Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Kohtunik oli Pärnust,aga tõesti see vabalöök ,mis Vaprusele anti oli täielik kohtuniku bläkk ei olnud tagasisööt,aga nuh jah...
    tule vilista ise siis ? jah seekord meie mõlemad väravad olid õnnega pooleks. Aga ju me oleme siis kotkastega võrdsed

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
      tule vilista ise siis ? jah seekord meie mõlemad väravad olid õnnega pooleks. Aga ju me oleme siis kotkastega võrdsed
      Järgmine aasta ok aitab nüüd
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
        Ju siis vastased tõesti väärisid teineteist. Teil oli õnne täna ja meil omakorda Vändras.

Kommentaar

SK 10 jättis juba esimeses ringis võitlusliku satsi mulje... seega igati teenitult hõivanud tabeli teise koha. Arvan, et kodus nad Kotkaste vastu ei väärata ja võtavad vajaliku punkti(d). Kuluaarides räägitakse, et Kotkastel polegi soovi tõusta - lükkab keegi need jutud ümber? kui mitte, siis SK 10 ongi üleminekumängudel???
          Tänud Järva-Jaani pundile...kuna kummagi meeskonna jaoks midagi mängus polnud, siis mäng väravaterohke ja igas muus mõttes vinks-vonks!
          "In football everything is complicated by the presence of the opposite team"

Kommentaar

Algselt postitas kikker Vaata postitust
            Ju siis vastased tõesti väärisid teineteist. Teil oli õnne täna ja meil omakorda Vändras.
            jep nii oligi, igatahes edu edaspidiseks ehk järgmine aasta kohtume jälle

Kommentaar

krt tahaks hooaja viimases mängus kaasa lüüa, ehk lubab
              JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

2. Tartu SK 10 Premium 21 12 3 6 41 : 34 39
                3. Viljandi JK Kotkad 21 11 4 6 53 : 39 37

vot see m2ng pakkub huvi viimases voorus :P

Viljandile v66rsil sobib ainult v6it
                Sk10'le kodus piisab viigist

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                  2. Tartu SK 10 Premium 21 12 3 6 41 : 34 39
                  3. Viljandi JK Kotkad 21 11 4 6 53 : 39 37

vot see m2ng pakkub huvi viimases voorus :P

Viljandile v66rsil sobib ainult v6it
                  Sk10'le kodus piisab viigist
                  Tuleb arvestada veel tagaajajatega ja kõige põnevam on mängud Elva-Jjaani ja Metec -Jõgeva kus heideldakse reaalse hüvastijätuga 3.liigast

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                    Tuleb arvestada veel tagaajajatega ja kõige põnevam on mängud Elva-Jjaani ja Metec -Jõgeva kus heideldakse reaalse hüvastijätuga 3.liigast
                    Ma küll täpselt ei tea, aga Elva esindusv. kukub II liigast hooga kolmandasse ja säilitab seal koha. Seega peaks Jõgeva samuti koha säilitama, kuna esindusm. ja duubel ei saa samas liigas koos mängida.
                    Ainuke variant oleks, kui Elva mängib mingit teist tsooni, aga see on kahtlane...

PS! Üleüldse ei läinud jagpalliklubil FC Elva sel aastal eriti hästi = II, III ja IV liiga viimased kohad - Mis viga? Kehvad mängijad või on treenerites asi?
                    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Lugesin Põlva kodukalt, et neil on veel teoreetiline võimalus saada teine koht... äkki keegi asjatundlikum seletab mulle, võhikule, kuidas on see võimalik?

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                        Lugesin Põlva kodukalt, et neil on veel teoreetiline võimalus saada teine koht... äkki keegi asjatundlikum seletab mulle, võhikule, kuidas on see võimalik?
                        Võin võhikule seletada küll. Põlva peab viimase mängu võitma, nii lihtne see ongi Edasi algab juba see teoreetiline osa ...
                        299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                          Võin võhikule seletada küll. Põlva peab viimase mängu võitma, nii lihtne see ongi Edasi algab juba see teoreetiline osa ...
                          Ma seda teoreetilist osa hea meelega kuulakski

Kommentaar

küsiks palju siis 3-nda liiga parimad vörku sahistand on? 4-nda parimad on minu teada virutanud kuskil nii ..24..26 väravat
                            nr 31

Kommentaar

Tsitaat:

Kotkad võidavad SK10 ja mõlemad meeskonnad on kasutanud 2 viimases mängus diskl.mängijaid,nii lihtne ongi unistada ja loota.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                                Tsitaat:

Kotkad võidavad SK10 ja mõlemad meeskonnad on kasutanud 2 viimases mängus diskl.mängijaid,nii lihtne ongi unistada ja loota.
                                Bravo, kohe näha kui mõte liigub
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X