Algselt postitas Harrastaja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2007
Collapse
X
-
Need olid need fraasid siis kodulehelt. Kas teil kirjutab neid seal treener, sest kedagi muud küll mängul ei paistnud. Kui te räägite närvilisusest ja lõugamisest, siis selle alla võib liigitada ka teie treeneri, kes üsna häälekalt kritiseeris omasid, vastaseid ja kohtunikku. Ühes olukorras tuli isegi platsile. Pärast muidugi tuli mängu eest viisakalt tänama, mis siiski tõstab tema mainet. Eks jah liverpoolile ongi omane jõuline stiil ja see on ka üsna tihti edu toonud nooremate meeskondade vastu. Katsuge ikka siis meeles pidada, et jõulisus ja agresiivsus on ainult mängus, ma usun, et pärast mängu ei soovi keegi teiega mõõtu võtta.Algselt postitas fclootos.eeKevadringis Lootospargis toimunud mängus jäid need paljuski tänu enda lohakusele ja mulgist kohtunikule saamata.
Hämmastav oli vaadata kuidas mulgid kohtunikku (kes ikka väga neutraalselt täna tegutses) igal võimalikul ja võimatul juhul suruda üritasid, maas väänlesid ja penalteid nurusid. Ise samas kohtuniku vaateväljast eemal olles vägagi räpast mängu (jala peale astumised, nügimised, näpistamised, ähvardamised jne.) mängides
Kui sind ikka kogu aeg katsutakse ja kobitakse ja see mitte naisterahvas ei ole ... No mõned Pubi mängumehed võiks endasuguseid mujalt otsida.
Kommentaar
-
koeru alustas mängu paremini ( olid mänguks paremini valmis). sk 10 lasi koerul suht lihtsat 2 esimest väravat lüüa (väravavaht oli ebakindel). keskväljal vale sööt ja sk 10 kontrarünnak vähendasid vahe ühele väravale. sk 10 jättis realiseerimata hea võimaluse värava eest, kus pall tugevalt paarilt meetrilt üle põiklati vuhises (sahises). koeru valdas palli rohkem (51%-49%). koeru mängis ka allatuult, mis oli väga tugev. esimene poolaeg lõppes 2:1 koerule siis. teine poolaeg algas kerge sk 10 survega. koeru sai surve alt välja ja ilusa rünnaku lõpetuseks löödi pall vastaste väravavõrku. seis 3:1. toimus võrdsete võitlus ja sis suutis koeru veel ühe värava lüüa. 4:1. sk 10 olid omad võimalused ja ohtrad pealelöögid kastist väljas, kuid koeru väravavaht oli mees omal kohal. 4:1 seisul ei suutnud koeru pennut realiseerida. mängu lõpp oli juba rahulikum, sk 10 oli oma pakiga leppinud.üldjoontes ilus rahulik mäng, mis lõppes koerule soodsa tulemusega.Algselt postitas mirko Vaata postitustkeegi kommenteerib sk 10 ja koeru mängu
kohtunikult seekord hea vile (Y)
Kommentaar
-
Türi oli mänguks valmis ja lõi esimese 10 min 4-0 ette pool tunni järel oli vict juba 6-0 ja siis lasti rahulikult edasi.Algselt postitas kaitz Vaata postitustElva II sai kah siis Türilt ikka päris suure sauna külma ilma puhul.
PS: elva treener on ikka hul lubas enda mängijale peale mängu hambasse anda
Kommentaar
-
SK10 - Koeru 1:4 (1:2)
Kodumänguga on tihti see jama, et võrreldes vastastega tõustakse pisut
hiljem ning siis ei õnnestu ju ärgata. Külalised peavad aga vähemalt 1,5
tunnikest bussi loksuma, nagu Koeru täna, ja seetõttu on nad ärksamad,
jõudunud arutleda paar korda strateegia läbi jne ning kohale jõudes asuvad
seda ka koheselt realiseerima
Nii oli ka täna.
Mängu algus uimane, aga ca 13. minutil, segadus meie kaitsealas ja Koeru
torkas palli üsna kergest olukorrast ära. Teine värav tuli juba taas meie
noore väravavahi lohakusest, kes ei arvestanud seda, et kohati sajab vihma
ning lasi libada palli kergest kaarsöödust enda selja taha potsatada, kuid
mitte veel väravasse, kuid kuna samas hiilis ka üks Koeru ründaja, siis ei
valmistanud see talle ka erilisi probleeme.
Poolaja teises pooles õnnestus vähendada kaotusseisu, kuid ei enamat. Üks
meie kutt suutis panna. ka Neemelot, ja meetri pealt väravast palli mööda
lüüa - juhtub ikka, ka kesisemates perekondades
Teisel poolajal Koeru initsiatiivikus jätkus ning pea poolaja alguses
magasid meie kaitsjad läbi esmalt ühe ja natuke hiljem ka teise läbijooksu
ja nii oligi seis 4:1. Ja kui ise ei lööda, lüüakse sulle (ka see reegel
murti, sest Koeru üks raudvara kupatas penalti üle värava)
Muru, kohtuniku ja mängu üldmuljega võib kindlasti rahule jääda, ei mingit
ülearust möla, igaüks mängis mängu nagu aru sai.
Täna võitis tarkus, jõud ja ilu, tänud Koerule hea mängu eest!
Nädala pärast ketšupi pealinnas mõõtu võtmas
Kommentaar
-
Häbi jah, et nii lubasin, aga see kutt näitas mulle facki keset mängu, kui ise jama korraldas ja ma talle mainisin, et nii ei saaAlgselt postitas boss666 Vaata postitustTüri oli mänguks valmis ja lõi esimese 10 min 4-0 ette pool tunni järel oli vict juba 6-0 ja siis lasti rahulikult edasi.
PS: elva treener on ikka hul lubas enda mängijale peale mängu hambasse anda
Kommentaar
-
Väga inetu skoor ja inetud käitumised treeneri ning mängijate poolt. Sellise suhtumisega ei suudetagi stabiilselt mängida.Algselt postitas veiks Vaata postitustHäbi jah, et nii lubasin, aga see kutt näitas mulle facki keset mängu, kui ise jama korraldas ja ma talle mainisin, et nii ei saa
Kommentaar
-
Eks neid tuleb,ette aga siiski mängija peaks endale aru andma mida ta treenerile räägib või näitab.Algselt postitas zurka1 Vaata postitustVäga inetu skoor ja inetud käitumised treeneri ning mängijate poolt. Sellise suhtumisega ei suudetagi stabiilselt mängida.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Põlva FC Lootos - Võru Kuperjanovi JK - 5:3 (tuline mäng mis kulmineerub vahetult enne lõppu põlva võidu vormistamisega)
JK Karksi - FC Elva II - 4:2 (viimased mängud oleme just nende kahe vastu mänginud ja kui elva võidaks siis oleks see üllatusvõit minu silmis)
Koeru SK - FCF Järva-Jaani SK - 3:1 (ei näe põhjust miks koeru peaks kaotama)
Põltsamaa JK Sport - Tartu SK 10 Premium - 2:1 (võrdsete mäng,kuid koduplatsi eelise kasutab ära kodumeeskond)
Jõgeva SK Tähe - Viljandi JK Kodugaas - 2:0 (Põnevusmäng,mis siiski saab kodugaasile saatuslikuks)
Türi Ganvix JK - FC Liverpool Pub - 4:0 (võõrsil kaotasime,aga kodus ei jäta midagi juhuse hooleks ja muud varjanti ei saagi olla)
viljandimaa au suudab seekord päästa vaid karksi teised peavad leppima parankadega
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustVäga inetu skoor ja inetud käitumised treeneri ning mängijate poolt. Sellise suhtumisega ei suudetagi stabiilselt mängida.
JK Karksi sai võidupunktid ka Põltsamaa JK Spordilt kui Karksi - Nuias võideti 4:0
vot nii hr. Zurka1Olen see kes olen
Kommentaar
-
Põlva FC Lootos - Võru Kuperjanovi JK - 0:2 Ega siis kuperjanovlased kehvad mehed pole.
JK Karksi - FC Elva II - 3:1 SK-10-ne dressikaga mees juhib seekord Karksi võidule 3:1
Koeru SK - FCF Järva-Jaani SK - 4:0 Koeru on praegu hoos, oleks patt võitu mitte ennustada !
Põltsamaa JK Sport - Tartu SK 10 Premium -1:0 Põlts saab siit 3p läbi raskuste.
Jõgeva SK Tähe - Viljandi JK Kodugaas - 2:1 Kodugaasi energia hakkab otsa saama.
Türi Ganvix JK - FC Liverpool Pub - 1:3 Kergest mängust on asi kaugel ! Kuid väga magus oleks just tabeli liidri vastu see hooaeg mõlemad võidud võtta ja mitte ühtegi punkti Türile loovutada.
Kommentaar
-
Põlva - Võru 3:1 Põlva lihtsalt peab võitma
JK Karksi - Elva II X:X Kodus peab võitma teist väljapääsu pole.
Koeru - J Jaani 2:0 Koerus on mängida nagu Narvas:d
Põltsamaa - SK10 3:0 SK10 noored hakkavad väsima
Jõgeva - Kodugaas 2:2 Kodugaasi mäng on norm aga siiski viik oleks õiglane.
Türi - Liverpool Pub 3:1 Türi ei jäta midagi juhuse hooleks II liiga on lähedal.Olen see kes olen
Kommentaar
-
ega jah Liverpool on meile alati paras peavalu olnud aga selle aasta statistika räägib sellest et me pole kodus punktigi loovutanud nii et tuleb kõva lahing kahju et mõni põhimees puudu on aga kõva mäng tuleb nii kui nii.Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustPõlva FC Lootos - Võru Kuperjanovi JK - 0:2 Ega siis kuperjanovlased kehvad mehed pole.
JK Karksi - FC Elva II - 3:1 SK-10-ne dressikaga mees juhib seekord Karksi võidule 3:1
Koeru SK - FCF Järva-Jaani SK - 4:0 Koeru on praegu hoos, oleks patt võitu mitte ennustada !
Põltsamaa JK Sport - Tartu SK 10 Premium -1:0 Põlts saab siit 3p läbi raskuste.
Jõgeva SK Tähe - Viljandi JK Kodugaas - 2:1 Kodugaasi energia hakkab otsa saama.
Türi Ganvix JK - FC Liverpool Pub - 1:3 Kergest mängust on asi kaugel ! Kuid väga magus oleks just tabeli liidri vastu see hooaeg mõlemad võidud võtta ja mitte ühtegi punkti Türile loovutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar