AllMann, kle kui juhtud lugema ,siis teadmiseks ,et mind Pärnus arvatavasti pühapäeval ei ole! olge tublid!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III-liiga, lääs 2007
Collapse
X
-
ühelt pool nõustun, et vigu tehakse igas korralikus meeste mängus ja ei maksa halada. aga teisalt peaks ikka sellega ka arvestama, kellele kuidas teha. noorte poiste luud lähevad hulka kergemini puru, kui Meeste.Algselt postitas probleemivanemad Vaata postitustKui te ise näinud ei ole, siis vaadake telekast, kuda meeste mäng käib, meie kolmas liiga on sellest ikka väga kaugel ning pehme. Ja võtke kasvõi Klementist eeskuju, muidu olete üks suur punt vigisevaid vagiinasi.Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Kui sa ise näinud oled siis näed kui üks vend teeb 2 korda jõhkra vea ta saab kardi ja rahuneb mahaAlgselt postitas probleemivanemad Vaata postitustKui te ise näinud ei ole, siis vaadake telekast, kuda meeste mäng käib, meie kolmas liiga on sellest ikka väga kaugel ning pehme. Ja võtke kasvõi Klementist eeskuju, muidu olete üks suur punt vigisevaid vagiinasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas drago Vaata postitustühelt pool nõustun, et vigu tehakse igas korralikus meeste mängus ja ei maksa halada. aga teisalt peaks ikka sellega ka arvestama, kellele kuidas teha. noorte poiste luud lähevad hulka kergemini puru, kui Meeste.
Samas, noorte poiste luud kavavad kiiremini kokku. Ja "vanakestel" luud haprad ka. Lupja täis...
Kommentaar
-
ka õige tähelepanekAlgselt postitas mahagon Vaata postitustSamas, noorte poiste luud kavavad kiiremini kokku. Ja "vanakestel" luud haprad ka. Lupja täis...
. a ma pidasin rohkem silmas 20dates aastates mänguealisi mehi võrreldes 17-18 aastastega :P.
Keila JK nr 9
Kommentaar
-
FC Haapsalu - FC Balteco 2:1(0:0)
Ilm: lämbe
Publik: 35
Balteco värav: Pavlov
Realiseerimata pennal: Konsa
Balteco koosseis: Bondar, Küüra, Kontram, Zolotavkin, Arno Palgi, Eelmaa, Gluhhov, Konsa, Pavlov, Pählapuu(Kers), Batsharov(Ants Palgi)
Veel paar minutit enne lõpuvilet oli skoor 1:0 Balteco kasuks...
Haapsalu surus kõvasti ja meie väravavaht oli peasüüdlane selles, et kodumeeskond normaalaja lõpuni kuivale jäi.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
oh jah, raske on olla, mäng ise oli kerge, Keilal oli selgelt probleeme juba mängu alustamisega, aga mingil hetkel teid 11 platsil juba oli. Hoolimata suht normaalsest skoorist, ei saa ikka kuidagi rahul olla võimaluste realiseerimisega. Liiga palju mööda või siis otse väravavahile. Keila ei olnud ka ilmselt päris kindlasti põhisatsiga? Aga muidu viisakas mäng, mina küll jookisn Keila noore väravavahi pikali, aga ei midagi sihilikult, ma ei saanud lihtsalt enam pidama.Algselt postitas gaius Vaata postitustPüsivus- Keila 8-0
Reinumäe 3
Pint 2
Kaevand 1
Rihvk 1
M.Heinaru 1
Kommentaar
-
Väga masendav värk keila meeste poolt. Meil ei olnud millegagi tulla, seepärast selline hilinemine.Algselt postitas dreyd Vaata postitustoh jah, raske on olla, mäng ise oli kerge, Keilal oli selgelt probleeme juba mängu alustamisega, aga mingil hetkel teid 11 platsil juba oli. Hoolimata suht normaalsest skoorist, ei saa ikka kuidagi rahul olla võimaluste realiseerimisega. Liiga palju mööda või siis otse väravavahile. Keila ei olnud ka ilmselt päris kindlasti põhisatsiga? Aga muidu viisakas mäng, mina küll jookisn Keila noore väravavahi pikali, aga ei midagi sihilikult, ma ei saanud lihtsalt enam pidama.
Kommentaar
-
Ega me ei olnud jah põhimeeskonnaga. Kuskil 6-7 meest oli puudu. Sinna saamine oli ka suur probleem, lihtsalt ei olnud autot millega tulla. aga noh, ise arvasime et vb oleks põhimeeskonnaga vastu saand. Muidu hea ja rahulik mäng. Päike tahtsi ära tappa!Algselt postitas dreyd Vaata postitustoh jah, raske on olla, mäng ise oli kerge, Keilal oli selgelt probleeme juba mängu alustamisega, aga mingil hetkel teid 11 platsil juba oli. Hoolimata suht normaalsest skoorist, ei saa ikka kuidagi rahul olla võimaluste realiseerimisega. Liiga palju mööda või siis otse väravavahile. Keila ei olnud ka ilmselt päris kindlasti põhisatsiga? Aga muidu viisakas mäng, mina küll jookisn Keila noore väravavahi pikali, aga ei midagi sihilikult, ma ei saanud lihtsalt enam pidama.
Kommentaar
-
Me kah eelmine aasta arvasime et peaks Florale vastu saama aga näd 14-0Algselt postitas Volume Vaata postitustEga me ei olnud jah põhimeeskonnaga. Kuskil 6-7 meest oli puudu. Sinna saamine oli ka suur probleem, lihtsalt ei olnud autot millega tulla. aga noh, ise arvasime et vb oleks põhimeeskonnaga vastu saand. Muidu hea ja rahulik mäng. Päike tahtsi ära tappa!
Kommentaar
-
Pärnu Kalev - Kärdla
1-0 (1-0)
1. poolaeg kärdla omad lõid posti korra ja rohkem nagu ei jäänudki meelde, meil oli jällegi sitaks võimalusi aga see lõpetus jättis soovida nagu tavaliselt. 2. poolaeg kaitses kärdla väravavaht meie penalti ära ja jällegi oli kõvasti võimalusi.
Kärdla treener (oli vist treener) oli päris muhe vend seal platsi kõrval, natuke sai naerda
aga 30 kraadiga mängida on suht raske, vähemalt minu jaoks oli
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar