Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kellel janu sellel jalad. Ma pole kuulnud, et kohtunik keelduks protokolli näitamast. Kuigi, 4-ndas liigas on kõik võimalik
Üks 3 aastat tagasi IVnda liiga Põhjapiirkonnas Ajax vs Volunder mängul just nii juhtus - kohtunik keeldus peale mängu protkolli näitamast.
EJL-le sai peale mängu protest esitatud, mis osaliselt ka rahuldati.
Õpetus: Kui mäng läbi saab, siis visake pilk protokollile, kui allkirja annate ja saategi vajaliku info. Pole seni sellist asja olnud, et hoiatusi hiljem juurde lisatakse pahatahtlikult. Paratamatult kõik protokollid järgmise mängu eel kohale ei jõua, seega kindlam on ikka ise üles kirjutada. Seega tuleks lihtsalt allkirja õigus kirjaoskajale anda ja ei peaks probleeme tekkima. Ma nüüd muidugi eeldan, et kõik on kirjaoskajad.
Kas mitte 2 päeva peale mängu ei peaks olema mängu protokollid juba EJL??? Kuskilt nagu kuulnud midagi sellist.
Urmar, on olnud juba piisavalt palju neid probleeme, kus eksitakse kaartide arvuga. EJL kui Eesti juhtiv jalgpalli asutus võiks ikka suuta ise vähemalt neid mängija keelde ja lubasi kontrollida, mitte et meeskonnad ise loeavad koguaeg. Usalda aga kontrolli.
Kas mitte 2 päeva peale mängu ei peaks olema mängu protokollid juba EJL??? Kuskilt nagu kuulnud midagi sellist.
Urmar, on olnud juba piisavalt palju neid probleeme, kus eksitakse kaartide arvuga. EJL kui Eesti juhtiv jalgpalli asutus võiks ikka suuta ise vähemalt neid mängija keelde ja lubasi kontrollida, mitte et meeskonnad ise loeavad koguaeg. Usalda aga kontrolli.
Olgu mis on, aga ma ei saa ikkagi aru, miks võistkonnad neid kaarte ise ei loe?
jalgpallurite töö on jalgpalli mängida
Kontorirotid jalgpalliliidus loevad kaarte kokku, selle eest neile ka makstakse vist.
Loetaksegi liidus kokku, aga osadel klubidel läheb see kalliks maksma, et peale mängimise lugeda ei viitsita. Ütlen selgituseks, et selle lugemisetööga mina seotud ei ole.
Olgu mis on, aga ma ei saa ikkagi aru, miks võistkonnad neid kaarte ise ei loe?
tegelt on vist asi selles ka, et võid ju ise lugeda, kuid madalamates liigades on tihti juhtund see, et enda loetud asjad on veitsa erinevad mis kohtunikul kirja läinud on ning sealt võib tulla ka väkene erinevus. Mina näiteks loen oma võistkonna kaarte ja väravaid ise ning vaatan ka alati jalka liidu kodukalt enne mängu ära kas on ikka sama arvestus või mitte
tegelt on vist asi selles ka, et võid ju ise lugeda, kuid madalamates liigades on tihti juhtund see, et enda loetud asjad on veitsa erinevad mis kohtunikul kirja läinud on ning sealt võib tulla ka väkene erinevus. Mina näiteks loen oma võistkonna kaarte ja väravaid ise ning vaatan ka alati jalka liidu kodukalt enne mängu ära kas on ikka sama arvestus või mitte
Ise lugeda tasub alati.On ka nii juhtunud,et kaardi saanud mängijale pole see miskil põhjusel kirja läinud...ja küll on siis hea "kuritarvitada" protokollijate ebatäpsust.Eks ole
Kristiine- Hansanet 1:2 (0:0)
Kristiine värvavaht tegi mõnusa kingituse Hansanetile.
Eks kohtunik tegi ka paar meie jaoks olulist kingitust
Ja need Hansaneti fännid on ka omaette teema.
Ma ei kujuta isegi ette kust see lambakari lahti lastud on.
Oskavad ainult 3 sõna: türa, puts, munn.
Tõsiselt paha kuulata sellist lora terve mängu.
Eks kohtunik tegi ka paar meie jaoks olulist kingitust
Ja need Hansaneti fännid on ka omaette teema.
Ma ei kujuta isegi ette kust see lambakari lahti lastud on.
Oskavad ainult 3 sõna: türa, puts, munn.
Tõsiselt paha kuulata sellist lora terve mängu.
Kommentaar