Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mainin ka seda et tammeautol oli pingil ka käputäisnoori kes oleks saanud sealt häid kogemusi.

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
      Ja enne kui magama minna kommenteeriks veel siinseid ülekuumenevaid tundeid veidi.
      TO WARREN - Ma ei saa aru miks sa Urmari peale kuri oled. Tema tegeleb vaid kodulehega ja tulemuste sisestamisega. Vaevalt et tal mingit sõnaõigust selleks on kuhu keegi vilistama läheb.
      TO PIAOVIAOPIUVIAO - Selleks et oleks teie väravavaht mängida saanud oleks enne turniiri pidanud tegema kirjaliku taotluse. Nii lihtne see ongi. Velldorisel oli see tehtud ja nii sai nende mängija seal ka mängida.
      Kindlasti oleks võinud penaltiseeria minna ka teisiti kui teil oleks põhiväravavaht platsil olnud. Aga tublid olite niigi. Ma küll ei näe põhjust kurvastamiseks. Pigem peaksite oma hea mänguga rahul olema. Eks see poolfinaal omamoodi finaalivääriline ka oli.
      a meile ei antud tol hetkel teada ka ,et tuleb eriluba, meie arvasime et välisliiga baasil on see eriluba, ehk siis kehitib ka siin. aga see selleks. ei ole hullu.
      a ja muide Egon, kas seda filmi kuidagi võimalik soetada ka endale, mida sa filmisid?
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
        jube kena küll eks. putsi meil ei lastud põhiväravavahil mängida , ja tõite põhjuseks et on liiga noor? ehks siis 15? persse, VELLDORISES poisid olid kõik 1994 ja neil lasite mängida? selline asi ajas väga väga närvi
        Fakti huvides olgu ära märgitud, et Veldorisel oli turniiril ainult üks 1994 sünd. poiss, kellele siiski ei olnud kirjalikult eriluba taodeldud, vaid selle said nad koos minuga enne turniiri sekretärjaadist, kus minul oli erinevalt Veldorisest tehtud kirjalik eriloa taotlus Kalju III väravavahile.
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

kas meistriliiga turniiri näeb neti kaudu ka?
          ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitust
            kas meistriliiga turniiri näeb neti kaudu ka?
            Jah,näeb küll.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Tänasest turniirist ka siis väikene reaalaeg koos väravalööjatega

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Tänasest turniirist ka siis väikene reaalaeg koos väravalööjatega
                http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/news...s&news_id=1085
                kas raimo rand juba mitte tabasalu II eest ei pelanud? sai väravagi kirja mu arust. või on nimekaim?

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                  kas raimo rand juba mitte tabasalu II eest ei pelanud? sai väravagi kirja mu arust. või on nimekaim?
                  rando rand peaks olema ma usun, ehk siis mingi kirja viga(kogemata sassi aetud)

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                    Väike viga Kalju II poolt, ülesandmislehele kanti Raimo Rand, aga tegelt mängib Rando Rand. Peaaegu oleks asi karmiks läinud.

Kommentaar

varsti panen koosseisud ka üles.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Väike viga Kalju II poolt, ülesandmislehele kanti Raimo Rand, aga tegelt mängib Rando Rand. Peaaegu oleks asi karmiks läinud.
                        No ma ei tea Kalju, see ei ole enam naljakas. Ausalt ei ole. Nii palju soperdamist pole vist küll ükski meistriliiga klubi suutnud varem teha kui Kalju ainult ühe aastaga.

Kommentaar

Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitust
                          mida kuradit? keda su 3. liiga huvitab?
                          kle tatt..püüa olla nyyd!!!!
                          nr 12

Kommentaar

Pragi#4 ära ulu.

Kommentaar

Algselt postitas MatiLume Vaata postitust
                              Pragi#4 ära ulu.
                              See pole teema kes ulub, viskab üle kui ühe küsimuse peale mingi diislimagnaat kõrri hüppab.

Kommentaar

keegi ei hüpanud sulle kõrri...n2rvidega on ikka kõik korras?
                                nr 12

Kommentaar

Working...
                                X