Algselt postitas tegelinzky
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustesimese päeva 4. liiga turniirist ei teind keegi pilte ?
Sinises vormis siis FC Abja,kes turniiri võitis.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustMinu ennustus siis tänaseks -
1.LiVal
2.Keskerakonna JK II
3. Kärdla LM
4.Tallinna Kotkad
Sa oled uskumatu fotograaf....sa suudad ka ennast jäädvustada...aga kõht ununes ;o)
Tean seda omast käest ,et kui korra ennast lõdvaks lased on kohe keegi seda märkamas.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustesimese päeva 4. liiga turniirist ei teind keegi pilte ?Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustSa oled uskumatu fotograaf....sa suudad ka ennast jäädvustada...aga kõht ununes ;o)
Tean seda omast käest ,et kui korra ennast lõdvaks lased on kohe keegi seda märkamas.Aga loodame et kui tervis tagasi saab ka sellest lahti
Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustMa ise mängisin Tapa poolt. Kapten olin.
Meil läks endal esimene mäng väga halvasti ... see on see harjumatus sellise väljaku suhtes. Ma saan aru sellest, et pandi see kunstmuru sinna ... see on ok!
Aga krdi võiks ju enne põranda korda teha ... see oli enne seda kunstmuru väga halvas korras ... paljudes kohtades(eriti äärtes) põrand vajus...
Sellele pandi veel vaip ka peale, mis iseenesest on pehme ... mõnedes väljaku kohtades oli tunne nagu mängiks kuskil sool . imelik küll
Muide ... See Trummi SK oli Sparta SK. Nad käisid ka meil saalijalgpalli turniiril eelmisel aastal. Ma võin ka eksida muidugi, aga minu arust olid ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased. Ja ausalt öeldes ei jätnud nad väga tugevat muljet. Pärast jälgides Trummi mängu Metropooliga ei saanud keegi Tapa võistkonnast aru, kuidas suudeti neile kaotada. Aga see selleks Aga igati normaalne sats...ei olnud vähemalt mölisemist nagu seda mõnikord on.
Metropooliga mängu võtsime juba väga rahulikult. Veeretasime palli. Ründajad tegid ka väga hästi oma töö ära. Ma ise ei oodanudki sellist seisu, kuna peale neid ennustusi arvasin, et on väga tugev võistkond
Rolling Doorsiga mängisime juba nii nagu tahtsime ... seal oli juba selge, et Trummi saab edasi ... siis tormasid ka kaitsjad ründe ja enam ei huvitanudki see, et võime kaotada sellise kerge suhtumisega tuli ka 3:0 võit.
Järgmine aasta võiks ikka alagrupist 2 võistkonda edasi saada ... see lisaks juurde 4 lisamängu(veerandfinaalid) ehk 1 tund ... ega see kellelgi tüki küljest ära ei võta ju
Mängisime ka eelmine aasta esimese mängu ja oli harjumatu tunne, nagu soos ,aga kõigil on ju VÕRDSED tingimused. Isiklik arvamus, et saali jalanõu on tunduvalt parem kui kunstmuru, ei uju nii hullult seal pinnal.
Trummi 11st mängijast 7 olid puhtad oma mehed, 3 koos treenivad ja järgmine aasta liituvad. Ning üks(turniiri parim mängija) oli Olympicust, kuid teadupärast on Trummi olnud liigades juba 3 aastat Olympicu duubel ja sellegi mehega treenitakse koos ning teatakse läbi ja lõhki. Et sulle selgeks teha, siis oli see asi Sparta Spordiklubile väikseks aastalõpu reklaamiks, et nende särkidega mängisime. Sparta, suht uus SK, jalgpalliosa peamine rõhk on ranna- ja saalijalgpall ning mängijad on kokku pandud Trummist, Olympicust ja Kohilast + veel mõned pallurid...Trummisse ja Spartasse kuulutakse paralleelselt .., tore siiski, et väike kõditav "petekas" läbi läks.Me ei tahtnud satsi liiga tugevaks ka ajada ja jätsime viimasel hetkel välja olümpiamees A.Budõlini...Aga kus oli Teie Demidjuk?
Mängust nii palju, et taktika koha pealt oled sa ilmselt veel noor ja roheline, ära nüüd solvu. Kaotada võib KÕIGILE, ei maksa olla üleolev! Meil oli Metropooliga(kuigi ma usun vähem ennustustesse, kui sa
) väike ärevus sees, et ikka kasvõi viigiga kindlustada edasipääs, me ei saanud lühikese mänguaja jooksul krambist lahti ja õiget koosseisu platsile. Alati loeb, mis mängus on! Suure tahtmisega ei tule kõik välja, pingevabalt on hoopis teine mängida, kuid siiski ka mitte kergem. Väike osa pole Kalevi hallis ka õnnel. Kuid näiteks 3.-nda koha mängus oli pinge maas, sest paar korda oleme 4.-ndad juba olnud, ja seekord klappis ladusalt.
Järgmine aasta jälle, kõike paremat!Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÕige Eesti mehe jook on õlu.
Järgmine kord jooge seda ja äkki siis võidate. Rõhk on sõnal ÄKKI.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMa ise mängisin Trummi eest. Kapten olin.
Mängisime ka eelmine aasta esimese mängu ja oli harjumatu tunne, nagu soos ,aga kõigil on ju VÕRDSED tingimused. Isiklik arvamus, et saali jalanõu on tunduvalt parem kui kunstmuru, ei uju nii hullult seal pinnal.
Trummi 11st mängijast 7 olid puhtad oma mehed, 3 koos treenivad ja järgmine aasta liituvad. Ning üks(turniiri parim mängija) oli Olympicust, kuid teadupärast on Trummi olnud liigades juba 3 aastat Olympicu duubel ja sellegi mehega treenitakse koos ning teatakse läbi ja lõhki. Et sulle selgeks teha, siis oli see asi Sparta Spordiklubile väikseks aastalõpu reklaamiks, et nende särkidega mängisime. Sparta, suht uus SK, jalgpalliosa peamine rõhk on ranna- ja saalijalgpall ning mängijad on kokku pandud Trummist, Olympicust ja Kohilast + veel mõned pallurid...Trummisse ja Spartasse kuulutakse paralleelselt .., tore siiski, et väike kõditav "petekas" läbi läks.Me ei tahtnud satsi liiga tugevaks ka ajada ja jätsime viimasel hetkel välja olümpiamees A.Budõlini...Aga kus oli Teie Demidjuk?
Mängust nii palju, et taktika koha pealt oled sa ilmselt veel noor ja roheline, ära nüüd solvu. Kaotada võib KÕIGILE, ei maksa olla üleolev! Meil oli Metropooliga(kuigi ma usun vähem ennustustesse, kui sa
) väike ärevus sees, et ikka kasvõi viigiga kindlustada edasipääs, me ei saanud lühikese mänguaja jooksul krambist lahti ja õiget koosseisu platsile. Alati loeb, mis mängus on! Suure tahtmisega ei tule kõik välja, pingevabalt on hoopis teine mängida, kuid siiski ka mitte kergem. Väike osa pole Kalevi hallis ka õnnel. Kuid näiteks 3.-nda koha mängus oli pinge maas, sest paar korda oleme 4.-ndad juba olnud, ja seekord klappis ladusalt.
Järgmine aasta jälle, kõike paremat!
Ei noh. Ma mängisin ise ka saaliputsades, aga ikka tundus see nagu soo.
Väga imelik oli mängida
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar