Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
SK 10 jättis juba esimeses ringis võitlusliku satsi mulje... seega igati teenitult hõivanud tabeli teise koha. Arvan, et kodus nad Kotkaste vastu ei väärata ja võtavad vajaliku punkti(d). Kuluaarides räägitakse, et Kotkastel polegi soovi tõusta - lükkab keegi need jutud ümber? kui mitte, siis SK 10 ongi üleminekumängudel???
Tänud Järva-Jaani pundile...kuna kummagi meeskonna jaoks midagi mängus polnud, siis mäng väravaterohke ja igas muus mõttes vinks-vonks!
"In football everything is complicated by the presence of the opposite team"
Tuleb arvestada veel tagaajajatega ja kõige põnevam on mängud Elva-Jjaani ja Metec -Jõgeva kus heideldakse reaalse hüvastijätuga 3.liigast
Ma küll täpselt ei tea, aga Elva esindusv. kukub II liigast hooga kolmandasse ja säilitab seal koha. Seega peaks Jõgeva samuti koha säilitama, kuna esindusm. ja duubel ei saa samas liigas koos mängida.
Ainuke variant oleks, kui Elva mängib mingit teist tsooni, aga see on kahtlane...
PS! Üleüldse ei läinud jagpalliklubil FC Elva sel aastal eriti hästi = II, III ja IV liiga viimased kohad - Mis viga? Kehvad mängijad või on treenerites asi?
Lugesin Põlva kodukalt, et neil on veel teoreetiline võimalus saada teine koht... äkki keegi asjatundlikum seletab mulle, võhikule, kuidas on see võimalik?
Lugesin Põlva kodukalt, et neil on veel teoreetiline võimalus saada teine koht... äkki keegi asjatundlikum seletab mulle, võhikule, kuidas on see võimalik?
Võin võhikule seletada küll. Põlva peab viimase mängu võitma, nii lihtne see ongi Edasi algab juba see teoreetiline osa ...
Tsitaat:
Algselt postitas INCE Vaata postitust
Võin võhikule seletada küll. Põlva peab viimase mängu võitma, nii lihtne see ongi Edasi algab juba see teoreetiline osa ...
Ma seda teoreetilist osa hea meelega kuulakski
Kotkad võidavad SK10 ja mõlemad meeskonnad on kasutanud 2 viimases mängus diskl.mängijaid,nii lihtne ongi unistada ja loota.
Tsitaat:
Algselt postitas INCE Vaata postitust
Ma seda teoreetilist osa hea meelega kuulakski
Kotkad võidavad SK10 ja mõlemad meeskonnad on kasutanud 2 viimases mängus diskl.mängijaid,nii lihtne ongi unistada ja loota.
Kommentaar