Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tabasalu-metropool mäng oli viisakas ja möödus ilma suurema jama ja mõlata. esimene poolaeg oli metropoolil võimalus kuid postis olnud kaitsja suutis palli ära lüüa. siis karistasime neid ja 1-0 tabasalu ees. teine poolaeg karistati vastu. nurgalöögist tekkinud olukord...ründaja lükkas palli ootamatult maast väravavahi käe alt läbi ja kaitsja ebakorrektne puude seis 1-1. viimasel 5 minutil oli veel tabasalul võimalus ette minna kuid joonest 3cm kauguselt suutis metropool veereva palli puhtaks lajatada. oleks võimalused läinud oleks 2-2 aga paraku jäi 1-1
1-1. viimasel 5 minutil oli veel tabasalul võimalus ette minna kuid joonest 3cm kauguselt suutis metropool veereva palli puhtaks lajatada. oleks võimalused läinud oleks 2-2 aga paraku jäi 1-1
Ma loodan, et foorumis võib vastaseid kiita ka:-) Alexela oli hea meeskond te väsitasite meid ikka päris ära (vähemalt mind). Aga ma tahtsin tegelikult seda öelda, et te olite esimene meeskond kes koristas oma pingi ümbruse ära. Aitäh mängu ja hoolivuse eest meie jalgpalliväljaku vastu.
Metropool - Tabasalu... Tõesti hea ja põnev mäng. Põnevus säilis lõpuvileni. Esimene poolaeg oli Tabasalu parem, teine poolaeg olime meie paremad.Viik oli õiglane tulemus!
Ma loodan, et foorumis võib vastaseid kiita ka:-) Alexela oli hea meeskond te väsitasite meid ikka päris ära (vähemalt mind). Aga ma tahtsin tegelikult seda öelda, et te olite esimene meeskond kes koristas oma pingi ümbruse ära. Aitäh mängu ja hoolivuse eest meie jalgpalliväljaku vastu.
lelle - emmaste siis 27.06 tõsine mäng tuleb peale jaani loodame et hiidlased jätavad mandri meestele ka mõne kannu kodu õlut.
tingimusel, et te need enne mängu ära joote
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar