Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina panustan küll Twisteri peale!

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
      Kõik ida meeskonnad saavad kirja kaouse. Aga ertz jube positiivselt oled meelestatud oma meeskonna suhtes. Rannamõisa mängis Welcoga ja kui igiliikur pole märgatavalt tugevam kui mullu siis saate 6:0 paki Tartus.
      Noo see oli minu arvamus ainult ..Sa võid muidugi olla seal kindel ja raha peale panna,et ükski sats Idast ei võida,aga Igiliikur ja Tapa on ainukesed kes said sellise vastase keda nad suudavad võita.Muidugi pall on ümmargune,ei kanna maha ka Amblat,aga see oli ainult minu arvamus,et Igiliikur ja Tapa saavad edasi .

Kommentaar

Welco Elektrit nägin viimasel aastalõputurniiril. Päris võimas noortest kokku pandud sats. Ma arvan, et Igiliikur ei saa temast jagu. Sama arvan ka kõigi teiste meie liiga võistkondade kohta. Tapa oli palju stabiilsem, kui Warriorile ära tegi eelmisel aastal. Praegu see küll nii pole. Ainuke eelis on Tapa kartulipõld, kus iga võistkond satub Tapa nn. lõksu

Kommentaar

Ma panen ka panuse Welco peale, kui sellest konkreetsest mängust rääkida - need paar mängu mis ma nende esituses olen näinud, seejuures kõrgemate liigade meeskondade vastu, on neist ikka väga kõva mulje jätnud.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

FC Pokkeriprod - Viimsi FC Igiliikur 15.04 - 0:4
            JK Tallinna Kalev Juunior - JK Loo 16.04 - 0:3
            Ambla Vallameeskond - Tallinna FC Twister 16.04 - 1:2
            JK Suema Cargobus - Tallinna FC Anži 16.04 - 0:2
            Tallinna FC Levadia III - Tallinna JK Piraaja II 16.04 - 3:1

Väike ennustus uuesti siis .

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
              FC Pokkeriprod - Viimsi FC Igiliikur 15.04 - 0:4
              JK Tallinna Kalev Juunior - JK Loo 16.04 - 0:3
              Ambla Vallameeskond - Tallinna FC Twister 16.04 - 1:2
              JK Suema Cargobus - Tallinna FC Anži 16.04 - 0:2
              Tallinna FC Levadia III - Tallinna JK Piraaja II 16.04 - 3:1

Väike ennustus uuesti siis .
              Esimese ennustuse reaga panid küll natuke mööda .. 0:9 (0:3) oli mängu lõppskoor.

Kommentaar

Meiepoolne (FC Pokkeriprod) mängu kokkuvõte meie FB lehel

Kommentaar

Algselt postitas arli Vaata postitust
                  Esimese ennustuse reaga panid küll natuke mööda .. 0:9 (0:3) oli mängu lõppskoor.
                  Ei oska kohe midagi öelda

Kommentaar

Ambla Vallameeskond 0:4 Tallinna FC Twister (0:3)

võimalusi oli mõlemale poole ja rohkem ei viitsi praegu kirjutada, keda huvitab loeb hiljem meie kodulehelt.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Twister on see aasta nii heas mänguhoos ?

Kommentaar

JK Suema/Cargobus - FC Anži 2:5 (0:2)
                        Newton Heath 1878

Kommentaar

Levadia III 0:0 Piraaja, eks mõlemal olid omad võimalused, pigem ütleksin, et Piraaja oli natuke tugevamgi. Tehniline allajäämine tehti tasa suurepärase taktikalise üleoleku ning mõtestatud mänguplaaniga.
                          Algselt postitas Maekas
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Lisan veel, et levadia ei realiseerinud penaltit, lööja libastus ja pall lendas kosmosesse, mõned ütlevad, et mängijat praeti pikalt ja psühholoogiliselt nõrk mängija ei löögi sellises olukorras penaltit ära.
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                              Levadia III 0:0 Piraaja, eks mõlemal olid omad võimalused, pigem ütleksin, et Piraaja oli natuke tugevamgi. Tehniline allajäämine tehti tasa suurepärase taktikalise üleoleku ning mõtestatud mänguplaaniga.
                              Meil pool võistkonda 30+ mängijad. Ei jõua terve mängu üle kogu platsi joosta ja pole vajagi. Seekord me kahjuks ei suutnud välja mängitud 2-3 väga head väravavõimalust realiseerida. Õnneks ka Levadia poisid jätsid oma võimaluse (penalt) realiseerimata ja nii see mäng viiki jäi.
                              Hea mäng oli, aitäh vastastele kena jooksuõhtu korraldamise eest
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

JK Loo 4:1 Ambla VM
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X