Algselt postitas dareth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas heinz7 Vaata postitustja kasutavad selleks kõikki võimalikke võimalusi...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Ok, ma saan aru, et väljak ei ole jalkaklubi oma ning seda kasutab ka muu rahvas oma murumängudeks. Siiski piisaks ainult ühest entusiastist, kes natukene vaeva näeks. Olgem ausad, kui teie plats korra üle rullida, oleks seal kindlasti palju mõnusam mängida, sest muru on teil sel aastal päris ilus.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustOk, ma saan aru, et väljak ei ole jalkaklubi oma ning seda kasutab ka muu rahvas oma murumängudeks. Siiski piisaks ainult ühest entusiastist, kes natukene vaeva näeks. Olgem ausad, kui teie plats korra üle rullida, oleks seal kindlasti palju mõnusam mängida, sest muru on teil sel aastal päris ilus.
kui ikka väljak tuksis ei ole sellest rullimisest muud abi kui lahtised mulla tükid kinni ja kõik . enamus platsid on NSVL ajast tore kui on leitud võimaslused et ehitada kunstmuru väljak aga see pole ikkagi see mis muruväljak
nii et olge rahul et on kus mängida
Kommentaar
-
Ja krt lihula plats jummala korralik kui kutid olex lihtsalt viitsinud föönidega selle muda ära kuivatada hommikul. Selle peale ei kulu ju väga ressursse, pikendusega saab koolist voolu, iga mats tuleb kodust naise või ema fööniga (kui just endal pole) ja ongi nädalavahetus planeeritud.
PS! Ja saage ometi aru, et keegi ei ole meie kaotust väljaku süüks ajanud.
Järgmise mängu me kindlalt kas kaotame või võidame, äärmisel juhul jääb viiki
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustJa krt lihula plats jummala korralik kui kutid olex lihtsalt viitsinud föönidega selle muda ära kuivatada hommikul. Selle peale ei kulu ju väga ressursse, pikendusega saab koolist voolu, iga mats tuleb kodust naise või ema fööniga (kui just endal pole) ja ongi nädalavahetus planeeritud.
PS! Ja saage ometi aru, et keegi ei ole meie kaotust väljaku süüks ajanud.
Järgmise mängu me kindlalt kas kaotame või võidame, äärmisel juhul jääb viiki
Ostke paar lammast maamehed, platsid on siis koguaeg siledad ja niidetud. Raibe ei pidavat raha ka küsima tehtud töö eest.
Kommentaar
-
Ma ei arva, et nüüd kellegagi riius oleksin. On need platsid nagu on, aga ma arvan, et kellelgi poleks paremal väljakul mängimise vastu midagi. Püüan lihtsalt natuke tolmu üles keerutada, ehk keskendutakse edaspidi natukene rohkem ka mängutingimustele.
Ega alati pole muidugi kõik enda teha ja näiteks kuuldavasti taheti vahepeal Märjamaalt plats kogunisti käest ära võtta (praegust seisu ei tea), mis siis veel hooldusest rääkida. Ma ei arvagi, et väljak peaks beebipepusile olema, aga vähemalt põrkava palli suunda võiks saada ette ennustada.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustÄssal on ikka jube head vastused. Aga panid tähele, et see väike sõnavõtt muru kohta ajas riidu nii mulgid, kui hiidlased, tabasalu ja lihula, kurat see elu on ikka ilus.
Ostke paar lammast maamehed, platsid on siis koguaeg siledad ja niidetud. Raibe ei pidavat raha ka küsima tehtud töö eest.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustkui eelmisel nädalavahetusel suure-jaanis mängimas käisime, ei paistnud küll kusagilt otsast välja, et platsiga oleks ülemäära vaeva nähtud. kui küsisin, kas olete suvel platsi rullinud ka, ei saanud ma jaatavat vastust. kuigi seekord oli plats parem kui eelmisel aastal. mulgimaal põllumehi küll, peaks ju mõne traktori ikka leidma, millele rull järele panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustteie laisad kuna ei viitsi seda hooldada see on kättevõtmise asi ja selleks pole ka mingeid hiigelsummasid vaja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar