Mainin ka seda et tammeautol oli pingil ka käputäisnoori kes oleks saanud sealt häid kogemusi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustJa enne kui magama minna kommenteeriks veel siinseid ülekuumenevaid tundeid veidi.
TO WARREN - Ma ei saa aru miks sa Urmari peale kuri oled. Tema tegeleb vaid kodulehega ja tulemuste sisestamisega. Vaevalt et tal mingit sõnaõigust selleks on kuhu keegi vilistama läheb.
TO PIAOVIAOPIUVIAO - Selleks et oleks teie väravavaht mängida saanud oleks enne turniiri pidanud tegema kirjaliku taotluse. Nii lihtne see ongi. Velldorisel oli see tehtud ja nii sai nende mängija seal ka mängida.
Kindlasti oleks võinud penaltiseeria minna ka teisiti kui teil oleks põhiväravavaht platsil olnud. Aga tublid olite niigi. Ma küll ei näe põhjust kurvastamiseks. Pigem peaksite oma hea mänguga rahul olema. Eks see poolfinaal omamoodi finaalivääriline ka oli.
a ja muide Egon, kas seda filmi kuidagi võimalik soetada ka endale, mida sa filmisid?i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustjube kena küll eks. putsi meil ei lastud põhiväravavahil mängida , ja tõite põhjuseks et on liiga noor? ehks siis 15? persse, VELLDORISES poisid olid kõik 1994 ja neil lasite mängida? selline asi ajas väga väga närvi"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitustkas meistriliiga turniiri näeb neti kaudu ka?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTänasest turniirist ka siis väikene reaalaeg koos väravalööjatega
http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/news...s&news_id=1085
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustkas raimo rand juba mitte tabasalu II eest ei pelanud? sai väravagi kirja mu arust. või on nimekaim?
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustkas raimo rand juba mitte tabasalu II eest ei pelanud? sai väravagi kirja mu arust. või on nimekaim?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVäike viga Kalju II poolt, ülesandmislehele kanti Raimo Rand, aga tegelt mängib Rando Rand. Peaaegu oleks asi karmiks läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitustmida kuradit? keda su 3. liiga huvitab?nr 12
Kommentaar
-
Algselt postitas MatiLume Vaata postitustPragi#4 ära ulu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar