Algselt postitas #11
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2011
Collapse
X
-
Anzhi oli eelmine aasta üldiselt normaalne, neil lihtsalt on seal 1-2 meest, kes üle pingutavad, aga neid pole kaugeltki mitte iga mäng kohal eelmise aasta kogemuse põhjal.
1) Mis krdi ennustus on 1 ja 2?
2) paar hooaega tagasi IV lääne foorumis oli küll enne iga vooru kaks meest, kes kõikide mängude tulemusi ennustasid koos põhjendustega, miks nad nii arvavad ning samad mehed võtsid alati pärast vooru tulemused koos väikse analüüsiga kokku ka. Teised siis kommenteerisid ka, lihtsalt ei võtnud asja nii põhjalikult ette. Teema solkimiseks seda küll kuidagi lugeda ei võinud, hoidis teema aktiivsena ning oli alati põhjust lugema tulla.
Kommentaar
-
Sellepärast paningi Anži ja Tapa peale küsimärgi,sest olen näinud nende mängu ja ei osanud öelda,kes võib siit võidu võtta .Algselt postitas waterhaul Vaata postitustAnzhi oli eelmine aasta üldiselt normaalne, neil lihtsalt on seal 1-2 meest, kes üle pingutavad, aga neid pole kaugeltki mitte iga mäng kohal eelmise aasta kogemuse põhjal.
1) Mis krdi ennustus on 1 ja 2?
My bad,oleksin pidanud terve võistkonna nime välja kirjutama,aga olgu,kui aru ei saa siis ütlen,et võidab esimene või teine võistkond,seda tähendabki 1 või 2.
ehk kui teine ring hakkab,saaks ka mina nii välja kirjutada,lihtsalt mõned satsid on tundmatud,kirjutan midagi valesti,siis tuleb möla missugune .
Kommentaar
-
Solkida ?Algselt postitas PraS Vaata postitustÄrge solkige teemat mingite ennustamistega. Ennustuse alamfoorum täiesti olemas.
Mis siis siia peab kirjutama,mingit lampi juttu ?
Kommentaar
-
Kui sa ei põhjenda oma valikut siis on see solkimine.Algselt postitas #11 Vaata postitustSolkida ?
Mis siis siia peab kirjutama,mingit lampi juttu ?
Kommentaar
-
Mmmm,ära siis loe .. ?Algselt postitas PraS Vaata postitustKui sa ei põhjenda oma valikut siis on see solkimine.
Põhjendasin juba miks ma ei hakkanud pikemalt põhjendama .
Kommentaar
-
noor isand Sinivee - ma olengi siin bossAlgselt postitas rebelmonster Vaata postitusthärra Vassiljev - sa ei ole boss
Kommentaar
-
muudaks su ennustust veits. Selle 1 kalev jnr taga muudaks 2ksAlgselt postitas #11 Vaata postitustIgavusest teeks väikse ennustuse ka .
FC Kiiu - Ambla Vallameeskond - 2
Tallinna FC Levadia III - FC Pokkeriprod - 1
Tallinna JK Piraaja II - JK Suema Cargobus - 2
Tallinna FC An˛i - SK Tapa - ?
Tallinna FC Twister - JK Tallinna Kalev Juunior - 1
JK Loo - Viimsi FC Igiliikur - 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar