Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KarliK Vaata postitust
    Tervitaks Mercuri nr. 17't!

Kõike paremat,
    (FC Soccerneti andunud "pedekari")
    Sa oled see kes seal platsi ääres sihvkasi järas ja karjus et kohtunik on pede???

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
      Hansanet esiliigasse
      Madalalaubalisus ...
      See lõputu võrrand..

Kommentaar

Algselt postitas Taux007 Vaata postitust
        Madalalaubalisus ...
        just!! Ma tunnen kuidas mu IQ sinu kõrval ennast kokku pakib.
        Mis madalalaubalisusega siin pistmist on, kust sa tead mis järgmine hooaeg juhtuda võib, nõmme kalju oli ju ka kunagi kolmandas liigas,

Kommentaar

Soccernetil soovitaks võimalusel kindlasti kolmanda liiga hõng ära nuusutada. Praeguse koosseisu pluss veel mõnede täiendustega peaksite seal hakkama saama küll, ma usun. Eriti kui suudate stabiilselt sama mängu näidata nagu meie vastu teises ringis. Meie enda üürike visiit samm kõrgemale näitas siiski ilmekalt, et kolmanda ja neljanda liiga klubide tasemevahe on ikkagi üsna selge. Kuigi tuleb tunnistada, et ka neljanda põhjatsooni keskmine tase on aasta-aastalt kõvasti ühtlasemaks ja paremaks muutunud.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Ma usun, et kui Hansanet ise selle välja ütleks, poleks probleemi, aga kui suvalised ja Hansanetiga mitteseotud isikud lahmivad ja skandeerivad utoopiat, siis loen seda mõnituseks.
            See lõputu võrrand..

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
              Soccernetil soovitaks võimalusel kindlasti kolmanda liiga hõng ära nuusutada. Praeguse koosseisu pluss veel mõnede täiendustega peaksite seal hakkama saama küll, ma usun. Eriti kui suudate stabiilselt sama mängu näidata nagu meie vastu teises ringis. Meie enda üürike visiit samm kõrgemale näitas siiski ilmekalt, et kolmanda ja neljanda liiga klubide tasemevahe on ikkagi üsna selge. Kuigi tuleb tunnistada, et ka neljanda põhjatsooni keskmine tase on aasta-aastalt kõvasti ühtlasemaks ja paremaks muutunud.
              Jyrka, kahjuks pean sinuga mitten6ustuma. Olulist tasemevahet ma kyll ei n2e. Mis aga eristab neid, kes on sinna p22senud ja seal pysivad v2ljalangejatest on stabiilsus ja distsipliin.

Kommentaar

Ma usun, et kui Hansanet ise selle välja ütleks, poleks probleemi, aga kui suvalised ja Hansanetiga mitteseotud isikud lahmivad ja skandeerivad utoopiat, siis loen seda mõnituseks.
                mängisin seal eelmine hooaeg!! Aga mõnitusena võite alati võtta kogu mu juttu ilma kõhklusteta,

Kommentaar

Algselt postitas Rooma Vaata postitust
                  Jyrka, kahjuks pean sinuga mitten6ustuma. Olulist tasemevahet ma kyll ei n2e. Mis aga eristab neid, kes on sinna p22senud ja seal pysivad v2ljalangejatest on stabiilsus ja distsipliin.
                  no kuule??? Lival sport = Jalgpallihaigla ??

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                    no kuule??? Lival sport = Jalgpallihaigla ??
                    mis segast sa peksad?
                    b-day

Kommentaar

Algselt postitas KarliK Vaata postitust
                      Tervitaks Mercuri nr. 17't!

Kõike paremat,
                      (FC Soccerneti andunud "pedekari")
                      No ole ise ka tervitatud!
                      Lugupidamisega,
                      17

Kommentaar

Tegelt oli isu juba siis s6na sekka 6elda,kui Silver leidis,et kuskilt on v2lja karanud j2rjekordne ajuhiiglane.Mulle endale j2i paar lehekylge tagasi ette postitaja 'probleemivanemad'.

