Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis ma kogu aeg olen rääkinud. Üks sohk ainult selle Kaljuga siin käib. Protokollis on värav ilusasti kirjas, aga lõpptulemuseks märgitakse ikkagi Kalju võit. Kuna tegu pole enam esialgse tulemusega, siis paluks ka tabelisse panna viik mitte võit. Saimegi Kaljust mööda !
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Mis ma kogu aeg olen rääkinud. Üks sohk ainult selle Kaljuga siin käib. Protokollis on värav ilusasti kirjas, aga lõpptulemuseks märgitakse ikkagi Kalju võit. Kuna tegu pole enam esialgse tulemusega, siis paluks ka tabelisse panna viik mitte võit. Saimegi Kaljust mööda !
      optimist
      b-day

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
        5. minutiks oli 0-2 meie poolt. Väravad 3 ja 5 minut. Mõlemad koopiad, keskelt läbi ja ründaja jooksis ära. Siis tuli meile ka natuke rõõmu, nimelt Ints tõmbas keskel mitu Magistrit kohvile ja pani Silverile jalale palli, kes selle 10. meetrilt ära lõi. Natuke hiljem nurgalöögist mängis Magistri kaitsja väravajoonelt võrkpalli, millele kohtunik andis punase asemel kollase ja penalti. Saadi kõmmutas selle alla paremasse nurka. Edasi jäime siis 2-3 taha kui VV natuke pudistas ja tühja lasime lüüa. Siiski enne poolajavilet lõime kaks veel ja läksime poolajale 4-3 eduseisus. Kolmanda lõi Andrei ja neljanda vist jälle Silver. Teisel poolajal lasime omale ühe puterduse veel kaitses läbi seisuke 5-4, kuid kontrollisime juba mängu paremini. Teise poolaja väravatest oli veel üks penalt kui Magistri mängija hakkas jalgpalli asemel korvpalli mängima. Selle realiseeris samutis Saadi. Ühe värava sai ka kirja Duff, kes kohvitas kõigepealt paar vastast, ning siis ka VV. Üks kaugem kott läks Tõnisele kirja, kes kihutas ühe pealelöögi 30 meetrilt põrkega otse sisse.
        Magistri poolelt lisaks niipalju, et Leetmaa jätsime esimesel poolajal tõesti liigse tähelepanuta ning see karistati ära. 2-0 peal oli mäng ja seis paljulubav, aga lasime liiga kiirelt Socceri mängu sisse.
        Muidu oli täitsa viigistatav mäng isegi sellise kaitse pealt, aga tagant järele tarkusena eelkõige kaks käega mängu kastis (neist esimese puhul küll lükati meie meest enne selga ning siis ei kontrollinud enam käsi - punase nõudmine selge liialdus) ning seisul 4-5 väravahi korralik kala ei lubanud enamat. Soccernet oli teisel poolajal parem küll, aga mitte päris niipalju

Kommentaar

Unistada võid.
          Mõttuse penalt tõrjuti, ilmselt kohtunik kirjutas enne juba värava ära ning ei arvestanud, et penalt ei ole alati = väravaga.
          Kalju värav tuli 90+2 minutil täpsustuseks protokollile.

Kalju mängul Ahtamariga oli vägagi korralik kohtunik näiteks.

Kommentaar

Ennustus:
            FCF Tallinna Ülikool - FC Toompea 1994 7:1
            FC Hansa United - Tallinna FC Akhtamar 0:5
            Pirita JK Reliikvia - Nõmme JK Kalju III 0:3
            FC Majandusmagister - Tallinna FC Reaal 2:0
            JK Jalgpallihaigla - FC Eston Villa -:-
            Kristiine JK - FC Soccernet 2:2

Kommentaar

Reedel, 27.05 mängib Nõmme Kalju III rahvusvahelise sõprusmängu inglise võistkonnaga FC Black Boys. Kohtumine algab Hiiu staadionil kell 14.00 ja peakohtunik on ei keegi muu, kui Ott Järvela isiklikult
              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

pohui
                http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Algselt postitas dg11 Vaata postitust
                  pohui
                  Millest sul pohui on? Ja mida pohui armeenia keeles tähendab?
                  Teil on pohui, et Kalju sohiga ja kohtunike abiga võidab? Isegi teie saite nende käest sohiga suhu.
                  Kaljust rääkides, nägin just Getuliot Pelgulinna Selveri parklas. Kui ta meie meeskonna pusa mu seljas nägi kükitas oma Peugeoti bussi taha peitu. Hea, et tal veel vähemalt mingigi südametunnistus on ja häbenema hakkas.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

On sule tõendeid, et Kalju sohi ja kohtunike abiga võidab?

