Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

loodan et eriti vifu ei tulnud sisse

Kevadringi turniiritabel:

1. Raasiku FC Joker 10 9 1 0 41 : 11 28
    2. Tallinna FC Atletik Fan 10 7 2 1 43 : 17 23
    3. FC Muuga 10 6 2 2 23 : 17 20
    4. Tallinna JK Eston Villa 10 5 0 5 21 : 24 15
    5. Tallinna FC Twister 10 5 0 5 27 : 23 15
    6. FC Kiiu 10 4 0 6 20 : 23 12
    7. JK Loo 10 3 2 5 23 : 29 11
    8. Kehra JK Piraaja II 10 3 2 5 23 : 27 11
    9. Virumaa JK Tapa* 10 3 2 5 18 : 25 11
    10. Tallinna FC Anzhi II 10 3 0 7 12 : 34 9
    11. Tallinna FC Igiliikur 10 1 1 8 16 : 37 4

Sügisringi turniiritabel :

1. Raasiku FC Joker 10 8 1 1 45 : 9 25
    2. JK Loo 10 6 1 3 30 : 16 19
    3. Tallinna FC Atletik Fan 10 6 2 4 37 : 35 18
    4. FC Muuga 10 5 3 2 29 : 16 18
    5. Tallinna JK Eston Villa 10 5 1 4 25 : 31 16
    6. Tallinna FC Anzhi II 10 4 4 2 24 : 19 16
    7. Virumaa JK Tapa 10 5 0 5 43 : 25 15
    8. Tallinna FC Twister 10 4 1 5 26 : 36 13
    9. FC Kiiu 10 4 0 6 24 : 31 12
    10. Kehra JK Piraaja II 10 2 1 7 13 : 33 7
    11. Tallinna FC Igiliikur 10 0 0 10 11 : 56 0
    karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

ühisavaldus

Algselt postitas Herr Isekas Vaata postitust
      Ühisavaldus oleks vast tõesti asi millepeale Jalgpalli Liit midagi teeks
      nende vastu mängimine pole MÄNGIMINE vaid võitlus
      Kuidas saaks ühisavalduse ära korraldada? Muide homme toimub visiit jalgpalliliitu, et registreerida Loo-Anzi vahelisel mängul toimunu.
      See meeskond ei tohiks üldse liigat mängida.

loo kapten

Kommentaar

Algselt postitas kaizer Vaata postitust
        Kuidas saaks ühisavalduse ära korraldada? Muide homme toimub visiit jalgpalliliitu, et registreerida Loo-Anzi vahelisel mängul toimunu.
        See meeskond ei tohiks üldse liigat mängida.
        Kui juba sealt läbi astud, siis saad ehk veidi mingit infot pärida, kuidas asi toimiks. Kiiu võistkond oleks kindlasti sellise ühisavaldusega nõus.

Kommentaar

Anna teada visiidist jalkaliitu ja FC Muuga mehed on poot, et ubjubläädidele liigas kohta ei ole. Kahju, et keegi nende mängu ei filminud- kui nad ka järgmine hooaeg siis on kaameramees kohustuslik.

Kommentaar

Ma usun, et Villa oleks ka kindlasti käpp.
            Viisakust neil küll ei ole ja kickboxiga saavad nad mujal ka tegeleda.
            TÕ tjo blät, ja kickboxam sanimajuz

Kommentaar

katsuge see asi jah läbi viia, vähemalt ei pea neid tonte järgmine aasta ehk liigas taluma. mine tea, äkki veab ja pääseme viimasest kohast?
              ok see on ilmselt palju tahetud....

aga meie mängudes anzhiga isegi ülemäärast möla väga ei olnud, teises mille 1-4 kaotasime, tekkis mul endal korralik plõks mingi kräsupea ülbe tiblaga kui mees sõimas ja kutsus "mängima rahulikumalt" kui palli klaarides, tabasin ka tema kossi kergelt. minu arust kui mängija lööb palli ja keegi teine kossi ette paneb, peaks see tema enda viga/ohtlik mäng olema, aga see tont nii ei arvanud.

Kommentaar

Fc Muuga toetab täielikult nende eemaldamist.

Kommentaar

Kõigile meeskondadele edu siis talvisteks trennideks! JA Igiliikur ei tohiks ka püssi nurka visata, meie esimene hooaeg (2003) peale klubilise tegevuse alustamist lõppes ka tulemusega 1 võit 14.-st mängust. Aga mehed näitasid head meeskonnavaimu ja tiim ei lagunenud.

Anži teemal - kas tegemist on ühisavaldusega või mitte, ei oma tähtsust. Peaasi, et seda teemat kommunikeeritakse EJL-i. MEiegi kommenteerisime oma Anži mängu EJL-s, kui sinna asja oli.

Kommentaar

Algselt postitas alcesius Vaata postitust
                    JA Igiliikur ei tohiks ka püssi nurka visata, meie esimene hooaeg (2003) peale klubilise tegevuse alustamist lõppes ka tulemusega 1 võit 14.-st mängust. Aga mehed näitasid head meeskonnavaimu ja tiim ei lagunenud..
                    tänud . kindlasti mängime edasi. aga reaalsus on see, et vähemalt 10 uut mängijat peame leidma järgmiseks hooajaks, alustades väravavahist.

Kommentaar

Aga Muugale edu ülemineku mängus.
                      Loodan,et kohtume ka kolmandas liigas.
                      Kõike paremat.
                      Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

mnjah kui te just ei saavuta nimeliselt mängijate diskvalifitseerimisi, siis pole ju mingi raskus teha uueks hooajaks uus sats, ning bljäätada muu nime all

Kommentaar

Algselt postitas yimanya Vaata postitust
                          Piraaja II - Tapa 0:5
                          Nagu ka seisust näha siis oli mäng täielikult tapa kontrolli all, Piraaja ei saanud oma mängu algusest saati käima ja kuna väravavahti ka ei olnud siis nii ta läkski. Õnnetu lõpp hooajale, aga mis teha. Järgmine aasta uue hooga!
                          Edu kõigile järgmiseks aastaks!
                          Ega Tapalgi ei olnud õige vv postide vahel

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                            tänud . kindlasti mängime edasi. aga reaalsus on see, et vähemalt 10 uut mängijat peame leidma järgmiseks hooajaks, alustades väravavahist.
                            kui ma õieti olen arusaanud tegite te trenni viimsis seal mõisa uuel staadionil ma pakuks teile välja pirita kooli juures mängivaid vendi nad on ka asja armastajad ja neil on üks suur vend endine kossu mees, kes väravas seisab ja sealt leiaksite endale igasse liini paar täiendust.
                            Olen lihtsalt kuulnud et nad tahaks ka liigat mängida aga mehi pole piisavalt. Pange kaks satsi kokku ja olete raudselt peksupoisi rollist pääsenud. isegi sai nendega kunagi niisama 2 korda nädalas mängitud ja asjal oli sisu küll.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                              kui ma õieti olen arusaanud tegite te trenni viimsis seal mõisa uuel staadionil ma pakuks teile välja pirita kooli juures mängivaid vendi nad on ka asja armastajad ja neil on üks suur vend endine kossu mees, kes väravas seisab ja sealt leiaksite endale igasse liini paar täiendust.
                              Olen lihtsalt kuulnud et nad tahaks ka liigat mängida aga mehi pole piisavalt. Pange kaks satsi kokku ja olete raudselt peksupoisi rollist pääsenud. isegi sai nendega kunagi niisama 2 korda nädalas mängitud ja asjal oli sisu küll.

tänks info eest, aga on sul mingit nende kontakti ka???

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                                tänks info eest, aga on sul mingit nende kontakti ka???
                                Minuga võib vabalt sellest rääkida, sats mida M19 mõtles teeb iga teisipäev 20:30 PMG staadionil trenni.
                                Mõni üksik on meist juba liigas, aga enamus mitte.

Kommentaar

Working...
                                X