Mina loen seda foorumit siin harrastajate vutimeeste avalikuks kokkutulemiskohaks.Mitte suvaliseks syljetopsiks,et k2in ja oksendan m6nitades k6igil n2od t2is.Ei mingit ettehoiatamist ega p2rast vabandamist,lihtsalt pasandab! Tekib kysimus,kumb see loll targutaja on,kas see,kes tuleb esimest korda siia teemasse,kui hooaeg l6pusirgel,ja hakkab kakale,v6i tollel,kes hoiab k2tt pulsil koguaeg? Ma ei v6taks endale sellist 6igustki,et minna n2iteks l6unapiirkonda,seal kellelegi irvitades p2he kusta ja siis arglikult uttu t6mmata.See on naturaalne anonyymne-delfilik tyhikargamine.Vahe on sees,kas oma m2tta otsast r22kimine v6i suvaline lahmimine.Sa,probleemivanemad tulid selleks,et norida ja ilkuda voi tead sa jalgpalli madalamast liigast rohkem kui paar m2ngivat s6pra? Raske 6elda,kas sellistel seppadel on spordiasjadest yldse 6ige arusaam.

p.s. Jalkahaigla ei pea yldse v6rduma Livaliga,vaid v6ib neid iga hetk ka v6ita.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                          Tegelt oli isu juba siis s6na sekka 6elda,kui Silver leidis,et kuskilt on v2lja karanud j2rjekordne ajuhiiglane.Mulle endale j2i paar lehekylge tagasi ette postitaja 'probleemivanemad'.

Mina loen seda foorumit siin harrastajate vutimeeste avalikuks kokkutulemiskohaks.Mitte suvaliseks syljetopsiks,et k2in ja oksendan m6nitades k6igil n2od t2is.Ei mingit ettehoiatamist ega p2rast vabandamist,lihtsalt pasandab! Tekib kysimus,kumb see loll targutaja on,kas see,kes tuleb esimest korda siia teemasse,kui hooaeg l6pusirgel,ja hakkab kakale,v6i tollel,kes hoiab k2tt pulsil koguaeg? Ma ei v6taks endale sellist 6igustki,et minna n2iteks l6unapiirkonda,seal kellelegi irvitades p2he kusta ja siis arglikult uttu t6mmata.See on naturaalne anonyymne-delfilik tyhikargamine.Vahe on sees,kas oma m2tta otsast r22kimine v6i suvaline lahmimine.Sa,probleemivanemad tulid selleks,et norida ja ilkuda voi tead sa jalgpalli madalamast liigast rohkem kui paar m2ngivat s6pra? Raske 6elda,kas sellistel seppadel on spordiasjadest yldse 6ige arusaam.

p.s. Jalkahaigla ei pea yldse v6rduma Livaliga,vaid v6ib neid iga hetk ka v6ita.
                          no ma räägin Raivo me ilgelt head ju räägi parem mis teie saaliplaanid seeasta on?
                          b-day

Kommentaar

krt raivo, miks sa täpitähti ei kasuta? jõle piin on seda numbrite-tähtede segu lugeda

Kommentaar

Sel teisel arvutil on sihuke porr klaviatuur,ei saa mina aru,kuda neid sinna võluda ...Siin saab selle eest hästi,üritan nüüd kaotatu kähku tasa teha-sääsk,türa,võileib,hiiu stäädion

Saalis jätkub nagu eelmine aasta,Trummi,Olympic,Haigla ja mõned vahvad sellid veel ühendavad väed ja stardivad võidumõtetega esiliigasse SK Sparta nime all,kus ühtlasi hakkavad toimuma mängud ja trennid.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Trummi SK - FC Majandusmagister - : 1
                                mis nüüd siis?

Kommentaar

Working...
                                X