Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No ma olen enam kui 100 prosa kindel et kalju 2 ei kirjutanud valesti seda nime-Sa urmar oled ikka paras totu

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Väike viga Kalju II poolt, ülesandmislehele kanti Raimo Rand, aga tegelt mängib Rando Rand. Peaaegu oleks asi karmiks läinud.
    I`m not scared of dying, I just dont want to

Kommentaar

Algselt postitas vpiigo Vaata postitust
      No ma olen enam kui 100 prosa kindel et kalju 2 ei kirjutanud valesti seda nime-Sa urmar oled ikka paras totu
      Mul on sellised andmed, et kirjutas küll. Aga vahet pole, nüüd on õige.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Väike viga Kalju II poolt, ülesandmislehele kanti Raimo Rand, aga tegelt mängib Rando Rand. Peaaegu oleks asi karmiks läinud.
        ma väga kahtlen, et Aniko sinna Raimo kirjutas. Pigem oli seal vist käekirja lugemisega probleeme.
        Nõmme BSC OlyBet
        www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
        www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
        www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
          sellest ajast kui kink ja vosko tamme auto eest mängima hakkasid.

Nice try, aga tõsiselt? Kas lohutuseks, et Socceri eest mängimata jäi või on Kalevil väravavahid otsas?

Kommentaar

socceri eest jäi mängimata ja kalevil olid vist vigastatud teised kiiprid.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas don Vaata postitust
              ma väga kahtlen, et Aniko sinna Raimo kirjutas. Pigem oli seal vist käekirja lugemisega probleeme.
              Ma arvan, et ta kirjutas sinna suurte tähtedega REDIS ja kui seda kiiresti lugeda halva valguse käes, siis võib Raimo Randi nime sealt välja küll pigistada...

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust
                Ma arvan, et ta kirjutas sinna suurte tähtedega REDIS ja kui seda kiiresti lugeda halva valguse käes, siis võib Raimo Randi nime sealt välja küll pigistada...
                just nii oligi, ma ei julgenud seda avalikustada.

Kommentaar

Algselt postitas homeworld Vaata postitust
                  Kes on "taku" ?
                  Taku on see kes sygas tikuga perset .Kiviõli kohta nii palju et Kabashov oli ajand suht suure ja arvestatava hulga oma kasvandikke kokku lisaks Takile Atsile ja Voskole olid ju veel Apalinski vennad Lõssanovid Mamedov jne Taki ja Ats on muidugi Tiiduse kasvandikud aga noorest peale ju koos mängitud ja minu arust on see mõnus kingitus treenerile et kutid viitsisid kokku tulla ja mängida vahet pole mis liigas.Ma nyyd täpselt ei mäleta kas see oli eelmisel v yleeelmisel aastal kui Neemelo ja Teever mängisid 3 liiga pundi eest nii et minu meelest pole siin midagi halba

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                    Taku on see kes sygas tikuga perset .Kiviõli kohta nii palju et Kabashov oli ajand suht suure ja arvestatava hulga oma kasvandikke kokku lisaks Takile Atsile ja Voskole olid ju veel Apalinski vennad Lõssanovid Mamedov jne Taki ja Ats on muidugi Tiiduse kasvandikud aga noorest peale ju koos mängitud ja minu arust on see mõnus kingitus treenerile et kutid viitsisid kokku tulla ja mängida vahet pole mis liigas.Ma nyyd täpselt ei mäleta kas see oli eelmisel v yleeelmisel aastal kui Neemelo ja Teever mängisid 3 liiga pundi eest nii et minu meelest pole siin midagi halba
                    Minu arust ka asjalik. Mõned tüübid said näiteks nende vastu mängida, mis ka ju suht tore.Arvan ma. täiesti offtopic kysimus, kas asicsi tiigritega saab mängida normaalselt seal?on keegi mingi ketsiga proovinud?

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                      sellest ajast kui kink ja vosko tamme auto eest mängima hakkasid.
                      noo treeneril head tutvused

Kommentaar

Unibet tuli raskest seisust välja, poolfinaalis kaks korda taha jäänuna, tuldi järgi ja pennaldega vajutati ära. Rannamehed olid täna saalis omal kohal, mäng oli ilus, palju õnne, töövõit!
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
                          Minu arust ka asjalik. Mõned tüübid said näiteks nende vastu mängida, mis ka ju suht tore.Arvan ma. täiesti offtopic kysimus, kas asicsi tiigritega saab mängida normaalselt seal?on keegi mingi ketsiga proovinud?
                          ise olen mänginud 2a sama tiigritega mi sul arvatavasti, ja saab enam kui lebolt, ei ole sellist vajumist nagu selle balti jaama sussiga või selle sport sussiga, sest asicsi suss ikkagi tipptase
                          i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                            ise olen mänginud 2a sama tiigritega mi sul arvatavasti, ja saab enam kui lebolt, ei ole sellist vajumist nagu selle balti jaama sussiga või selle sport sussiga, sest asicsi suss ikkagi tipptase
                            300krooni tipptaset :P olgu. aitäh info eest

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
                              300krooni tipptaset :P olgu. aitäh info eest
                              kus neid näha ja osta oleks võimalik

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Unibet tuli raskest seisust välja, poolfinaalis kaks korda taha jäänuna, tuldi järgi ja pennaldega vajutati ära.
                                Kohe ettevõte lõi väravaid?

Kommentaar

Working...
                                X