Algselt postitas KarliK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustHansanet esiliigasseSee lõputu võrrand..
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustMadalalaubalisus ...
Mis madalalaubalisusega siin pistmist on, kust sa tead mis järgmine hooaeg juhtuda võib, nõmme kalju oli ju ka kunagi kolmandas liigas,
Kommentaar
-
Soccernetil soovitaks võimalusel kindlasti kolmanda liiga hõng ära nuusutada. Praeguse koosseisu pluss veel mõnede täiendustega peaksite seal hakkama saama küll, ma usun. Eriti kui suudate stabiilselt sama mängu näidata nagu meie vastu teises ringis. Meie enda üürike visiit samm kõrgemale näitas siiski ilmekalt, et kolmanda ja neljanda liiga klubide tasemevahe on ikkagi üsna selge. Kuigi tuleb tunnistada, et ka neljanda põhjatsooni keskmine tase on aasta-aastalt kõvasti ühtlasemaks ja paremaks muutunud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustSoccernetil soovitaks võimalusel kindlasti kolmanda liiga hõng ära nuusutada. Praeguse koosseisu pluss veel mõnede täiendustega peaksite seal hakkama saama küll, ma usun. Eriti kui suudate stabiilselt sama mängu näidata nagu meie vastu teises ringis. Meie enda üürike visiit samm kõrgemale näitas siiski ilmekalt, et kolmanda ja neljanda liiga klubide tasemevahe on ikkagi üsna selge. Kuigi tuleb tunnistada, et ka neljanda põhjatsooni keskmine tase on aasta-aastalt kõvasti ühtlasemaks ja paremaks muutunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustMa usun, et kui Hansanet ise selle välja ütleks, poleks probleemi, aga kui suvalised ja Hansanetiga mitteseotud isikud lahmivad ja skandeerivad utoopiat, siis loen seda mõnituseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rooma Vaata postitustJyrka, kahjuks pean sinuga mitten6ustuma. Olulist tasemevahet ma kyll ei n2e. Mis aga eristab neid, kes on sinna p22senud ja seal pysivad v2ljalangejatest on stabiilsus ja distsipliin.??
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustno kuule??? Lival sport = Jalgpallihaigla??
b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas KarliK Vaata postitustTervitaks Mercuri nr. 17't!
Kõike paremat,
(FC Soccerneti andunud "pedekari")
Lugupidamisega,
17
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustMa usun, et kui Hansanet ise selle välja ütleks, poleks probleemi, aga kui suvalised ja Hansanetiga mitteseotud isikud lahmivad ja skandeerivad utoopiat, siis loen seda mõnituseks.
Mina loen seda foorumit siin harrastajate vutimeeste avalikuks kokkutulemiskohaks.Mitte suvaliseks syljetopsiks,et k2in ja oksendan m6nitades k6igil n2od t2is.Ei mingit ettehoiatamist ega p2rast vabandamist,lihtsalt pasandab! Tekib kysimus,kumb see loll targutaja on,kas see,kes tuleb esimest korda siia teemasse,kui hooaeg l6pusirgel,ja hakkab kakale,v6i tollel,kes hoiab k2tt pulsil koguaeg? Ma ei v6taks endale sellist 6igustki,et minna n2iteks l6unapiirkonda,seal kellelegi irvitades p2he kusta ja siis arglikult uttu t6mmata.See on naturaalne anonyymne-delfilik tyhikargamine.Vahe on sees,kas oma m2tta otsast r22kimine v6i suvaline lahmimine.Sa,probleemivanemad tulid selleks,et norida ja ilkuda voi tead sa jalgpalli madalamast liigast rohkem kui paar m2ngivat s6pra? Raske 6elda,kas sellistel seppadel on spordiasjadest yldse 6ige arusaam.
p.s. Jalkahaigla ei pea yldse v6rduma Livaliga,vaid v6ib neid iga hetk ka v6ita.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustTegelt oli isu juba siis s6na sekka 6elda,kui Silver leidis,et kuskilt on v2lja karanud j2rjekordne ajuhiiglane.Mulle endale j2i paar lehekylge tagasi ette postitaja 'probleemivanemad'.
Mina loen seda foorumit siin harrastajate vutimeeste avalikuks kokkutulemiskohaks.Mitte suvaliseks syljetopsiks,et k2in ja oksendan m6nitades k6igil n2od t2is.Ei mingit ettehoiatamist ega p2rast vabandamist,lihtsalt pasandab! Tekib kysimus,kumb see loll targutaja on,kas see,kes tuleb esimest korda siia teemasse,kui hooaeg l6pusirgel,ja hakkab kakale,v6i tollel,kes hoiab k2tt pulsil koguaeg? Ma ei v6taks endale sellist 6igustki,et minna n2iteks l6unapiirkonda,seal kellelegi irvitades p2he kusta ja siis arglikult uttu t6mmata.See on naturaalne anonyymne-delfilik tyhikargamine.Vahe on sees,kas oma m2tta otsast r22kimine v6i suvaline lahmimine.Sa,probleemivanemad tulid selleks,et norida ja ilkuda voi tead sa jalgpalli madalamast liigast rohkem kui paar m2ngivat s6pra? Raske 6elda,kas sellistel seppadel on spordiasjadest yldse 6ige arusaam.
p.s. Jalkahaigla ei pea yldse v6rduma Livaliga,vaid v6ib neid iga hetk ka v6ita.räägi parem mis teie saaliplaanid seeasta on?
b-day
Kommentaar
-
Sel teisel arvutil on sihuke porr klaviatuur,ei saa mina aru,kuda neid sinna võluda...Siin saab selle eest hästi,üritan nüüd kaotatu kähku tasa teha-sääsk,türa,võileib,hiiu stäädion
Saalis jätkub nagu eelmine aasta,Trummi,Olympic,Haigla ja mõned vahvad sellid veel ühendavad väed ja stardivad võidumõtetega esiliigasse SK Sparta nime all,kus ühtlasi hakkavad toimuma mängud ja trennid.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar