fc joker võidab!!!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKle, Urmar, võiksite seal jalgpalliliidus tõsiselt natuke vaadata ka keda te kuhugi vilistama panete. See oinas kes Põhja-Tallinna ja Keskerakonna mängu vilistas on keskerakondlane v? Pole sellist komöödiat ammu näinud.
iRW,ega UrmaR ei kutsu vilistamaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustkes seal tamme autos peale kingi,purje ja vosko veel lammutab??
Kiviõlil oli päris palju endiseid Puuma vilistlasi nagu ka nende mängusärk reetis.
Mulle aga endale meeldis Raasiku poiste mäng. Tempo oli nende mängus alati kõrge ning natuke rohkem skilli ja oleks ka vast finaalis mängitud.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRahu, seeeest on Tamme Auto rivistuses Voskoboinikov, Kink, Purjei don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitustMIDA FAKKI RAISK sstaarid ei lase mängida meie ässal, perrsse amatöörid kõik võtan liigast maha ok tegelt joker oleks ära lükanud koondise vennad või asjad vosko nagu piss
Kink oli ainukesena kolmikust vormis ja seda ka tema löödud väravad näitavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKink oli ainukesena kolmikust vormis ja seda ka tema löödud väravad näitavad.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ibrahimovic Vaata postitustsooviksin kolmanda liiga turniiri pilte, kus kotkas võitis!
ette tänades,
andreasTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Ja enne kui magama minna kommenteeriks veel siinseid ülekuumenevaid tundeid veidi.
TO WARREN - Ma ei saa aru miks sa Urmari peale kuri oled. Tema tegeleb vaid kodulehega ja tulemuste sisestamisega. Vaevalt et tal mingit sõnaõigust selleks on kuhu keegi vilistama läheb.
TO PIAOVIAOPIUVIAO - Selleks et oleks teie väravavaht mängida saanud oleks enne turniiri pidanud tegema kirjaliku taotluse. Nii lihtne see ongi. Velldorisel oli see tehtud ja nii sai nende mängija seal ka mängida.
Kindlasti oleks võinud penaltiseeria minna ka teisiti kui teil oleks põhiväravavaht platsil olnud. Aga tublid olite niigi. Ma küll ei näe põhjust kurvastamiseks. Pigem peaksite oma hea mänguga rahul olema. Eks see poolfinaal omamoodi finaalivääriline ka oli.Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
jokeri poisid on täiesti rahul!!! kahju et pendlaterga kaotasime kuid enne mängu oli meil just teemaks et kas läheme naq aserv kogu meeskonnaga kaitses. või siis mängime oma mängu ja tunneme mängust rõõmu...Ja kes kohal olid võivad öelda et Jokeri poisid on ühe suure kiituse ära teeninud sellega et ei andnud kingile voskole ega purjele meetritgi vaba ruumi said küll löögile aga seda ainult kaugelt. muidugi ka üks löök oleks ka raami läind kuid meie nooruke kaitsa hüppas ennast salgavalt palli ette.
Kuigi ei saa aru kingist voskost ja purjest et mis motivatsioon oli seal teises liigas mürada.Mul oleks nende asemel häbiEriti vosko kes võttis kohe asja nii tõsiselt et teenis ka punase kaardi. Kuigi mängida muidu nende vastu oli puhas nauding
Tänan ka siiin Jokeri fänne kelle kisa oli saal täis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar