Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Emmaste - Alexela
    1 - 2

Kommentaar

Metropool-Tabasalu 1:1

Kommentaar

Algselt postitas first step Vaata postitust
        Metropool-Tabasalu 1:1
        vist võib tulemusega rahule jääda ,kuidas mäng oli ?

Kommentaar

tabasalu-metropool mäng oli viisakas ja möödus ilma suurema jama ja mõlata. esimene poolaeg oli metropoolil võimalus kuid postis olnud kaitsja suutis palli ära lüüa. siis karistasime neid ja 1-0 tabasalu ees. teine poolaeg karistati vastu. nurgalöögist tekkinud olukord...ründaja lükkas palli ootamatult maast väravavahi käe alt läbi ja kaitsja ebakorrektne puude seis 1-1. viimasel 5 minutil oli veel tabasalul võimalus ette minna kuid joonest 3cm kauguselt suutis metropool veereva palli puhtaks lajatada. oleks võimalused läinud oleks 2-2 aga paraku jäi 1-1

Kommentaar

Algselt postitas kristjan84 Vaata postitust
            1-1. viimasel 5 minutil oli veel tabasalul võimalus ette minna kuid joonest 3cm kauguselt suutis metropool veereva palli puhtaks lajatada. oleks võimalused läinud oleks 2-2 aga paraku jäi 1-1
            Krdi hästi nägid 100m kauguselt
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Ma loodan, et foorumis võib vastaseid kiita ka:-) Alexela oli hea meeskond te väsitasite meid ikka päris ära (vähemalt mind). Aga ma tahtsin tegelikult seda öelda, et te olite esimene meeskond kes koristas oma pingi ümbruse ära. Aitäh mängu ja hoolivuse eest meie jalgpalliväljaku vastu.

Kommentaar

Metropool - Tabasalu... Tõesti hea ja põnev mäng. Põnevus säilis lõpuvileni. Esimene poolaeg oli Tabasalu parem, teine poolaeg olime meie paremad.Viik oli õiglane tulemus!

Kommentaar

Algselt postitas kanraas Vaata postitust
                  Ma loodan, et foorumis võib vastaseid kiita ka:-) Alexela oli hea meeskond te väsitasite meid ikka päris ära (vähemalt mind). Aga ma tahtsin tegelikult seda öelda, et te olite esimene meeskond kes koristas oma pingi ümbruse ära. Aitäh mängu ja hoolivuse eest meie jalgpalliväljaku vastu.
                  Aga palun keilas kohtume!
                  nr 12

Kommentaar

vähem möla rohkem tegusid... head jaani

Kommentaar

lelle - emmaste siis 27.06 tõsine mäng tuleb peale jaani loodame et hiidlased jätavad mandri meestele ka mõne kannu kodu õlut.

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
                        lelle - emmaste siis 27.06 tõsine mäng tuleb peale jaani loodame et hiidlased jätavad mandri meestele ka mõne kannu kodu õlut.
                        tingimusel, et te need enne mängu ära joote
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Ilusat jaani kõigile ka Pärnust ja ärge täis peaga sõitma minge.Peatse kohtumiseni.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                            tingimusel, et te need enne mängu ära joote
                            selles päris kindel ei ole

Kommentaar

Head jaani lugupeetud neljanda liiga lääne pallurid!

Kommentaar

Lelle 2:1 Emmaste

Lelle on teinud tubli tõusu tabels ja hoiab liidripositsiooni tabeli teises pooles.

Keegi võiks lühikese ülevaate ka anda toimunud kohtumisest.

Kommentaar

Working...
                                X