Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas praegu mängite ka kuskil liigas?Või hakkate uuel hooajal?

Kommentaar

Saaremaa VS Metropool

Nüüd kui on möödas juba üle 24 tunni sellest mängust on tulnud suht palju vastukaja. Ise räägiks nüüd ka oma vaatevinklist. Kõigepealt alustaks siis sellest kuidas mõned mehed ei pea oma sõnadest kinni. Helistasin eelneval päeval meestele üle et küsida kes tuleb ja kes mitte. 2 meest läksid juba laupäeval Saaremaale ja ütlesid et on kindlad mängumehed kellega võib arvestada,järgmine päev enne mängu,protokolli täites mehed ütlevad,et nad ei mängi,kuna ei seisa püstigi.Peale seda siirdusid need samad mehed tribüünile viina viskama.Nii pidimegi alustama kümnekesi.Siis üks mees saatis veel mulle eelneval päeval sõnumi et on haige ja ei saa tulla, arusaadav. Paraku käisin ma laupäeva öösel ka läbi Pärnu ühest kuumimast ööklubist,kus nägin just sedasama "haiget" meest näpud püsti pidu panemas. OK.Ma saan aru et me pole mingi profiklubi,et kindel iga mäng peab kohal olema,aga lihtsalt selline näkku valetamine või lubaduste andmine viib pea kogu meeskonna moti alla.Kui sa ei taha tulla või ei saa,siis nii ütlegi.
      Väga häbi oli peale mängu,kuigi häbi peaks nendel teistel meestel olema,kes alt vedasid. Tublid olid need kes kohale tulid,kuigi ainult 2 meest mängisid nendel positsioonidel kus nad tegelt mängivad. Võite ise omad järeldused teha.Ja eks meil oli veel teisi väga olulisi mehi puudu,kuigi mõtetu vabandada.
      Mängust endast nii palju et kohtunik oli suht OK,paar apsakat oli,aga see selleks. Vastased olid ka väga tublid ja mäng ise oli ka väga rahulik.
      Tänud Aameraasile ja edu.

Kommentaar

Algselt postitas 2pac Vaata postitust
        siis ka hea
        aga äkki mõni klubi tahab või leiab aega hooaja sees?
        Kuna kohtumine võiks aset leida?
        Olen see kes olen

Kommentaar

Tulemas on JK Karksi 11.” Põrsaturniir”!

Toimumise: -koht: JK Karksi kodustaadion – Karksi-Nuia Gümnaasiumi staadion.
          -aeg: Laupäeval 10.10.2009 algusega kell 10.00
          Osavõtutasu: 1000.-EEK/võistkond
          Osavõtu tasuda hiljemalt 01.10.2009. (Swedbank a/a 1120204905 MTÜ Jalgpalliklubi Karksi). Selgitusse märkida võiskonna nimi ning “osalustasu “Põrsaturniiri” eest”. Osalema on oodatud III ja IV liiga võistkonnad.

Turniiri formaat:
          Võistkonnad jagatakse kahte alaguruppi (A ja B alagrupp), mõlemas alagrupis 5 võistkonda. (kokku 10 võistkonda). Võistkonna suurus kuni 10 mängijat. Korraga väljakul 5+1. Sisse-välja vahetused. Mängitakse poolel väljakul ristipidi. Sama-aegselt toimub 2 mängu.
          Mänguaeg 2x12 minutit. Punast kaarti väärt karistus annab 2 minutit trahvi. Võit annab 3 punkti, viik 1 ja kaotus 0 puntki. Alagruppide võitjad ja teisele kohale tulnud võistkonnad moodustavad omavahel poolfinaalpaarid (A1/B2 ja B1/A2), kes selgitavad finalistid. Finaali mänguaeg 2x15 min. Kõik kohad mängitakse välja. Seega on igale võistkonnale garanteeritud vähemalt 5 mängu.
          Kohut mõistavad Eesti Jalgpalliliidu kohtunikud. Paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral lähtutakse Eesti Jalgpalli Meistrivõistluste juhendist.

Autasud: Esimest kolme võistkonda autasustatakse karikate ja medalitega..(Võitja - nagu alati sõidab koju suitsupõrsaga) Kõiki võistkondi autasustatakse diplomite ja karikaga. Meeles peetakse ka parimat mängijat ja väravavahti!

Osalema pääsevad kiiremad registreerujad!

Info ja registreerimine

Enn Sarv
          5148840
          Olen see kes olen

Kommentaar

Võiks teha suht lähiajal ja hea oleks kui nädalavahetusel.
            #Manchester United
            #Juventus

Kommentaar

Algselt postitas MatiLume Vaata postitust
              Kas praegu mängite ka kuskil liigas?Või hakkate uuel hooajal?
              Hetkel ei mängi liigat aga on plaanis järgmine aasta IV lääs.
              #Manchester United
              #Juventus

Kommentaar

Selge,tore teada

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                  Nüüd kui on möödas juba üle 24 tunni sellest mängust on tulnud suht palju vastukaja. Ise räägiks nüüd ka oma vaatevinklist. Kõigepealt alustaks siis sellest kuidas mõned mehed ei pea oma sõnadest kinni. Helistasin eelneval päeval meestele üle et küsida kes tuleb ja kes mitte. 2 meest läksid juba laupäeval Saaremaale ja ütlesid et on kindlad mängumehed kellega võib arvestada,järgmine päev enne mängu,protokolli täites mehed ütlevad,et nad ei mängi,kuna ei seisa püstigi.Peale seda siirdusid need samad mehed tribüünile viina viskama.Nii pidimegi alustama kümnekesi.Siis üks mees saatis veel mulle eelneval päeval sõnumi et on haige ja ei saa tulla, arusaadav. Paraku käisin ma laupäeva öösel ka läbi Pärnu ühest kuumimast ööklubist,kus nägin just sedasama "haiget" meest näpud püsti pidu panemas. OK.Ma saan aru et me pole mingi profiklubi,et kindel iga mäng peab kohal olema,aga lihtsalt selline näkku valetamine või lubaduste andmine viib pea kogu meeskonna moti alla.Kui sa ei taha tulla või ei saa,siis nii ütlegi.
                  Väga häbi oli peale mängu,kuigi häbi peaks nendel teistel meestel olema,kes alt vedasid. Tublid olid need kes kohale tulid,kuigi ainult 2 meest mängisid nendel positsioonidel kus nad tegelt mängivad. Võite ise omad järeldused teha.Ja eks meil oli veel teisi väga olulisi mehi puudu,kuigi mõtetu vabandada.
                  Mängust endast nii palju et kohtunik oli suht OK,paar apsakat oli,aga see selleks. Vastased olid ka väga tublid ja mäng ise oli ka väga rahulik.
                  Tänud Aameraasile ja edu.
                  Pesu peske ikka klubi siseringis, mitte foorumis. Imperia sa peaksid manager ju olema kuidas sa seda siis ei tea. Teil tundub olevat midagi liimist lahti seal satsis vist?

Kommentaar

Algselt postitas 2pac Vaata postitust
                    Võiks teha suht lähiajal ja hea oleks kui nädalavahetusel.

Nu ma usun,et meil 17.okt sobiks ideaalselt,kui muidugi teil sobib. Ja veel miks ei võiks proovida siis turniirist osa võta

tel 56760456
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                      Pesu peske ikka klubi siseringis, mitte foorumis. Imperia sa peaksid manager ju olema kuidas sa seda siis ei tea. Teil tundub olevat midagi liimist lahti seal satsis vist?
                      Rääkis lihtsalt kuidas asjad on Saaremaa ots meil endalgi suht kino
                      Ja vaata Väljamaa filmides ju pestaksegi pesu ühistes pesumajades.

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                        Rääkis lihtsalt kuidas asjad on Saaremaa ots meil endalgi suht kino
                        Ja vaata Väljamaa filmides ju pestaksegi pesu ühistes pesumajades.
                        Täpselt nii,sest natuke imelik ju kui 3-da koha sats kaotab 2-se koha satsile 13:0. Või on see norm?!!

Aga eks jah,siin võib kõike juhtuda...ja ega seda kolmandat kohta me nii kergelt ka loovutada ei kavatse!!!
                        P.S. Pange tähele et teoreetiliselt me võime veel teisekski tõusta,kui Aameraas peaks 2 viimast mängu kaotama,mis on muidugi vähe tõenäoline.

Kommentaar

saarlased...mitu post metropooli võrku lõi?
                          nr 12

Kommentaar

Post lõi 4
                            Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              Nu ma usun,et meil 17.okt sobiks ideaalselt,kui muidugi teil sobib. Ja veel miks ei võiks proovida siis turniirist osa võta

tel 56760456
                              17.okt arvan, et sobib meile räägin meeskonnaga läbi. ja pärnu kunstmurul sobib? kusjuures ma lugesin seda turniiri asja ja ma juba andsin sellest sponsorile teada ja ootan vastust et saaks transpordi ja osavõtumasku makstud. proovin võimalikult kähku teada anda kas 17.okt sobib ja kas turniirile tuleme.
                              #Manchester United
                              #Juventus

Kommentaar

Minu andmetel on koondis Ühe aasta (jalkaliidu 100 a.) liblikas nii et nemad edasi pääsule ei mängi PS.võin vabalt ekksida aga see minu inf.

Kommentaar

Working...
                                X