Selline vile murraks ilmselt igaühe. Amblale 1:4 kaotus Igiliikuri vastu. Viimase 10 mintiga löödi meile kolm väravat. Viiki olime vähemalt väärt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2011
Collapse
X
-
Suema-Twister 0:3.
Parem meeskond võitis. Twister jättis palju ka löömata, sealhulgas penalti. Kohe esimesel rünnakul karistati Suema kaitsjate prohmakas ära ja 0:1. Poolaeg lõppeski sama skooriga ja teisel poolajal nurgalöögist peaga löödi teine värav ja kaitsja eksimusest pääses Twisteri mängija 1-1 olukorda ja vormistas lõppseisu.
Kas kusgilt on võimalik ka Twisteri neiude tehtud pilte näha?FC Flora
Kommentaar
-
mina küll ei ütleks, et kohtunik tulemust mõjutas.. pigem ise oma mölaga keerasite ta 50-50 olukorrad enda kahjuks vilistama. olgugi, et kohtunik oli veidi nõrk isiksusena ja oma iseloomult ja ei julenud korralikult vilet puhuda, tundis ta reegleid siiski väga hästi.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustSelline vile murraks ilmselt igaühe.
Kommentaar
-
teie esimene värav (võid rääkida mida tahad, mina usun oma meeskonda nkn rohkem) ja nt kasvõi see suluseisu olukord kus terve meeskonnaga röökisite seni kuni vend vilistas. olgugi et suluseisuni oli meie mängijal oma 6-7m ning oli mees juba 1-1 olukorras kastijooneni jõudnud kui see vile lõpuks tuli.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Kellegi poolt-vastu rääkimata mainin vaid, et keskjoone juurest kasti jooneni jõuab paari sekundiga, see pole just eriline viivitus.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustteie esimene värav (võid rääkida mida tahad, mina usun oma meeskonda nkn rohkem) ja nt kasvõi see suluseisu olukord kus terve meeskonnaga röökisite seni kuni vend vilistas. olgugi et suluseisuni oli meie mängijal oma 6-7m ning oli mees juba 1-1 olukorras kastijooneni jõudnud kui see vile lõpuks tuli.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ei saa mitte lihtsalt lugeda neid kommentaare .. lihtsalt pean ka sõna sekka ütlema. Polnud vist ühtegi mängijat täna (vb ka pealtvaatajat), kes oleks kohtuniku tööga rahule jäänud. Aga arvan, et ta ei eelistanud väga ühte meeskonda teisele .. pigem nagu eelpool mainiti polnud tal piisavalt julgust mängu kontrollida. Vile oli vaikne ja otsused tihtipeale kaheldavad. Teie meeskonna jutustamine oli muidugi omaette tase .. mõni agaram kohtunik oleks teid päris mitme kollase kaardiga selle eest kostitanudAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitusttäiskiirusel liikudes kindlasti mitte. selle momendi puhul sai mängija äärele söödu ning pidi sisuliselt seismise pealt liikuma hakkama, oma 5-6 sekundit kulus kindlasti.
Kui ma õigesti mäletan siis me võitsime 4:1 .. see üks värav poleks teid ju päästnud. isegi kui meilt esimese värava ära võtad jääb ikka ju meile rohkem väravaid kui teile. Lisainfona 1. värava kohta niipalju, et kaitsev meeskond ei saa küsida vilet mängu jätkamiseks .. seda saab teha ainult ründav meeskond. võta näiteks olukord, kus keskväljal tehakse viga .. ründav meeskond paneb palli ilma vilet küsimata mängu - kas see on siis vale käitumine???
Aga eks igaüks otsib mängu kaotades põhjendusi, et miks kaotati.
Pigem ma märgiks ära, et teil oli juba 1 pa päris mitu väga head löögi kohta aga kahjuks ei suudetud raamidesse neid lööke suunata.
Oskad võita oska ka kaotada
Kommentaar
-
doh, ma räägin et murdis mängu ära kui 2:0 asemel on sul 1:1 ja penalt otsa pannakse (mis oli õige viga, tunnistan). lihtsalt ära aja mingit sokki mulle, et lõime ju kokku neli. vilet küsiti, keegi ründajatest, mitte meie. oskan jube hästi kaotada ka. aga aitäh nende kommentaaride eest, väga siiralt, ära vasta ka enam.
Kalev 1:1 Ambla. Läks sealgi laadaks ära ning noorte poiste aur läks enamusajast jutustamisele. Meie värav esimese poolaja lõpus ja vastaste oma teise poolaja lõpus.
kohtunikuks oli ei keegi muu kui meie oma foorumi spämiboss Eston.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar