Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Õige Eesti mehe jook on õlu.
    Järgmine kord jooge seda ja äkki siis võidate. Rõhk on sõnal ÄKKI.

Rein leiab need "paremad" PLOOMID üles
    Olen see kes olen

Kommentaar

Mu arust on see saalijalgpall üks kirbutsirkus (pean silmas seda aastalõpu turniiri).
      Milleks seda vaja üldse on?
      Futsal on muidugi teineteema.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mu arust on see saalijalgpall üks kirbutsirkus (pean silmas seda aastalõpu turniiri).
        Milleks seda vaja üldse on?
        Futsal on muidugi teineteema.
        cirk uehal, klouna zabqli
        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
          cirk uehal, klouna zabqli
          Tsirk ujehal, klouna sabõli
          Palun rääkige eesti keeles. Teie jutt ei pruugi olla kõigile arusaadav
          Juhul kui te eesti keelt ei oska, siis vastake vene keeles edasi. Annan andeks .
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
            muig, huvitav kuidas Lival ja Kotkad ühest grupist koos edasi saavad poolfinaalidesse?
            Mis ajast Viljandi Tallinn on?
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Sellel aastal siis eelmise aasta finalistid Saue - Lival juba alagrupis koos. Sauekad igatahes annavad endast parima, et eelmise aasta napi 2:3(lival lõi võiduvärava viimastel sekunditel) kaotuse eest võtta revanš, ülejäänud las minna nii nagu peab. Kui õnnestub finaali jõuda, siis poleks paha kui vastaseks oleks vanad sõbrad Koselt!
              http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Arvata on ,et viljandi Jk kotkad võidavad ju ära !

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                  Mis ajast Viljandi Tallinn on?
                  minuviga, olen Viljandi satsiga harjunud, Tallinna omad jäid märkamata

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    Sparta särgid olid ainult ja paar meest ka Spartasse kuuluvad, samas mängisid nad hooajal ka Trummi eest. Pluss 3 leegionäri kellest üks on endine trummikas ja läheb sinna ka tagasi ja üks kel plaanis ka Trummiga liituda!
                    Nii et "ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased" on pullikaka
                    Ma ju ütlesin, et ma võin eksida

Kommentaar

Minu panused täna Livalile
                      ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

täielikud ohmud ikka , turniir käinud tund ja pool , ja ei ühtegi tulemust http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/news...s&news_id=1078
                        leheküljel .
                        Varasemalt olid kõik tulemused väga kiiresti üleval, aga Nüüd kui VAJA.. mitte sittagi .

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                          täielikud ohmud ikka , turniir käinud tund ja pool , ja ei ühtegi tulemust http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/news...s&news_id=1078
                          leheküljel .
                          Varasemalt olid kõik tulemused väga kiiresti üleval, aga Nüüd kui VAJA.. mitte sittagi .
                          Ära liiga kuri ole, nüüd saad vajaliku tulemuse kätte. Mitte küll oodatud, aga olemas ta on.

Kommentaar

Tänan siiski;D , võiks mingi 3 meeskonnavahel surnud rind tulla

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                              Tänan siiski;D , võiks mingi 3 meeskonnavahel surnud rind tulla
                              Sisuliselt VILJ Kotkad out,Saue vs Lival otsustab edasipääseja
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Tsirk ujehal, klouna sabõli
                                Palun rääkige eesti keeles. Teie jutt ei pruugi olla kõigile arusaadav
                                Juhul kui te eesti keelt ei oska, siis vastake vene keeles edasi. Annan andeks .
                                õige lause sellise rumala arvamuse pealE " TSIRKUS LÄKS ÄRA, AGA KLOUNID UNUSTATI MAHA"

Kommentaar

Working...
                                X