Kommentaar

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
                      On sule tõendeid, et Kalju sohi ja kohtunike abiga võidab?
                      See on ju lausa ilmselge, jällegi on kellegi kuri käsi Kalju III mängul omad joped vile juurde lasknud...
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Mis tõendeid sa tahad? See Kalju värk on sama nagu narva Transi kihlvedude värk. Kõik teavad, aga vahele on neid raske võtta. Mine vaata järgmist Kalju mängu ja siis saad aru.

Kommentaar

Mis tõendeid sa tahad? See Kalju värk on sama nagu narva Transi kihlvedude värk. Kõik teavad, aga vahele on neid raske võtta. Mine vaata järgmist Kalju mängu ja siis saad aru.

Kas sa nägid mängu Toompea vastu?
                          Kui sa ei näind siis palun ära mölise siin..
                          Esiteks kohtunik andis olematu penalti, teiseks kui Toompea mängis käega, tegi vigu, kohtunik ei julgenud vilistada. Pole vaja lampi juttu ajada, Rein sa võiksid vähe rahulikumalt võtta asja.. see , et teie kaotasite meile saan aru aga pole vaja sellest juba nii palju möliseda , et me võidame kohtuniku abiga. see mis meie vahelises mängus juhtus on juba ajalugu, saa üle sellest lõppuks
                          Stay cool
                          E Pluribus unum

Kommentaar

Algselt postitas Çelik Destan Vaata postitust
                            Kas sa nägid mängu Toompea vastu?
                            Kui sa ei näind siis palun ära mölise siin..
                            Esiteks kohtunik andis olematu penalti, teiseks kui Toompea mängis käega, tegi vigu, kohtunik ei julgenud vilistada. Pole vaja lampi juttu ajada, Rein sa võiksid vähe rahulikumalt võtta asja.. see , et teie kaotasite meile saan aru aga pole vaja sellest juba nii palju möliseda , et me võidame kohtuniku abiga. see mis meie vahelises mängus juhtus on juba ajalugu, saa üle sellest lõppuks
                            Stay cool
                            Ei tea midagi, Reinul on ikka point olemas. Täidsa arusaamatu, Kalju ainult võidab ja isegi soccerneti võitis. Mina arvan, et peaks ikka korraldama ühe sisejuurdluse. Kui nüüd Inglasi peaks ka võitma mingi ime läbi, siis tasuks asja tõesti lähmalt uurida.
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                              Ei tea midagi, Reinul on ikka point olemas. Täidsa arusaamatu, Kalju ainult võidab ja isegi soccerneti võitis. Mina arvan, et peaks ikka korraldama ühe sisejuurdluse. Kui nüüd Inglasi peaks ka võitma mingi ime läbi, siis tasuks asja tõesti lähmalt uurida.
                              Mina pigem panustaksin sellele, et Nõmme Kalju III on liiga must hobune ning PEA-AEGU kõik vastased teenivad sedasi kihlveo kontorites raha panustades, et nad kaotavad Kaljule, sest Kalju võit on lihtsalt nii ebatõenäoline ja koenfitsent nii kõrge. Ainult Eston Villa ja FCF ei mõelnud rahalist seisu parandada

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                                Pohui mingi mäng nekudega.
                                EJL võiks hoopis tõekomisjoni teha. Uurida oleks palju.
                                Samas ärge muretsege nagu kiimas teismelised tüdrukud. Küll sügisringis pannakse korralikult ploome.

Kommentaar

Working...
                                X