Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Paistab et liiga auhind " Ei oska kaotada" on läinud sel hooajal Ambla VM-le
    viiki mängisime ju
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

FC Igiliikur - SK Tapa 0:0

ütleks niipalju ainult,et kuradi eided on need Igiliikuri vennad ikka küll,iga asja peale kukkusid ja kohtunik oli ka vist suht sõber,et meelega vilistas .
      Põhimõtteliselt,ühed üritasid ja ei olnud õnne,teised üritasid ja ei osanud ära lüüa.Keda ma esimese või teise all mõtlen,teab Igiliikur ise.

Igatahes aitäh mängu eest ja soovin edu .

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust

ütleks niipalju ainult,et kuradi eided on need Igiliikuri vennad ikka küll,iga asja peale kukkusid ja kohtunik oli ka vist suht sõber,et meelega vilistas .
        Põhimõtteliselt,ühed üritasid ja ei olnud õnne,teised üritasid ja ei osanud ära lüüa.Keda ma esimese või teise all mõtlen,teab Igiliikur ise.

A äkki kukkusid selle pärast, et tehti viga?

Kommentaar

Algselt postitas tomm Vaata postitust
          A äkki kukkusid selle pärast, et tehti viga?
          Mõnes olukorras küll,aga mitte igas siiski.

Kommentaar

Faking võtke see Twister maha.Oleks aeg poisid maapeale tagasi tuua!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
              Faking võtke see Twister maha.Oleks aeg poisid maapeale tagasi tuua!!!!
              Söö ona!!

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust

jättes postituse esimeses osas toodud küsitava väärtusega kommentaaridele vastamata, tänan ja soovin ka Tapale edu edaspidiseks!

Kommentaar

Algselt postitas Kozey Vaata postitust
                  Söö ona!!
                  Suht sisutihe ja hariv kommentaar.Minu postituse eesmärk oli,et keegi murraks nad maha,aga sina lahmid tühja. Anna minna vunts!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                    Suht sisutihe ja hariv kommentaar.Minu postituse eesmärk oli,et keegi murraks nad maha,aga sina lahmid tühja. Anna minna vunts!!!!
                    vaiksemalt.

Kommentaar

Las see Twister natuke lendab seal taevas kõik lõpeb kunagi

Kommentaar

Ma ei saagi aru, mis inimesi häirib selle juures. Me oleme endale selleks hooajaks teatud eesmärgid püstitanud ning liigume vaikselt selles suunas. Kaitse peab, keskväli teeb tööd ja ründes lüüakse võimalused ära. Ma ei tea, mis maapeale tagasi toomisest siin juttu on? Me teame väga hästi, et paljude tugevate meeskondadega on veel esimenegi mäng mängimata ja et tibusid loeme alles sügisel.

Meie 1-0 (0-0) võidumängust Levadia vastu lühidalt, et mäng oli küllalt võrdne ja Levadia on igati tugev meeskond, vast ehk peapallides jäid nad meile seekord veidi alla. Mõlemal võistkonnal jäi paar võimalust löömata, meie poolel jäi näiteks värava eest läbi tulnud palli tühja väravasse lükkamisest väike sirutus puudu. Meie värav nurgalöögist, ründaja sai ilusti kastis jalaga löögile. Levadia hoidis viimased 10-15 minutit 3 meest ründes ees ja lõi pikka palli ette, mingil hetkel jäime ka veidi nende surve alla, kuid peapallid kaitses võitsime ja ei murdunud.

Kohtuniku töö kohta nii palju, et sulge vilistas veidi ebakindlalt ja küsimise peale ning jättis mängus vähemalt 6 käega mängimise olukorda vilistamata (ükski neist polnud küll kastis).

Kommentaar

Levadia III-e võitmine on väga kõva sõna. Palli liigutavad nad hästi, ainult kaitse on natuke ebakindel, noorusest ja kogenematusest tulenevalt.
                          Aga Twister paneb hästi! Teil ongi siit IV liigast aeg kõrgemale tõusta, kaua te kõige madalamas liigas ikka kükitate. Iga amatöörsats võiks ikka vähemalt II liigas ära käia!
                          Edu Twisterile!

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                          Ma ei saagi aru, mis inimesi häirib selle juures. Me oleme endale selleks hooajaks teatud eesmärgid püstitanud ning liigume vaikselt selles suunas. Kaitse peab, keskväli teeb tööd ja ründes lüüakse võimalused ära. Ma ei tea, mis maapeale tagasi toomisest siin juttu on? Me teame väga hästi, et paljude tugevate meeskondadega on veel esimenegi mäng mängimata ja et tibusid loeme alles sügisel.

Meie 1-0 (0-0) võidumängust Levadia vastu lühidalt, et mäng oli küllalt võrdne ja Levadia on igati tugev meeskond, vast ehk peapallides jäid nad meile seekord veidi alla. Mõlemal võistkonnal jäi paar võimalust löömata, meie poolel jäi näiteks värava eest läbi tulnud palli tühja väravasse lükkamisest väike sirutus puudu. Meie värav nurgalöögist, ründaja sai ilusti kastis jalaga löögile. Levadia hoidis viimased 10-15 minutit 3 meest ründes ees ja lõi pikka palli ette, mingil hetkel jäime ka veidi nende surve alla, kuid peapallid kaitses võitsime ja ei murdunud.

Kohtuniku töö kohta nii palju, et sulge vilistas veidi ebakindlalt ja küsimise peale ning jättis mängus vähemalt 6 käega mängimise olukorda vilistamata (ükski neist polnud küll kastis).
                          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                            Ma ei saagi aru, mis inimesi häirib selle juures.
                            rahu usun et siin lihtsalt sõbralikult nöögitakse .. 5/5 pole kindlasti juhus, hea algus teil ja kiitus. kuidas nüüd öeldagi, et "üle Mõistuse!"

Kommentaar

To sepp: ei mäng oli hea, loodame Amblaga tulevikus sama hästi läbi saada

Kommentaar

Twisteri ja Levadia mängus oli üks naljakas juhus ka: Nimelt palus kohtunik Twisteri varumeestepingil olnud sõpradel/fännidel sealt lahkuda, et kes pole protokollis läheb ära. Vastu tuli sealt midagi sellist, et me ei viitsi ja siis kohtunik: Seiske siis vähemalt selle kollase joone taga...

Mängust nii palju, et Twisterile oli ilmselt kasuks ka tugev tuul, mis Levadia poiste söödumängule oma pitseri pani, kuid samas füüsiline ülekaal nii jõulisuse kui ka kiiruslike näitajate poolest oli üllatavalt suur. Nimona mängides võib Twister selle liiga küll vägagi vabalt tänavu kotti panna.
                                Algselt postitas Maekas
                                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Working...
                                X