Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sutenöör Vaata postitust
    Joker 3 - 0 Tapa
    Suutsime Joker-ile päris kaua aega vastupanu osutada, kuni meil 1 mängija punase sai ja siis raskeks läks, vahetusi ka meil phmtslt polnud ja lõpus enam keegi eriti ei suutnud joosta. Aga Joker-ile igastahes soovin mina edukat kolmanda liiga hooaega

Kommentaar

JK Loo - Kehra JK Piraaja 6:1 (2-0)
      Loo oli mänguliselt väga üle ning piraaja mängis peaaegu terve mängu 10 mehega
      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
        JK Loo - Kehra JK Piraaja 6:1 (2-0)
        Loo oli mänguliselt väga üle ning piraaja mängis peaaegu terve mängu 10 mehega
        Oi,loo oli mänguliselt üle vastasest,seda ei juhtu küll igapäev,täitsa uskumatu isegi.
        i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
          Oi,loo oli mänguliselt üle vastasest,seda ei juhtu küll igapäev,täitsa uskumatu isegi.
          Vähemalt me üritame mängida Mr. "Perfect 123"
          Piraajalt oli seekord mölavaba mäng,mõnikord midagi vupsas suust välja,aga need polnud nii hullud,kui eelmised korrad,muidu kaitsed olid sõbralikud,mängu ajal sai paar sõnagi vahetatud. :P
          Tänud hea mängu eest

Kommentaar

ja ütle nüüd palju sa Loo mänge oled vaadanud

Kommentaar

Algselt postitas DiGi Vaata postitust
              Vähemalt me üritame mängida Mr. "Perfect 123"
              Piraajalt oli seekord mölavaba mäng,mõnikord midagi vupsas suust välja,aga need polnud nii hullud,kui eelmised korrad,muidu kaitsed olid sõbralikud,mängu ajal sai paar sõnagi vahetatud. :P
              Tänud hea mängu eest
              Mäng oli muidu jah mõlavaba ning tänud piraajale, et vähemalt üritasite vähemuses mängida ning väga kergelt ei loobunud, kui välja arvata mõned üksikud olukorrad
              Tänud hea mängu eest ning edu viimasteks mängudeks

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                ja ütle nüüd palju sa Loo mänge oled vaadanud
                Nii palju,et seda lugeda uskumatuks.
                Ausalt ,ma ei soovi solvata kedagi ega teie tiimi.Aga tõsi on see,et Loo on jätnud paljudele tüüpidele väga koleda satsi mulje,ja just seda mängustiililt.Ja kahjuks või õnneks ei ole see teile edu eriliselt toonud.
                Kõige rohkem olen ma näinud 3söötu järjest, mis te olete teinud oma mängu jooksul.
                Ja võtke nüüd kuidas tahate,kas solvatuna või kuidas või misiganes,ma seda ei taht teha.
                Ja sellepärast mind üllatabki kuidas te suutsite Joker-it võita,samaajal olles 9ndal kohal.

Kommentaar

Ausalt ,ma ei soovi solvata kedagi ega teie tiimi.Aga tõsi on see,et Loo on jätnud paljudele tüüpidele väga koleda satsi mulje,ja just seda mängustiililt.Ja kahjuks või õnneks ei ole see teile edu eriliselt toonud.
                  Kõige rohkem olen ma näinud 3söötu järjest, mis te olete teinud oma mängu jooksul.
                  Ja võtke nüüd kuidas tahate,kas solvatuna või kuidas või misiganes,ma seda ei taht teha.
                  Ja sellepärast mind üllatabki kuidas te suutsite Joker-it võita,samaajal olles 9ndal kohal.
                  meie stiil oleneb täiesti vastastest kellega me mängime, Jokkeriga mängus me valisime lihtsalt parima võimaluse kuidas mängida ehk põhi rõhk läks kontra rünnakutele ning see on toonud kahel korral edu viigi ja võidu puhul. kuid võrreldes Jokkeriga me mängime palju puhtamat mängu

Kommentaar

mees sa oled neljandas liigas, mis kuradi stiili sa siin taga ajad ega see mingi meistrite liiga pole... kuna meie oleme suutnud jokeriga mängida viiki ning võita ja ilma umbkaitses mängimiseta, siis võiksite ehk ise veidi peeglisse vaadata või kuidas?

