Viisakas pole ka vastast tervitada vene keeles.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2011
Collapse
X
-
Hahahaha,sa oled loll vist .Algselt postitas Kozey Vaata postitustViisakas pole ka vastast tervitada vene keeles.
Kommentaar
-
Meil (FC Pokkeriprod) tuleb mängus Anzhiga see probleem ette, et meil mõlemal võistkonnal on punased vormid. Meil see hooaeg veel teist vormi ei ole. Kuidas varem seda probleemi lahendatud on? Kas kodumeeskond mängib vestidega või võetakse kokku lepitud värvi särgid ja tõmmatakse teibiga numbrid seljale? Igasugune abi oleks teretulnud, sest meil tuleb see probleem järgmiseks nädalaks lahendada.
Kommentaar
-
Kas mitte kodumeeskond ei peaks organiseerima omale teist värvi vormid? Seni on kõlvanud ka vestid, isegi ilma numbrita, lihtsalt kui numbrit vaja näidata, siis kergitatakse vesti aga eks see ole ka kindlasti kohtunikus kinni, kui täpselt ta näpuga järge ajab. Enamasti pole ju probleeme isegi teist värvi kedradega.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
See eeldab, et vestid ei ole oran˛id või punased vaid SINISED VESTID. Vestid võivad olla aga ikka korralikult teist värvi kui vorm.Algselt postitas ertz Vaata postitusttõesti, siin küll midagi keerulist pole.. kodumeeskond paneb vestid peale..
Kommentaar
-
Ütle mulle rumalale inimesele miks vestid peavad SINISED olema?Algselt postitas HABE Vaata postitustSee eeldab, et vestid ei ole oranžid või punased vaid SINISED VESTID. Vestid võivad olla aga ikka korralikult teist värvi kui vorm.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
okei.. punaste särkidega meeskond peab ikka eriline idiootide kamp olema kui mängule tagavaraks punased vestid ka kaasa võtab..Algselt postitas HABE Vaata postitustSee eeldab, et vestid ei ole oran˛id või punased vaid SINISED VESTID. Vestid võivad olla aga ikka korralikult teist värvi kui vorm.
Kommentaar
-
kui meeskonnad on kollased ja kohtunik näiteks must, siis miks kuradi pärast peavad vestid sinised olema?Algselt postitas HABE Vaata postitustSee eeldab, et vestid ei ole oranžid või punased vaid SINISED VESTID. Vestid võivad olla aga ikka korralikult teist värvi kui vorm.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar