Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
    ma pole juba tükka ega näinud ühtegi kohtuniku, kes oleks peale mängu allkirju tulnud küsima....

ja Devil....asi ei sa olla süsteemis....süsteemi ju ei olegi.
    Kellel janu sellel jalad. Ma pole kuulnud, et kohtunik keelduks protokolli näitamast. Kuigi, 4-ndas liigas on kõik võimalik

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
      Kellel janu sellel jalad. Ma pole kuulnud, et kohtunik keelduks protokolli näitamast. Kuigi, 4-ndas liigas on kõik võimalik
      Üks 3 aastat tagasi IVnda liiga Põhjapiirkonnas Ajax vs Volunder mängul just nii juhtus - kohtunik keeldus peale mängu protkolli näitamast.
      EJL-le sai peale mängu protest esitatud, mis osaliselt ka rahuldati.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Vaene mees, kohe kuidagi ei saa rahu.

Õpetus: Kui mäng läbi saab, siis visake pilk protokollile, kui allkirja annate ja saategi vajaliku info. Pole seni sellist asja olnud, et hoiatusi hiljem juurde lisatakse pahatahtlikult. Paratamatult kõik protokollid järgmise mängu eel kohale ei jõua, seega kindlam on ikka ise üles kirjutada. Seega tuleks lihtsalt allkirja õigus kirjaoskajale anda ja ei peaks probleeme tekkima. Ma nüüd muidugi eeldan, et kõik on kirjaoskajad.
        Kas mitte 2 päeva peale mängu ei peaks olema mängu protokollid juba EJL??? Kuskilt nagu kuulnud midagi sellist.
        Urmar, on olnud juba piisavalt palju neid probleeme, kus eksitakse kaartide arvuga. EJL kui Eesti juhtiv jalgpalli asutus võiks ikka suuta ise vähemalt neid mängija keelde ja lubasi kontrollida, mitte et meeskonnad ise loeavad koguaeg. Usalda aga kontrolli.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
          Kas mitte 2 päeva peale mängu ei peaks olema mängu protokollid juba EJL??? Kuskilt nagu kuulnud midagi sellist.
          Urmar, on olnud juba piisavalt palju neid probleeme, kus eksitakse kaartide arvuga. EJL kui Eesti juhtiv jalgpalli asutus võiks ikka suuta ise vähemalt neid mängija keelde ja lubasi kontrollida, mitte et meeskonnad ise loeavad koguaeg. Usalda aga kontrolli.
          Olgu mis on, aga ma ei saa ikkagi aru, miks võistkonnad neid kaarte ise ei loe?

Kommentaar

jalgpallurite töö on jalgpalli mängida
            Kontorirotid jalgpalliliidus loevad kaarte kokku, selle eest neile ka makstakse vist.
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
              jalgpallurite töö on jalgpalli mängida
              Kontorirotid jalgpalliliidus loevad kaarte kokku, selle eest neile ka makstakse vist.
              Loetaksegi liidus kokku, aga osadel klubidel läheb see kalliks maksma, et peale mängimise lugeda ei viitsita. Ütlen selgituseks, et selle lugemisetööga mina seotud ei ole.

Kommentaar

www.jalgpall.ee - ega sitast saia ei tee

Kommentaar

tegelt on vist asi selles ka, et võid ju ise lugeda, kuid madalamates liigades on tihti juhtund see, et enda loetud asjad on veitsa erinevad mis kohtunikul kirja läinud on ning sealt võib tulla ka väkene erinevus. Mina näiteks loen oma võistkonna kaarte ja väravaid ise ning vaatan ka alati jalka liidu kodukalt enne mängu ära kas on ikka sama arvestus või mitte
                  karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

klge soccerneti ajugeeniused, kas te suudate lõpuks oma tabeli ära parandada ja HansaNeti ning Reliikvia mängu viigi õigeks muuta?

Kommentaar

Algselt postitas hansanet Vaata postitust
                      klge soccerneti ajugeeniused, kas te suudate lõpuks oma tabeli ära parandada ja HansaNeti ning Reliikvia mängu viigi õigeks muuta?
                      Ei,pole sinu asi.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                        www.jalgpall.ee - ega sitast saia ei tee
                        Vastupidist teevad hästi.

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                          tegelt on vist asi selles ka, et võid ju ise lugeda, kuid madalamates liigades on tihti juhtund see, et enda loetud asjad on veitsa erinevad mis kohtunikul kirja läinud on ning sealt võib tulla ka väkene erinevus. Mina näiteks loen oma võistkonna kaarte ja väravaid ise ning vaatan ka alati jalka liidu kodukalt enne mängu ära kas on ikka sama arvestus või mitte
                          Ise lugeda tasub alati.On ka nii juhtunud,et kaardi saanud mängijale pole see miskil põhjusel kirja läinud...ja küll on siis hea "kuritarvitada" protokollijate ebatäpsust.Eks ole
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Kristiine- Hansanet 1:2 (0:0)
                            Kristiine värvavaht tegi mõnusa kingituse Hansanetile.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kristiine- Hansanet 1:2 (0:0)
                              Kristiine värvavaht tegi mõnusa kingituse Hansanetile.
                              Eks kohtunik tegi ka paar meie jaoks olulist kingitust

Ja need Hansaneti fännid on ka omaette teema.
                              Ma ei kujuta isegi ette kust see lambakari lahti lastud on.
                              Oskavad ainult 3 sõna: türa, puts, munn.
                              Tõsiselt paha kuulata sellist lora terve mängu.
                              Kristiine JK

Kommentaar

Algselt postitas Alari Vaata postitust
                                Eks kohtunik tegi ka paar meie jaoks olulist kingitust

Ja need Hansaneti fännid on ka omaette teema.
                                Ma ei kujuta isegi ette kust see lambakari lahti lastud on.
                                Oskavad ainult 3 sõna: türa, puts, munn.
                                Tõsiselt paha kuulata sellist lora terve mängu.
                                hangi endale paremad siis kommenteeri

Kommentaar

Working...
                                X