üldiselt on jalgpallis ikka nii, et meeskonnad mängivad nii nagu vastased lubavad vaid väga tugevad suudavad oma stiili peale suruda. seega chill out ja naudi sporti
                    FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Algselt postitas sepakas Vaata postitust
                      mees sa oled neljandas liigas, mis kuradi stiili sa siin taga ajad ega see mingi meistrite liiga pole... kuna meie oleme suutnud jokeriga mängida viiki ning võita ja ilma umbkaitses mängimiseta, siis võiksite ehk ise veidi peeglisse vaadata või kuidas?

üldiselt on jalgpallis ikka nii, et meeskonnad mängivad nii nagu vastased lubavad vaid väga tugevad suudavad oma stiili peale suruda. seega chill out ja naudi sporti
                      Ja tuligi see geenius keda ma oootasin,kes võttis mu teksti rünnakuna,millena see mõeldud polnud.
                      Ja sa ära üldse muretse,kõik on chill out.
                      Lihtsalt hinges oli paar lünka,mis tahtsid välja tulla.

Kommentaar

kah asi mille üle vaielda neljas liiga ju täiega muda liiga, kes kriimustas jalga, kes sai kaardi... kõik ju üritame jalkat mängida, iseasi kui hästi see välja tuleb ja on ju mille nimel treenida, et ikka paremaks saada fakt on see, kaks paremat saavad edasi ja võitjate üle kohut ei mõisteta kõike käime ju platsil sellepärast, et meile meeldib see mäng

Kommentaar

kuna piraaja mängis 10-kesi keskmisest vanemate varumeestega, ei ole tulemus nii arusaamatu. seis olex pidanud loo poolt vaadates suurem olema, aga nad olid saamatud tänan rahuliku mängu eest

Kommentaar

Algselt postitas raul9 Vaata postitust
                            kuna piraaja mängis 10-kesi keskmisest vanemate varumeestega, ei ole tulemus nii arusaamatu. seis olex pidanud loo poolt vaadates suurem olema, aga nad olid saamatud tänan rahuliku mängu eest
                            seis oleks pidanud jah tegelikult palju suurem olema, kuid ei suudetud ära neid väravaid lüüa, ning ega meie ka oma parimas rivistuses polnud, eelmises mängus said paar inimest vigastada ning ei ole hetkel võimelised mängima

Kommentaar

Algselt postitas raul9 Vaata postitust
                              Ma huvi pärast arvutasin Piraaja II tänase koosseisu keskmise vanuse välja: 32,9.

Kusjuures Rene on 51. Pull oli see, et kohtunik ei lubanud tal prille kanda, mistõttu ta ei näinud eriti mängida.

Krt, selle vanuse pärast vist ei jõudnudki joosta . Aitäh Loole korrektse mängu eest.
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Ega tabelikoht ei näita seda,kes keda võitma peab,vaid tahe.Jokkerite vastu oleme mänginud nii sees,kui väljas.Ma usun,et sul vanust nii palju ikka on,et sellest mu lausest aru saada,sellist asja on ennem ka juhtunud mängudes,et nõrgem lihtsalt on rohkem motiveeritud,selle viimase Jokkeri mängu ajal olid Jokkeri kaitsed nii meelestatud,et esimese mängu võitsime puhta LUCKI-ga ja et nüüd meil nii hästi ei lähe ja taovad puuri täis,aga said hoopis ise valusalt lüüa.Aga mis old see old,muuta me seda ei saa.(Ole norm,tüüp)

Kommentaar

Working...
                                X