Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SKPJ66 Vaata postitust
    Ja peaks lisama, et Anzi vennad võiksid mingi muu alaga tegeleda (nt kivipall) sest tänases nende mängus oli jalgpallist asi ikka väga kaugel.
    Paar näidet: peale viga ja mängu peatamist löödi (ja veel korduvalt) kohtuniku seljataga (ja nägemisulatusest väljas) seisvat vastast meelega jalaga.
    Küsimuse peale: "miks nii?" vastati: "idi na...ui".
    Mängus selgelt hiljaks jäänud ja kaotatud kahevõitluses sõideti täiega lõpuni sisse, lasti nö. vikatit vms, otsekohese sooviga kellegile trauma tekitada.
    Kätest ja küünarnukkidest ei maksa rääkidagi. Kaartide hulk (sh punane) peaks enda eest rääkima. Äärmiselt ebasportlik sats.
    tuletab meelde meie esimest mängu anziga, kui ohtunik ei näe on neile kõik lubatud, isegi vastasele vastu nägu löömine, seles suhtes on jah väga ebasportlik sats
    karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Mõned aastad tagasi oli Anži suht normaalne sats ja selliseid asju ei juhtunud.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Mõned aastad tagasi oli An˛i suht normaalne sats ja selliseid asju ei juhtunud.
        Kahjuks nüüd nende teises võistkonnas juhtub

Kommentaar

Mõned aastad tagasi oli An˛i suht normaalne sats ja selliseid asju ei juhtunud.
          kogu nende mängumentaliteeti iseloomustab kõige ilmekamalt Estoni vastu, mil peale mängu lihtsalt enamuses minema kõnniti ja ei suvatsetud isegi tänama tulla. Mingi lugupidamine võiks olla aga sealt on seda palju loota.
          JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

nüüd kui hooaeg on lõppemas tooks välja hooaja eelse väikese ennustuse

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
            Võrdne pigem selles mõttes et väga palju nõrkasid satse on sattunud sellel aastal ida tsooni. Kiiul, Lool ega ka Muugal poleks põhjas ega läänes midagi teha. Kaotused tuleksid karmilt suured.
            kahtlen, et kellegil neist oleks tulnud mujal tsoonis väga suuri kaotusi

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust

üldiselt on ennustamine üks tänamatu töö seekord läks teistmoodi.
              JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Algselt postitas doksik Vaata postitust
                roos palju lilleste see hooaeg väravaid on löönud?
                mingi 19 vist.

Kommentaar

Estonil on selleks korraks hooaeg läbi. Saime Atletikult 4:8 (4:4) tappa mängus, mis midagi ei otsustanud, kuna olime omale 4. koha kindlustanud ja Twister ei saa ka reglemendi kohaselt enam mööduda. Mängitasime kõiki mängijaid, kes kohale viitsisid tulla. Kusjuures Velodroomil õhtusel ajal mängida oli ikka täiesti võimatu. Valgustus oli selline, et mitte midagi ei olnud näha ja teise poolaja 4 vastuseta väravat räägib oma eest. Koduväljakueelis missugune!
                  Edu teistele satsidele viimaseks vooruks!

Kommentaar

Loodetavasti näitab Twister Athletikule koha kätteja meie suudame Kiiut võita

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust

Täitsa nõus sprinteriga,olen kuulnud ka kuskilt et IV liiga põhi kõige nõrgem.
                      Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

Algselt postitas pink kõigub Vaata postitust
                        Ma pole kusagilt kuulnud vaid olen enamus võistkondi IV liigas ka mängimas näinud. Ning paljude mänge ka vilistamas käinud. Ja mitte üks kord vaid päris palju Aga need olid minu subjektiivsed arutlused erinevate liigade taseme üle
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas pink kõigub Vaata postitust
                          Ahsooo...või nii kohe. Toon ühe näite. Eston Villa mängi 2 hooaega tagasi 4 põhjas ja jäi seal viimaseks. Kaks aastat hiljem on sama meeskond 4 idas neljandal kohal. Samuti ei ole mu arust Villa koosseis nõrgem kui kaks aastat tagasi.

Järeldused tehke ise.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ahsooo...või nii kohe. Toon ühe näite. Eston Villa mängi 2 hooaega tagasi 4 põhjas ja jäi seal viimaseks. Kaks aastat hiljem on sama meeskond 4 idas neljandal kohal. Samuti ei ole mu arust Villa koosseis nõrgem kui kaks aastat tagasi.

Järeldused tehke ise.
                            Rein, usu mind, Villa on oluliselt parem kui ta oli 2 a tagasi. tean omast käest, kuna mängin seal...

Kommentaar

Mind häirib see jabur jutt mida te siin ajate. See, et ida on tugevam kui põhi on puhas spekulatsioon.

Kommentaar

ma arvan et ei ole mingit vahet kas oled põhjas või idas.IV See on õlle liiga siin oleneb kõik sellest kellel pea korras või kellel väga sitt olla

Kommentaar

Working...
                                X