! süüdistada on alati lihtne kedagi...

Kommentaar

Algselt postitas kaifs5

mis kuradi pärast pidi keegi sul selle suunatule ära varastama. mõtle nüüd ikka hästi järele! kas see oli ikka alles, kui sa sakku jõudsid! süüdistada on alati lihtne kedagi...

Miks pidi varastama? narkar võtab seda mis pähe tuleb,mõni nii vaene et ei raatsi endale osta..mõni jne mõni....loe mõni postitus ülevalt poolt,sai öeldud ju et sakusse tulles oli kõik ok ja enne mängu oli kõik ok..aga peale mängu enam polnd ok

Kommentaar

issand, see IV põhi on nii põnev liiga.

Kommentaar

vaadake, et te siis rohkem sakku ei tule. see on jube narkourgas. siin
                  ainult suunatuledsid varastataksegi. ju siis kellelgi jäi doos liiga väikseks. meil on ka igasugu kollektsionääre ka liikvel, vaadake ette.

Kommentaar

Well. Teeksin avaliku korjanduse Saku stata hüvanguks. Pool väljakut on konkreetne muld ja suhteliselt ebatasane. Kui väljak saaks natukenegi seemet ja rulli ning paar kuud väetamist ning kastmist ja veelkord rulli siis oleks küllaltki normaalsete tingimustega väljak. Söödust kui sellisest võib vaid unistada, pall põrkab ikka väga imelikult. Õnneks olid Kuradid suht sitad eile mis aitasid Sakul kaitse kergetest vigadest väravad saada

Kommentaar

Algselt postitas amority

Well. Teeksin avaliku korjanduse Saku stata hüvanguks. Pool väljakut on konkreetne muld ja suhteliselt ebatasane. Kui väljak saaks natukenegi seemet ja rulli ning paar kuud väetamist ning kastmist ja veelkord rulli siis oleks küllaltki normaalsete tingimustega väljak. Söödust kui sellisest võib vaid unistada, pall põrkab ikka väga imelikult. Õnneks olid Kuradid suht sitad eile mis aitasid Sakul kaitse kergetest vigadest väravad saada
                      Mis sellest harimisest kasu kui 4-5 satsi+trennid seda äestamas käivad. Vaadates kuidas normaalseid murukaid hoitakse (Kernu, Kadriorg, Arena) ei tohiks enne maid üldse kedagi peale lasta. Kui, siis ainult koeri - väetamiseks

Kommentaar

SRY offtopic, aga pidin seda ütlema:

no ma arvan ka, et hr Rammil ei tasuks siin nii isiklikuks minna ja väita, et sakus pole ühtegi normaalset inimest!!!...võib-olla sa nii enesekindel ei oleks...

oli võibolla siuke loll juhus, et keegi sai suunakale näpud taha - see ei tee veel kõiki sakus elavaid pättideks...

ple vaja ülbitseda ega üldistada...

NB !!! ei kiida mingis vormis vargust heaks ja loodan, et Arli saab selle suunatule tagasi ja süüdlase kätte

streetrace.org

Kommentaar

Algselt postitas ACE
                          SRY offtopic, aga pidin seda ütlema:

no ma arvan ka, et hr Rammil ei tasuks siin nii isiklikuks minna ja väita, et sakus pole ühtegi normaalset inimest!!!...võib-olla sa nii enesekindel ei oleks...

oli võibolla siuke loll juhus, et keegi sai suunakale näpud taha - see ei tee veel kõiki sakus elavaid pättideks...

ple vaja ülbitseda ega üldistada...

NB !!! ei kiida mingis vormis vargust heaks ja loodan, et Arli saab selle suunatule tagasi ja süüdlase kätte
                          Lisaksin Atsi jutule veel seda, et kui teed küsisin Sakus inimestelt siis 4\'st 3 ei teadnud kus see on ning ütlesid, et ei ela Sakus. Seega, transiitlinn kus läheb läbi ka raudtee ning pikanäpumehed saavad priiküüdiga ükskõik kuhu (raudtee ju väljaku ääres kohe). Lõpetaks selle teema nüüd ära ja räägiks vähe ka jalgpallist. Eks!

Kommentaar

Saku väljakust mõned pildid (väljaku äärest, peale ei roninud oleks terve galerii saanud):

Kommentaar

Tere ,käisin ise eile vaatamas sakujk vs Kuradid.Kahjuks jõudsin teisekspoolajaks aga mängu pilt oli selge kes ikka tugevam oli.Kui keegi siin ennist oma meeskonna kaitset kuradite poolelt maha tegi ,siis mulle tundus ,et ründest ei anna yldse rääkida.Muidugi Sakul ma vaatasin ,et oli ikka supper tehnilised mehed igalpool ,mis juhtunud on sakus oskab keegi infi jagada ???

Kommentaar

Algselt postitas martin86

Tere ,käisin ise eile vaatamas sakujk vs Kuradid.Kahjuks jõudsin teisekspoolajaks aga mängu pilt oli selge kes ikka tugevam oli.Kui keegi siin ennist oma meeskonna kaitset kuradite poolelt maha tegi ,siis mulle tundus ,et ründest ei anna yldse rääkida.Muidugi Sakul ma vaatasin ,et oli ikka supper tehnilised mehed igalpool ,mis juhtunud on sakus oskab keegi infi jagada ???
                                Ma arvan, et Saku on oma künkaga lihtsalt harjunud erinevalt Kuraditest. Wismaris on mängupilt täpselt vastupidine

Kommentaar

Working...
                                X