Algselt postitas SKPJ66
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMõned aastad tagasi oli An˛i suht normaalne sats ja selliseid asju ei juhtunud.karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMõned aastad tagasi oli An˛i suht normaalne sats ja selliseid asju ei juhtunud.JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
nüüd kui hooaeg on lõppemas tooks välja hooaja eelse väikese ennustuse
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustVõrdne pigem selles mõttes et väga palju nõrkasid satse on sattunud sellel aastal ida tsooni. Kiiul, Lool ega ka Muugal poleks põhjas ega läänes midagi teha. Kaotused tuleksid karmilt suured.karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustnüüd kui hooaeg on lõppemas tooks välja hooaja eelse väikese ennustuse
kahtlen, et kellegil neist oleks tulnud mujal tsoonis väga suuri kaotusiseekord läks teistmoodi.
JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
Algselt postitas doksik Vaata postitustroos palju lilleste see hooaeg väravaid on löönud?
Kommentaar
-
Estonil on selleks korraks hooaeg läbi. Saime Atletikult 4:8 (4:4) tappa mängus, mis midagi ei otsustanud, kuna olime omale 4. koha kindlustanud ja Twister ei saa ka reglemendi kohaselt enam mööduda. Mängitasime kõiki mängijaid, kes kohale viitsisid tulla. Kusjuures Velodroomil õhtusel ajal mängida oli ikka täiesti võimatu. Valgustus oli selline, et mitte midagi ei olnud näha ja teise poolaja 4 vastuseta väravat räägib oma eest. Koduväljakueelis missugune!
Edu teistele satsidele viimaseks vooruks!
Kommentaar
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustnüüd kui hooaeg on lõppemas tooks välja hooaja eelse väikese ennustuse
kahtlen, et kellegil neist oleks tulnud mujal tsoonis väga suuri kaotusiElu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.
Kommentaar
-
Algselt postitas pink kõigub Vaata postitustTäitsa nõus sprinteriga,olen kuulnud ka kuskilt et IV liiga põhi kõige nõrgem.Aga need olid minu subjektiivsed arutlused erinevate liigade taseme üle
Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas pink kõigub Vaata postitustTäitsa nõus sprinteriga,olen kuulnud ka kuskilt et IV liiga põhi kõige nõrgem.
Järeldused tehke ise.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAhsooo...või nii kohe. Toon ühe näite. Eston Villa mängi 2 hooaega tagasi 4 põhjas ja jäi seal viimaseks. Kaks aastat hiljem on sama meeskond 4 idas neljandal kohal. Samuti ei ole mu arust Villa koosseis nõrgem kui kaks aastat tagasi.
Järeldused tehke ise.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar