Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tegelinzky Vaata postitust
    Sellel aastal siis eelmise aasta finalistid Saue - Lival juba alagrupis koos. Sauekad igatahes annavad endast parima, et eelmise aasta napi 2:3(lival lõi võiduvärava viimastel sekunditel) kaotuse eest võtta revanš, ülejäänud las minna nii nagu peab. Kui õnnestub finaali jõuda, siis poleks paha kui vastaseks oleks vanad sõbrad Koselt!
    Maagiline viigivärav 15 sekki enne lõppu oli Sauele kindlasti piisavaks revanzhiks.

Kommentaar

Saue saigi edasi.....Lõpetati küll alagrupp võrdsete punktidega,aga...Saue oli mängudes resultatiivsem, ehk et siis...rohkem väravaid..kuigi,nagu aru sain,väravatevahe sama...
      trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

Äkki keegi oskab öelda,kust saaks aastalõpu turniiri pilte? võiks olla kolmanda liiga viimaste ja neljanda liiga esimeste pilte
        Kuusalu JK Rada , #92 !:deemon

Kommentaar

nr 12

Kommentaar

esimese päeva 4. liiga turniirist ei teind keegi pilte ?

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
              mõned pildid siiski on aga neid vähe:s

Sinises vormis siis FC Abja,kes turniiri võitis.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                Minu ennustus siis tänaseks -
                1.LiVal
                2.Keskerakonna JK II
                3. Kärdla LM
                4.Tallinna Kotkad

Sa oled uskumatu fotograaf....sa suudad ka ennast jäädvustada...aga kõht ununes ;o)
                Tean seda omast käest ,et kui korra ennast lõdvaks lased on kohe keegi seda märkamas.
                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

kõik kes pilte tegid, võiksid nii kenad olla ja piltide lingid siia foorumisse visata

Kommentaar

Miks liidu leht nii kaootiliselt seda kajastab. Esikolmiku nimekiri on ainult eilselt turniirilt. Pole ju raske paberi pealt sisse toksida, või on?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kolmanda liiga esimese turniiri võit siis Tallinna JK Kotkastele,turniiri tasavägisemaks mänguks osutus poolfinaal legonII vastu,finaalis purustati saue jk 4:0

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
                        Siis ma kahjuks ise mängisin ja pildid jäid tegemata
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                          Sa oled uskumatu fotograaf....sa suudad ka ennast jäädvustada...aga kõht ununes ;o)
                          Tean seda omast käest ,et kui korra ennast lõdvaks lased on kohe keegi seda märkamas.
                          No mis teha vanusega tekib mõnel mehel selline asjandus kõhu peale Aga loodame et kui tervis tagasi saab ka sellest lahti
                          Trummi JK nr. 85
                          keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
                            Ma ise mängisin Tapa poolt. Kapten olin.
                            Meil läks endal esimene mäng väga halvasti ... see on see harjumatus sellise väljaku suhtes. Ma saan aru sellest, et pandi see kunstmuru sinna ... see on ok!
                            Aga krdi võiks ju enne põranda korda teha ... see oli enne seda kunstmuru väga halvas korras ... paljudes kohtades(eriti äärtes) põrand vajus...
                            Sellele pandi veel vaip ka peale, mis iseenesest on pehme ... mõnedes väljaku kohtades oli tunne nagu mängiks kuskil sool . imelik küll

Muide ... See Trummi SK oli Sparta SK. Nad käisid ka meil saalijalgpalli turniiril eelmisel aastal. Ma võin ka eksida muidugi, aga minu arust olid ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased. Ja ausalt öeldes ei jätnud nad väga tugevat muljet. Pärast jälgides Trummi mängu Metropooliga ei saanud keegi Tapa võistkonnast aru, kuidas suudeti neile kaotada. Aga see selleks Aga igati normaalne sats...ei olnud vähemalt mölisemist nagu seda mõnikord on.

Metropooliga mängu võtsime juba väga rahulikult. Veeretasime palli. Ründajad tegid ka väga hästi oma töö ära. Ma ise ei oodanudki sellist seisu, kuna peale neid ennustusi arvasin, et on väga tugev võistkond

Rolling Doorsiga mängisime juba nii nagu tahtsime ... seal oli juba selge, et Trummi saab edasi ... siis tormasid ka kaitsjad ründe ja enam ei huvitanudki see, et võime kaotada sellise kerge suhtumisega tuli ka 3:0 võit.

Järgmine aasta võiks ikka alagrupist 2 võistkonda edasi saada ... see lisaks juurde 4 lisamängu(veerandfinaalid) ehk 1 tund ... ega see kellelgi tüki küljest ära ei võta ju
                            Ma ise mängisin Trummi eest. Kapten olin.

Mängisime ka eelmine aasta esimese mängu ja oli harjumatu tunne, nagu soos ,aga kõigil on ju VÕRDSED tingimused. Isiklik arvamus, et saali jalanõu on tunduvalt parem kui kunstmuru, ei uju nii hullult seal pinnal.

Trummi 11st mängijast 7 olid puhtad oma mehed, 3 koos treenivad ja järgmine aasta liituvad. Ning üks(turniiri parim mängija) oli Olympicust, kuid teadupärast on Trummi olnud liigades juba 3 aastat Olympicu duubel ja sellegi mehega treenitakse koos ning teatakse läbi ja lõhki. Et sulle selgeks teha, siis oli see asi Sparta Spordiklubile väikseks aastalõpu reklaamiks, et nende särkidega mängisime. Sparta, suht uus SK, jalgpalliosa peamine rõhk on ranna- ja saalijalgpall ning mängijad on kokku pandud Trummist, Olympicust ja Kohilast + veel mõned pallurid...Trummisse ja Spartasse kuulutakse paralleelselt .., tore siiski, et väike kõditav "petekas" läbi läks. Me ei tahtnud satsi liiga tugevaks ka ajada ja jätsime viimasel hetkel välja olümpiamees A.Budõlini...Aga kus oli Teie Demidjuk?

Mängust nii palju, et taktika koha pealt oled sa ilmselt veel noor ja roheline , ära nüüd solvu. Kaotada võib KÕIGILE, ei maksa olla üleolev! Meil oli Metropooliga(kuigi ma usun vähem ennustustesse, kui sa) väike ärevus sees, et ikka kasvõi viigiga kindlustada edasipääs, me ei saanud lühikese mänguaja jooksul krambist lahti ja õiget koosseisu platsile. Alati loeb, mis mängus on! Suure tahtmisega ei tule kõik välja, pingevabalt on hoopis teine mängida, kuid siiski ka mitte kergem. Väike osa pole Kalevi hallis ka õnnel. Kuid näiteks 3.-nda koha mängus oli pinge maas, sest paar korda oleme 4.-ndad juba olnud, ja seekord klappis ladusalt.

Järgmine aasta jälle, kõike paremat!
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Õige Eesti mehe jook on õlu.
                              Järgmine kord jooge seda ja äkki siis võidate. Rõhk on sõnal ÄKKI.
                              äkki võib ka püksi tulla

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Ma ise mängisin Trummi eest. Kapten olin.

Mängisime ka eelmine aasta esimese mängu ja oli harjumatu tunne, nagu soos ,aga kõigil on ju VÕRDSED tingimused. Isiklik arvamus, et saali jalanõu on tunduvalt parem kui kunstmuru, ei uju nii hullult seal pinnal.

Trummi 11st mängijast 7 olid puhtad oma mehed, 3 koos treenivad ja järgmine aasta liituvad. Ning üks(turniiri parim mängija) oli Olympicust, kuid teadupärast on Trummi olnud liigades juba 3 aastat Olympicu duubel ja sellegi mehega treenitakse koos ning teatakse läbi ja lõhki. Et sulle selgeks teha, siis oli see asi Sparta Spordiklubile väikseks aastalõpu reklaamiks, et nende särkidega mängisime. Sparta, suht uus SK, jalgpalliosa peamine rõhk on ranna- ja saalijalgpall ning mängijad on kokku pandud Trummist, Olympicust ja Kohilast + veel mõned pallurid...Trummisse ja Spartasse kuulutakse paralleelselt .., tore siiski, et väike kõditav "petekas" läbi läks. Me ei tahtnud satsi liiga tugevaks ka ajada ja jätsime viimasel hetkel välja olümpiamees A.Budõlini...Aga kus oli Teie Demidjuk?

Mängust nii palju, et taktika koha pealt oled sa ilmselt veel noor ja roheline , ära nüüd solvu. Kaotada võib KÕIGILE, ei maksa olla üleolev! Meil oli Metropooliga(kuigi ma usun vähem ennustustesse, kui sa) väike ärevus sees, et ikka kasvõi viigiga kindlustada edasipääs, me ei saanud lühikese mänguaja jooksul krambist lahti ja õiget koosseisu platsile. Alati loeb, mis mängus on! Suure tahtmisega ei tule kõik välja, pingevabalt on hoopis teine mängida, kuid siiski ka mitte kergem. Väike osa pole Kalevi hallis ka õnnel. Kuid näiteks 3.-nda koha mängus oli pinge maas, sest paar korda oleme 4.-ndad juba olnud, ja seekord klappis ladusalt.

Järgmine aasta jälle, kõike paremat!
                                Demidjukil on põlvevigastus. Kahjuks.
                                Ei noh. Ma mängisin ise ka saaliputsades, aga ikka tundus see nagu soo.
                                Väga imelik oli mängida

Kommentaar

Working...
                                X